Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[h=1]welkomRobben[/h][h=2]@_mrsrkn[/h]
Bunu saklayın beyler. Ya rezil olacak yada vezir. Bence rezil olma yolunda ilerliyor. Küfürde etmek istemiyorum ama suratına tükürürüm insanları kandırdığı için :=)

Son gelisme nedir arkadaslar.. Bu arada turkiyeden selamlar gurbetten turkiye topraklarina ayak basmis oldum..kokusu bile yetiyor su gzl memleketim

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Hoşgeldin vatanına hocam.Aynı işte biri diyo 48 saat içinde robben açıklanmazsa kızgın kuma gömün diyor. Biri recm edin diyor. Çok tuaf insanlar var.

Hoşgeldin vatanına hocam.Aynı işte biri diyo 48 saat içinde robben açıklanmazsa kızgın kuma gömün diyor. Biri recm edin diyor. Çok tuaf insanlar var.

Ow vatandasim robben turkiye ligine he..mukemmel olur ama imkan vermiyorum. Hollandada da boyle bir dedikodu bu hafta hic duymadim..

filim önerde izliyek robben gelene kadar

1 ) Matrix
2 ) Yüzüklerın efendisi
3 ) Narnia günlükleri
4 ) Terminatör
5 ) Star Trek
6 ) star Wars
7 ) Transformers
8 ) X-Men
9 ) Fantastık dörtlü
10 ) Spiderman
11 ) İp Man
12 ) Maymunlar Cehennemı
13 ) Olay Ufku
14 ) İnception
15 ) Ölümcül deney

Jurassic world iyi bakmadiysaniz

Bu aralar fazla kalabalık ortamlara çıkmamaya dikkat edin. Çok tehlikeli olabilir, birkaç ay evden çıkmamakta fayda var.

welkomRobben

@_mrsrkn

Bunu saklayın beyler. Ya rezil olacak yada vezir. Bence rezil olma yolunda ilerliyor. Küfürde etmek istemiyorum ama suratına tükürürüm insanları kandırdığı için :=)
kıçını yırta yırta 200 takipçiden 700 e cıkmıs e bi 200 ü silinse 500 takipçi yeter değil mi..

amaç belli niye bunlara inanırlar hiç anlamıyorum.

ali naci küçük@nkucukk 1 dk.1 dakika öncePörtschach am Wörther See, Österreich
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in Mali İşlerden Sorumlu danışmanı Mehmet Özbek Hürriyet'e konuştu....@HurriyetSpor

Gecenin bir yarısı
Töbe Est ..
valla bizde konuşalım , açalım zürriyet sabah ne varsa geceyarısı demeç vereceğiz diye..bunlar hep uydurma abartı haberler..gündüz telefonla bir iki kuple alıp sonra senaryo yaıp yayınlıyorlar.

1 ) Matrix
2 ) Yüzüklerın efendisi
3 ) Narnia günlükleri
4 ) Terminatör
5 ) Star Trek
6 ) star Wars
7 ) Transformers
8 ) X-Men
9 ) Fantastık dörtlü
10 ) Spiderman
11 ) İp Man
12 ) Maymunlar Cehennemı
13 ) Olay Ufku
14 ) İnception
15 ) Ölümcül deney
bunları izlemesi 2 sene falan alır e robben de anca o zaman gelir.

kıçını yırta yırta 200 takipçiden 700 e cıkmıs e bi 200 ü silinse 500 takipçi yeter değil mi..

amaç belli niye bunlara inanırlar hiç anlamıyorum.

Bence amaç takipçi artırma değil onun için bir sürü hile var zaten ..
Daha çok kuş gibi bu şahıs umut verip verip sonra bizim üzülmemizi bekliyor gibi ..

Bence amaç takipçi artırma değil onun için bir sürü hile var zaten ..
Daha çok kuş gibi bu şahıs umut verip verip sonra bizim üzülmemizi bekliyor gibi ..

Takipci kasma derdinde gibi. Son dakikalarda twitteri kapatır 3-5 gün sonra tekrar açar silen siler kalan sağlar bizimdir mantığıyla devam eder.

Çok eski mesajlarına baktım kızında fenerli değil. Fanatik Galatasaraylı.

Robben felan gelmez. Umutlanmayın bosa. Hayal kırıklıgı buyuk oluyor sonra

Tapatalk

Galatasaray 'da forvet hattına sürpriz bir isim geliyor. Ukrayna basınına konuşan Dnipro forveti Nikola Kalinic, Galatasaray ile görüşmelere başladıklarını açıkladı.

Kariyerinde daha önce Hajduk Split ve Blackburn Rovers formaları da giyen, 2011 yılından bu yana ise Dnipro'da top koşturan Hırvat golcü Kalinic, Ukrayna'da yaptığı açıklamada, " Galatasaray'a transfer oldum demek için çok erken. Görüşmeler henüz yeni başladı " ifadelerini kullandı.

Kalinic ayrıca, " Bu konuda aceleci değilim. Dnipro ile sözleşmem var. Menajerim gerekli görüşmeleri yapar benim konuşmam doğru olmaz. Bir bilgim yok. " diyerek sözlerini noktaladı.

Görüşmenin detayları hakkında bilgi vermeyen Kalinic için sarı kırmızılı yöneticilerin oyuncunun menajeri ve Ukrayna ekibi yöneticileri ile masaya oturulduğu belirtildi.

1,87 boyundaki, 27 yaşındaki forvet geçen sezon toplamda 47 maça çıkıp 19 gol atma başarısı göstermişti.

Yorumlarınızı alalım ??

Takipci kasma derdinde gibi. Son dakikalarda twitteri kapatır 3-5 gün sonra tekrar açar silen siler kalan sağlar bizimdir mantığıyla devam eder.

Çok eski mesajlarına baktım kızında fenerli değil. Fanatik Galatasaraylı.
kız olduğu ne malum :)

beyler kapatin artik konuyu

savas cikmis kim gelir ulkeye bu halde

istanbulda bomba patlasa gelen transferde gider aninda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt