Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok sponsor bulunacakmışta Robben veya İbra gelecekmiş..
Bunlar tamamen düzmece ya..

Sana düzgün bir soru sordum

Hamza bu takıma ne kattı anlat dedim

ama sen cevap yerine hakarette bulundun

Bana zaten neredeyse ligde ortalama olarak tutturduğumuz puan bilgilerini verdin

Zaten bundan sonra bana verebileceğin bir cevabının olduğunu da zannetmiyorum

Eğer Sözlerimi hakaret olarak algıladıysan kusura bakma özür dilerim

Lütfen bundan sonra beni alıntılama

Sent from my iPad using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burası dingonun ahırı ya küfür-hakaret etmeye devam edin, rahat olun.

lan robbene alıştırdınız bizi gervinho gelirse bile üzülücez ne saçma duyumlar çıkıyor kafayı yicem

11700937_1022245334466508_5425884808386292185_n.jpg

Şu geliri sağlayan taraftara yazık değil mi ? Hala görüştüğümüz isimlere bak.

Gervinho abartı bir futbolcu. Son vuruşlarda çok kaçırıyor ve ortaları da Sabri vari yapıyor. Şişirmeyin şu adamı.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Hamza Hamzaoğlu, bugün itibariyle yapılacak transferlerden oyuncu maaşlarına kadar tüm işlerle kendi ilgilenecek. (AMK)

Simdi bittik.

Blackburnde bile oynayamamisdi bu Kalinic, ve bize geliyor. Madem beceremiyorsan bari baskan olma demi.

stoper den hiç ses yok valahi duman oluruz aynı dörtlü oynarsa en az ikisinin değişmesi lazım...

Sanki Gsyi Hamzaoglu sampiyon yapti. Fbye sampiyonlugu hediye etmek icin elinden geleni yapti. Muslera engelledi. Buna ragmen verilen yetkiler cok büyük. İsterse dünyanin en basarili Tdsi olsun, bu kadar büyük yetkiler verilmez. Biz Fbli Hamzaogluna veriyoruz.

bence jem gibi sabri gibi adamları takıma doldurmaya devam edecekler...zira kulüp mali anlamda küçülmeye gidiyor .
madem bu sene politikamız bu o zaman transfer yapmayın zaten dünya paraya alacağınız boş adamlar ve bunlara yapacağınız uzun sözleşmelerle kulübün geleceğini berbat edeceğiniz belli.
hiç olmazsa bu sene tasarruf politikası izleyin. çöpleri gönderin seneye dinamik biçimde takımı yenileyelim .

Ya hala daha sampiyonlugu birilerine yamama cabası var bazılarında..gecen sene gelen sampiyonluk tamamen şans ve takım döküldü..budur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt