Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse hayal edemedi sanırım yazdığımı.
Veya hayal ederken devreler yandı, kendine gelemedi :D

welkomRobben ‏@_mrsrkn 3 dk.3 dakika önce
Istanbulda Bomba Haberler Aldim. Son 48 Saat Sonra Görcez Kimin Yalan Konustugu Ortaya Cikacak. Ilk Önce Sponsorlar Sonra Robben Aciklanacak

bizim yeminci yeni tweet attı :D
G.SARAY'da HOLİGAN ‏@mstf1905_ 2 dk.2 dakika önce
GALATASARAY TARAFTARININ MUTLULUĞU BENİ DAHA ÇOK MUTLU EDİYO..

Bu twitterdan sonra transfer konusu bile laçka oldu klavyesi olan duyumcu oldu :-D

Hadi bende varim lan o oyunda. Gelecek sezon Sabri en az 25 mac oynamazsa bende bu forumdaki herkese birer forma alacagim.

sadece ve sadece doğruyu söyleyeceğine jüri huzurunda yemin edip sağ elini incile basmadığı sürece inanmam.

millet transfersizlikten kafayı kırdı midyeciler bile duyumcu oldu

duyum verenlerden en tepeden ucuyor

welkomRobben ‏@_mrsrkn 3 dk.3 dakika önce
Istanbulda Bomba Haberler Aldim. Son 48 Saat Sonra Görcez Kimin Yalan Konustugu Ortaya Cikacak. Ilk Önce Sponsorlar Sonra Robben Aciklanacak

Allah Allaaaah

ulan hem İbo hem Robben diyorlar birde

Millet nasıl uçuyor gidiyor bu kafalara anlamak güç twitter cıktı mertlik bozuldu anasını satııym

twitterda welkomroben hiç kasmadıgı kadar takipçi kastı bu robben söylemiyle herhalde :)

Sonra antucular buradaki yorumlarimizla dalga geçiyorlar diye şaşırıp duruyorsunuz. Allahın yaratıkları doğru dürüst sağ bek bile alamazken Zlatan ve Robbeni nasıl alsınlar?

Kalinici son dönemlerde pek izlemedim, nasil bir oyuncu oldugunu unuttum. Top tutma, sirti dönük oyun, oyuna katkisi gibi konularda nasil? Bu konularda iyi olsun, ligde fark yaratsin yeterli.Gomezin durumu berbat. Sadece gecmiste kariyeri var diye bir oyuncuya yillik 5 milyon euro verilmez.

Bırakın sallasınlar olm az da olsa eğleniyoruz işte.
Bunlarda olmasa her beş dakka refresh yapıp boş sayfaya bakıyoruz

volvocu pezevenk vardı ibo gs'de ayın 21.inde açıklanacak demişti.
şimdi başımıza bir ibne daha çıktı !
kesin gay fenerlilerin işidir bu adamlar kafa geçiyor

Ya gidin işinize ya. Hem Robben hemde ibra heee? Güneş vurdu bir taraflariniza herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt