Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane kampı bitirip transfer için acelemiz yok diyen çapsız zihniyetten nefret ediyorum keşke sizde bizim kadar sevseniz bu klubü ... oto boka paraları saçıp 2 tane adam alamıyorlar En ufak bir hakkım var haram zıkkım olsun... sponsor bile yok halen Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Robben hala dünyanin en iyilerinden birisi. Robbeni piyasasi olmayan, 2-3 yildir inis döneminde olan oyuncularla karistirmayin.

böyle yavaş devam edersek son gün Pandev ve Dzemaili gibi kulüplerinin istemediği oyuncuları bedava diye alırız ve fayda sağlamadan gider.

Fener daha 15 Temmuz'da tüm transferleri halletti biz hala uyuyoruz.

Ali naci diyo ki ilk hdef stopermis poldi forvet de oynayabikirmis. 15 gun icinse stoper alinacakmis. Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni forvete golü Podolski attı

[h=2]Alman oyuncunun yüksek performansı nedeniyle Hamzaoğlu, listenin başına stoper transferini aldı. Forvete takviye düşüncesi rafa kalktı.[/h]
CELTA Vigo maçını bir gol ve bir asist ile tamamlayan Galatasaray’ın yeni transferi Lukas Podolski bir anda tüm hesapları alt, üst etti... Alman oyuncunun gerek idmanlardaki ve ilk hazırlık karşılaşmasındaki performansı sonrası forvet takviyesi askıya alınıp liste başına stoper transferi geçti...

Hamzaoğlu’nun öncelikli planı forvet takviyesi yapmaktı. Ancak, Podolski’nin kanatlarda olduğu kadar santrforda da etkin oluşu işin seyrini değiştirdi. Savunmadaki S.O.S görüntüsü nedeniyle zorunlu olarak stoper transferi ilk sıraya oturdu. Yönetim bu transferi 15 gün içinde bitirecek.

Sağ kanat için Gervinho ismi geçiyor hep ama en azından 5-6m bonservis + 2,5-3m yıllık ücreti vardır.Daha sağ bek , stoper , ön libero ve forvet içinde transfer lazımken bu kadar para harcayacaklarını pek sanmıyorum.(Opsiyonlu kiralanırsa belki) Ayrıca Bruma gönderileceğine , Olcan tontonu gönderilip sağ kanat Sinan + Bruma'ya emanet edilse kötü mü olurdu ?

spor haberlerini spor programlarını izlemek artık işkenceye döndü karga sağ bek alıyor stopere adam alıyor güçleniyor biz ş.ligine gideceğiz hala tık yok !! herkeste bir iflas senaryosu var yok klüp batmış çok borç var UEFA ensemizde madem bu kadar batmışız kim batırdı bu klübü çıkın belgelerle açıklayın arkanızda olalım !! yok açıklama yapmayıp bu saçmalıklar devam edecekse suskunluğunuz devam edecekse derhal istifa edin rahatlatın klübü önünü açın yönetebilecekler bu işi bilenler işin başına geçsin !!

Robben hala dünyanin en iyilerinden birisi. Robbeni piyasasi olmayan, 2-3 yildir inis döneminde olan oyuncularla karistirmayin.

hem robben hem ibra gitmek istese en az 3-4 tane world class takım sıraya girer.

van Persie,Nani ve Podolski zaten kulüpleri istemediği ve daha iyi taliplileri olmadığı için geldi. Mantıklı bakmak istemiyoruz.

11204457_953055541406740_782956382559597947_n.jpg

ibrayı parçalı altında volkana sapladığını hayal etmek ahh ulan ahhh

Bizde kanat oyuncusu kaldı mı ki Podolski ve Yasin'den başka? Bu takımda adam eksiltecek oyuncu var mı ben mi göremiyorum. Amrabat'la Bruma gönderildi takımın tempo iyice dipte şu anda. Geçen sezon Hamza döneminde baskı yememizin 2 sebebi statik orta saha Melo-Selçuk 2.si kanatlardan topu hızlı çıkaramayaşımızdı. Baskı yiyince Burak'ta topu önde tutamadığı için hiç sağolsun ileri çıkamıyor takım. Ligde belki idare ederiz hatta ederiz ama avrupada ne yapacağız o baskıda bilmiyorum. Kanat oyuncusu da eksik bence. Podolski'yi de çok sevsem de o işi hayatta yapamaz Podolski sistem oyuncusu.

Ne oldu böyle artik antramandan foto lar bile gelmiyor iyice karamsar olduk ya

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt