Cem Tutuncuoglu
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2010
- 1.242
- 0
- 1.146
benim gözümde Lopez tranferinin jem tranferinden farkı yok ikisi de art niyetli transfer
Ben de onu diyorum Jem i alan adamlar Lopezi de alırlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim gözümde Lopez tranferinin jem tranferinden farkı yok ikisi de art niyetli transfer
Medel e raziyim ben arti Jara yi sag beke alsak
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
gsstore hergün mesaj atıyor.işler kesat herhalde
ben hamza hoca için mi dedi acaba niye paylaşmıştımbu onun bunun çocuğu Tanjeviçi mi kastetmiş ????
Poldi forvet oynarsa kanatsiz oynariz demektir . Cunku kanat yok Ve ben asla kanatsiz oyun anlayisi istemiyorum . Ayrica sag taraf rezalet durumda ne stoperiAslında mantıklı ama yetersiz Melo ve Selçuk un ilk sene performansı Ujfalausi ve Elmander sayesinde idi
Sony Xperia
Medel e razıyım derken ?Bence medel alabileceğimiz en iyi orta saha oyuncusudur . Gelirse büyük transfer olur
taksim vb yerlerde günün ortasında bir bomba patlarsa o zaman görürüz dediğin gibi oluyormu . Düşmanının devlet değil terörist olduğunu unutmayın. 40 senedir çekiyoruz bu itleri
Sonat_Goksel @Sonat_Goksel 13 sa.13 saat önce Ağlamasınlar ondan sonra; kafamıza gaz kapsülü geldi, polis öldürdü diyerek falanYarın İstanbul karışıcak yürüyüş adı altında
Gazi felan şuan tomalarla çevrilmiş durumda zaten
Patlama felan olurmu bilmemde yarın büyük olaylar olacak.Dün Pkk nın yerel kanalı Kürt gençlerimiz tepkisini ortaya koymalıdır tarzı açıklamaları vardı hep.
Onu demedim ilk önce stoper ve sağ bek sonra orta saha ve sağ açık en son forvet lazım sağ açık Gervinho olursa forvet beklese de olur ama defansımız rezaletPoldi forvet oynarsa kanatsiz oynariz demektir . Cunku kanat yok Ve ben asla kanatsiz oyun anlayisi istemiyorum . Ayrica sag taraf rezalet durumda ne stoperi
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu demedim ilk önce stoper ve sağ bek sonra orta saha ve sağ açık en son forvet lazım sağ açık Gervinho olursa forvet beklese de olur ama defansımız rezalet çünküPoldi forvet oynarsa kanatsiz oynariz demektir . Cunku kanat yok Ve ben asla kanatsiz oyun anlayisi istemiyorum . Ayrica sag taraf rezalet durumda ne stoperi
Pandev ve burdisso gibi bi stoper bi forvet alip kapatirlar usta zorlamaya gerek yok ya . Beklentim yok bu adamlardan gercekten zengin birileri gelmesi lazim bu klubeOnu demedim ilk önce stoper ve sağ bek sonra orta saha ve sağ açık en son forvet lazım sağ açık Gervinho olursa forvet beklese de olur ama defansımız rezalet
Sony Xperia
Şu dediğinin aynısını dün bir rdaş konu olarak açtı .d
Umut fakirin ekmeğiPandev ve burdisso gibi bi stoper bi forvet alip kapatirlar usta zorlamaya gerek yok ya . Beklentim yok bu adamlardan gercekten zengin birileri gelmesi lazim bu klube
Umut deme abi Ümit de , umut bulut geliyo aklima .d.dUmut fakirin ekmeği![]()
Sony Xperia
Amerika bile Işidi bitirmek 20 yılımızı alır diyor.Onlarda farkında bazı şeylerin