Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalinic aliniyor galiba gorusmeler ciddiymis.

Bari defansa Liverpool dan Lovren i verseler kiralik adami begenmiyor taraftarlari :D
kalinic ne ya fener robbenle görüşüyor diyorum hala yetersiz adamları beğeniyosunuz twitterdakiler hesap kapatır anca ibra geliyor robben geliyor hesap kapandı aymaz herifler

Liverpool Balotelli icin kulup ariyor ilk teklifte gonderilecek.

Biz neden bekleriz firsat bu iste :red:

kalinic ne ya fener robbenle görüşüyor diyorum hala yetersiz adamları beğeniyosunuz twitterdakiler hesap kapatır anca ibra geliyor robben geliyor hesap kapandı aymaz herifler

salla feneri kardeşim. İşimiz cidden zor bu sene. Eldekiler de gönderilemiyor. Sıkıntı burda anladığım kadarıyla.

Kimler begeniyormus?

Fener Robben in tek kramponunu alir anca.

Bugün saat 15.00te Milan-İnter maci var. Taider, Nagatomo muhtemel 11deler.

salla feneri kardeşim. İşimiz cidden zor bu sene. Eldekiler de gönderilemiyor. Sıkıntı burda anladığım kadarıyla.
salla feneri olmuyo be kardeşim bizimkiler neden bu kadar dirayetsiz hiç birşeye bişey demesek sneijderi neden bekletiyoruz sözleşme neden imzalanmıyo sürüyle gitmesi gereken adam var adam kurtulmuşken sabriyle sözleşme yeniliyo lan ne güzel kurtulmuşun ne uğraşıyosun bi daha

Taider ile nagatomo yu takasta versinler iste

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Roma, Salah'ın kiralanması konusunda Chelsea ile 2 milyon pound karşılığında anlaşmaya vardı. Opsiyon 14 milyon pound bizde gervinho'yu alalım :D :)

salla feneri olmuyo be kardeşim bizimkiler neden bu kadar dirayetsiz hiç birşeye bişey demesek sneijderi neden bekletiyoruz sözleşme neden imzalanmıyo sürüyle gitmesi gereken adam var adam kurtulmuşken sabriyle sözleşme yeniliyo lan ne güzel kurtulmuşun ne uğraşıyosun bi daha

Sneijder konusunda haklısın. Saçmalıyor bizimkiler.

hacı bişey sorcam. Balotelli nin kaçırdığı golleri görmüştüm de cidden faydalı olur mu sence?
Ya Balotelli nin kumasi saglam aslinda ama sorun kafasinda bu cocugun. Artik piyasa degeri okadar dustu ki alinmamasi icin bir neden yok, kiralik + satin alma opsiyonu ile denenmeli. Liverpool da yapamamasi bizim icin bir kriter olmamali. Bizim ligin ve takimin kalitesi ortada. Adam Italya milli takimin santraforu ve yasi da 24.

Son düzenleme:
Balotelli mi? Dalga mi geciyorsunuz? Balonun sadece ismi var. Takima zarari faydasinin kat kat fazlasi. Balotelli, Boateng gibi oyuncular kimsenin istemedigi oyuncular. Neden kimsenin istemedigi de acik.

Bu arada Balo italyanin forveti degil. Balodan birsey olmayacagini onlar da anladi.

Son düzenleme:
149 tl forma he vay anasını Real Madrid forması alıyoruz sanki..
Ayıp ya..

Ya Balotelli nin kumasi saglam aslinda ama sorun kafasinda bu cocugun. Artik piya degeri okadar dustu ki alinmamasi icin bir neden yok, kiralik + satin alma opsiyonu ile denenmeli. Liverpool da yapamamasi bizim icin bir kriter olmamali. Bizim ligin ve takimin kalitesi ortada. Adam Italya milli takimin santraforu ve yasi da 24.
balotelli bize uyabilir ama moralimiz bozuldu tek derdim Sneijder benim

Hamza otorite sağlayamadigi icin bu sene oyuncular arasında ve oyuncu- teknik direktör arası sorunlar çıkması yüksek ihtimal. Sabri'ye yapilan tepki sonucunda hem Tanman hemde Hamzaoğlu'nun Sabri'yi kollamasi sonucunda Sabri'nin bir taraflari daha da fazla kalkmis gibi. Hazirlik macinda da sahanin ağası gibi bek dışında her yerde oynadi resmen.

Hamza bu sene yerli bir kaç oyuncuya cok fazla İnsiyatif verecegi icin bu takim icinde huzursuzluk yaratabilir. Birde yönetim olarak oyuncuları medya ve diger kulüplerden soyutlayacak bir olgu oturtamadilar oyuncular sacma sapan haberlerle yipratilmaya calisiliyor ve sacma sapan sorularla sinirlendiriliyor. Yonetim bu sene cok aciz bir durus gosteriyor.

Bence en büyük sorunumuz Hamza çünkü kendine cok guveniyor ve o yerli yeteniksizler ordusuna da fazlasiyla guveniyor. Şampiyon takima 10 tane transfer yapilmaz diyorlar bizde zaten 10 yapin demiyoruz adam gibi 3 oyuncu alin yeter zaten.

Yonetimsel sorunlar dışında bu takımın en büyük sorunu sag kanat ve sag bektir. Kesinlikle takviye gerekiyor.

Sonra Melo'nun durumuna göre on libero ve defansa lider bir oyuncu gerekiyor.

Semih ne yazikki Ujfa dan sonra hic bir gelisme gosteremedi. her ikili mücadele yerde kaliyor hamleleri cok kotu, topu kullanmasi facia.

Yedeklerin hepsi Balta gibi olsa ne guzel olurdu. Adam hem cok iyi profesyonel hemde cok düzgün bir karakter. Ne zaman görev verilirse en iyi oynayan oyuncu oluyor.

Son olarak Bu takimda SNEIJDER gibi bir ustad varken kanat oyuncusu olmamasi rezillik. Sneijder'i birde adam gibi kanat oyuncusuyla izlesek...

★★★★

Hamza otorite sağlayamadigi icin bu sene oyuncular arasında ve oyuncu- teknik direktör arası sorunlar çıkması yüksek ihtimal. Sabri'ye yapilan tepki sonucunda hem Tanman hemde Hamzaoğlu'nun Sabri'yi kollamasi sonucunda Sabri'nin bir taraflari daha da fazla kalkmis gibi. Hazirlik macinda da sahanin ağası gibi bek dışında her yerde oynadi resmen.

Hamza bu sene yerli bir kaç oyuncuya cok fazla İnsiyatif verecegi icin bu takim icinde huzursuzluk yaratabilir. Birde yönetim olarak oyuncuları medya ve diger kulüplerden soyutlayacak bir olgu oturtamadilar oyuncular sacma sapan haberlerle yipratilmaya calisiliyor ve sacma sapan sorularla sinirlendiriliyor. Yonetim bu sene cok aciz bir durus gosteriyor.

Bence en büyük sorunumuz Hamza çünkü kendine cok guveniyor ve o yerli yeteniksizler ordusuna da fazlasiyla guveniyor. Şampiyon takima 10 tane transfer yapilmaz diyorlar bizde zaten 10 yapin demiyoruz adam gibi 3 oyuncu alin yeter zaten.

Yonetimsel sorunlar dışında bu takımın en büyük sorunu sag kanat ve sag bektir. Kesinlikle takviye gerekiyor.

Sonra Melo'nun durumuna göre on libero ve defansa lider bir oyuncu gerekiyor.

Semih ne yazikki Ujfa dan sonra hic bir gelisme gosteremedi. her ikili mücadele yerde kaliyor hamleleri cok kotu, topu kullanmasi facia.

Yedeklerin hepsi Balta gibi olsa ne guzel olurdu. Adam hem cok iyi profesyonel hemde cok düzgün bir karakter. Ne zaman görev verilirse en iyi oynayan oyuncu oluyor.

Son olarak Bu takimda SNEIJDER gibi bir ustad varken kanat oyuncusu olmamasi rezillik. Sneijder'i birde adam gibi kanat oyuncusuyla izlesek...

★★★★

Katiliyorum. Ayrica Sneijderin kontratinin hala uzatilmamasi da büyük bir skandal bence.

Kardesim abilik hocalik neyse ne ama 4.yildizin en buyuk payi onundur bunu inkar etmeyin dokuluyorduk o gelmeden once nankor olmayin bu kadar tamm hamza iyi td degil biraz bala sampiyon olduk ama sezarin hakki sezara verelim.

Geçicen o işi. 4. yıldızın en büyük mimarı A.Yıldırım ve İ.Kartal'dır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt