Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında mantıklı ama yetersiz Melo ve Selçuk un ilk sene performansı Ujfalausi ve Elmander sayesinde idi

Sony Xperia
Poldi forvet oynarsa kanatsiz oynariz demektir . Cunku kanat yok Ve ben asla kanatsiz oyun anlayisi istemiyorum . Ayrica sag taraf rezalet durumda ne stoperi

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taksim vb yerlerde günün ortasında bir bomba patlarsa o zaman görürüz dediğin gibi oluyormu . Düşmanının devlet değil terörist olduğunu unutmayın. 40 senedir çekiyoruz bu itleri

Taksim de bomba patlasın bi görelim neler olacak...

Bu millet 4 bi tarafı düşmanla sarıldığı halde pes etmemiş teröre mi boyun eğecek ..

Yarın İstanbul karışıcak yürüyüş adı altında

Gazi felan şuan tomalarla çevrilmiş durumda zaten

Patlama felan olurmu bilmemde yarın büyük olaylar olacak.Dün Pkk nın yerel kanalı Kürt gençlerimiz tepkisini ortaya koymalıdır tarzı açıklamaları vardı hep.
Ağlamasınlar ondan sonra; kafamıza gaz kapsülü geldi, polis öldürdü diyerek falan

Hamzaoglunun alacagi stoper max. Balta seviyesinde olur. Baltaya yedek, Baltayla tatli rekabete girecek birini alirlar.

Poldi forvet oynarsa kanatsiz oynariz demektir . Cunku kanat yok Ve ben asla kanatsiz oyun anlayisi istemiyorum . Ayrica sag taraf rezalet durumda ne stoperi

Onu demedim ilk önce stoper ve sağ bek sonra orta saha ve sağ açık en son forvet lazım sağ açık Gervinho olursa forvet beklese de olur ama defansımız rezalet

Sony Xperia

Onu demedim ilk önce stoper ve sağ bek sonra orta saha ve sağ açık en son forvet lazım sağ açık Gervinho olursa forvet beklese de olur ama defansımız rezalet çünkü

Sony Xperia

4.yıldızı ilk takan şampiyon olan takım sponsor bulamıyor 2.olan 3 yıldızlı takım buluyor rezilliktir SKANDALDIR bana göre

Onu demedim ilk önce stoper ve sağ bek sonra orta saha ve sağ açık en son forvet lazım sağ açık Gervinho olursa forvet beklese de olur ama defansımız rezalet

Sony Xperia
Pandev ve burdisso gibi bi stoper bi forvet alip kapatirlar usta zorlamaya gerek yok ya . Beklentim yok bu adamlardan gercekten zengin birileri gelmesi lazim bu klube

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt