Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen bu yil geçiş sezonu olur, başarisizlik ardindan teknik heyet, yönetim ve kadronun büyük bölümü gönderilir.

Köy takımı denilen Brugge'de müthiş oyuncular var.

De Sutter,Vazquez,Izqueirdo,Rafaelov ve tabiki efsane futbolcu Boli-Bolingoli Mbombo.

Şu isimlerden 2'sini alsak süper olur.

Hamza takimin icine ediyor. Jem'ler Bilal'ler Sabri'ler..

Gidenler, Melo, Bruma, Sneijder'in sözlesmesi uzatilmiyor..

Peh

Ha şu anda eksiklerimizi 22-23 yaşındaki genç adamlarla çok uygun maliyetle kapatabiliriz. Zımba gibi takım oluruz gençlerin enerjisi le. Para yoksa bunları al, ama bu adamları bulacak scot ekibi, bu adamları oynatacak T.D nerde...

Bakalım Jem falan elimizden çıkarmak için ne kadar uğraşıcağız.

De Sutter atmis

Sinan hemen yedekler arasinda :D

Huntelaar'la Gervinho'yu alırlarsa, Melo'yu da Medel ile takas yaparlarsa bu seneliğine Sabri'nin sağ bek oynamasına razıyım.

Bakalım Jem falan elimizden çıkarmak için ne kadar uğraşıcağız.

Jem muhtemelen devrearası belki de sezon başında Başakşehir,Kayseri vs ye gider.Orada sezonu bitirir.
Sonra gittiği takım ona fiyat indirimi yapmasını ister. O da geri döner bize. Biz de yine veririz beleşe kiraya bi Anadolu takımına.
Böyle böyle 2-3 sene ekmeğimizi yer. Sonra da transfermarkt 'a girince yanında "Serbest/Bedelsiz" yazısını görürüz.

32 yaşındaki Bilal muhtemelen bizde futbolu bırakır. Hayır bir de "Eski Galatasaraylı" titrini de alır ona yanıyorum.

de sutter nasıl hala alınmaz? Pivot,Maliyeti az,Disiplinli,Tecrübeli... Alınması için her özellik var.

Daha iyisi alınmayacağına göre 'yeni Elmander' olabilir.

Jem muhtemelen devrearası belki de sezon başında Başakşehir,Kayseri vs ye gider.Orada sezonu bitirir.
Sonra gittiği takım ona fiyat indirimi yapmasını ister. O da geri döner bize. Biz de yine veririz beleşe kiraya bi Anadolu takımına.
Böyle böyle 2-3 sene ekmeğimizi yer. Sonra da transfermarkt 'a girince yanında "Serbest/Bedelsiz" yazısını görürüz.

32 yaşındaki Bilal muhtemelen bizde futbolu bırakır. Hayır bir de "Eski Galatasaraylı" titrini de alır ona yanıyorum.

Çok gereksiz işler yaptık 3 hafta sonra lig başlıyor transfer yok mevkilerin sıkıntılı adamlar elleri cebinde kafaları rahat takılıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt