Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hamza hoca için mi dedi acaba niye paylaşmıştım :) :) basketle pek ilgim yok :) sanırım ergin hoca için demiş herlade

Ergin ve Ekrem hoca için dedi şeref yoksunu ama biri çıkıp "ulan lavuk Tanjeviç aynı işi yapıyorken sen neden konuşmadın" diyemiyor ona sinirleniyorum. Yıllar boyu aynı şeyi sen yapmışın bizim gıkımız çıkmamış şimdi ötüyor satılık i.basın da "komikmisin Tanjeviç yıllardır senin takımını yönetirken milli takım antrenörlüğü yaptı ya" demiyor!!!

Sonat_Goksel ‏@Sonat_Goksel 13 sa.13 saat önce
Büyük bombaya az kaldı.Bugünkü operasyon ise 'o patlyacak bombayı Tanman'a yedirtmem' olayı diye düşünüyorum.
b2jDWb.jpg

Adam oynamak istemiyor kalsa nolur kalmasa nolur. Onemli bi konu oldugu dogru yerine iyi adam alinmali

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melo takımda oyunu okuma konusunda, açık ara en iyi isim. Bazen bu adamın ikiden fazla gözü var dedirtecek şekilde. Belkide avrupanın en iyilerinden bu konuda.
Böyle bir adamın Sabri gibi kör bi oyuncuya kupa finalinde ikazda bulunduğunda, Sabri onun Boğazını sıkıyorsa, ki Sabri bu konuda hem suçlu hem güçlü, Meloya, bu olaydan sonra kendi kulübü bile sahip çıkmıyorsa, adam niye oynamak istesin ? Sen oynamak istermiydin ? Ne kadar severse sevsin. Bir yere kadar bu işler. Sabriyi kovmak yerine ödüllendirir gibi, 1,6 milyona sözleşmesi uzatılıyor. Sabri ne katmış bu takıma 4 senede, melo ne katmış ? Sabrinin maaşı 1,6 milyon€, Melonun
sözleşmesini uzatsan, zaten yarısını bu paradan çıkarırsın. Bide adama artislik yapıyolar, yok efendim Meloya tolerans yokmuş, yok sözleşmesi uzatılmıyacakmış, oynarsa oynar, oynamazsa, 3,1 milyonu getirip gitsinmiş. melo bunu hak ettimi ? Sabrinin önüne Zamlı maaş, Meloya gelince bütçe hesapları... Gerçekleri görelim azcık. Bu Adamın 4 senede takıma kattıklarını şu an Kulübü yönetenler, HH dahil kimse katmadı. Sabri kim ? Oynamak istemiyor diye bişey yok. Adam Haksızlığa gelemiyor. Hiçbirimiz gelemez. Ki melo en az bizim kadar seviyor bu külübü.

hadi robben aldik, okadar para gidecek eger bir sponsor bulamazlarsa bu demek ki transferi robbenden sonra kapatariz, ama tabiki robben tamamen hayal ürünü

Gomez Bjk ile gorusuyormus, anlasma yakinmis galiba.

Draxler Juventus ile anlasti, boylece aradiklari yaratici ofansif orta saha oyuncusunu bulmus oldular.

Yillik 3.5 milyon euro maas ve 5 yillik sozlesme hazir.

Bonservis pazarligi devam ediyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 285 milyon 625 bin 69 lira olduğu açıklandı.

Zaten borc dernegin borcuymus.

CKwRkJDVEAAdaV2.jpg

Rodney Sneijder Dundee United'da!

Melo takımda oyunu okuma konusunda, açık ara en iyi isim. Bazen bu adamın ikiden fazla gözü var dedirtecek şekilde. Belkide avrupanın en iyilerinden bu konuda.
Böyle bir adamın Sabri gibi kör bi oyuncuya kupa finalinde ikazda bulunduğunda, Sabri onun Boğazını sıkıyorsa, ki Sabri bu konuda hem suçlu hem güçlü, Meloya, bu olaydan sonra kendi kulübü bile sahip çıkmıyorsa, adam niye oynamak istesin ? Sen oynamak istermiydin ? Ne kadar severse sevsin. Bir yere kadar bu işler. Sabriyi kovmak yerine ödüllendirir gibi, 1,6 milyona sözleşmesi uzatılıyor. Sabri ne katmış bu takıma 4 senede, melo ne katmış ? Sabrinin maaşı 1,6 milyon€, Melonun
sözleşmesini uzatsan, zaten yarısını bu paradan çıkarırsın. Bide adama artislik yapıyolar, yok efendim Meloya tolerans yokmuş, yok sözleşmesi uzatılmıyacakmış, oynarsa oynar, oynamazsa, 3,1 milyonu getirip gitsinmiş. melo bunu hak ettimi ? Sabrinin önüne Zamlı maaş, Meloya gelince bütçe hesapları... Gerçekleri görelim azcık. Bu Adamın 4 senede takıma kattıklarını şu an Kulübü yönetenler, HH dahil kimse katmadı. Sabri kim ? Oynamak istemiyor diye bişey yok. Adam Haksızlığa gelemiyor. Hiçbirimiz gelemez. Ki melo en az bizim kadar seviyor bu külübü.
Ne fark eder abi sebebinin ne oldugu adam artik turkiyede kalmayacagim diyor. Sabrinin ne oldgunu neden kaldigini biliyoruz komisyon. Melo gibi bizim takim icin ust duzey birini kaybettik artik onumuze bakmaliyiz baska birini bulmak zorundayiz. Ben gecmise bakmam gelecek onemli.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya yeter be ulen bi stoper bi sag kanat alin bari

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L423da.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt