Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar muhabir, gazeteci.. Transfer haberi kovalıyorlar, dakka başı istedikleri adama soru soruyolar ama şu kritik soruyu soranı görmedim:
"Forvet alınırsa Burak sağ tarafa mı geçecek, yoksa sağ önde oynayacak bi forvet mi alınacak? " Belli ki 4-2-3-1 oynanacak çünkü.

En bariz soru bu değil mi? Ben mi çok şey bekliyorum muhabirlerden?

Poldi - Burak - Sneijder

önlerinde forvet oynatabilir baya denedi bunu bu sene

Ersun T.D olarak TR'de en iş bilir adamlardan, Fatih Terim'miş, Hamza'ymış, Aykut'muş... Hepsini 3-4 defa cebinden çıkarır. Ama adam ruh hastası. Ne yönetimle ne futbolcularla hiçbir zaman arası iyi olmadı. Bu yüzden zaten bi yerde tutunamıyor.

Burak ya forvet ya yedekte oturtman lazım

Başka mevkilerde katkıdan daha çok zarar veriyor, 10# da Sneijder varken Buraki oynatmak neyin nesi

CKseGSKWwAA-6XA.jpg

veysel stoper , abdullah sağ bek donk ön libero oynuyor

ferhat da sol bek

cevap almaları muhtemel kişiler bu sorunun cevabını bilmiyor ki üstad :)

Olur mu öyle şey arkadaşım illa vardır bi planları.
Adam alındığında görecez zaten neyin ne olduğunu ama haber yapan adamın en önemli işi bu yani. En önemli soruyu sormayıp neler soruyorlar.
(habercilik açısından bakıyorum)

Dürüst olayım alt lig maçlarını izlemiyorum çok fazla ama fark edilmeyi bekleyen değerlerimiz olduğunu düşünüyorum.

İnan bana daha kötüler. Bir kere bir çoğu dil bilmiyor.

Almanya'da artık futbolcular gibi lejyoner antrenörler yetişiyor. Benim önerim Alman Hoca ile birlikte böyle bir Türk antrenörü yardımcı olarak, akademilerden yetişmiş başka bir lejyoner Türk antrenörü de altyapıda yeni bir düzen için getirebiliriz.

Bari sponsoru filan açıklayın, stadın dışını yapıyoruz diyin. Bir yönetim bu kadar mı basiretsiz olur, hiç bir iyi haber yok yahu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt