Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.428
melo gidiyor mu???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo gidiyor mu???
Genelde dernegin borcunu acikliyorlar. Konsolide borclari 500-700 milyon dolar arasi bir rakam diye söyleniyor.
Wesley'in kardeşi Rodney Sneijder, Dundee United'a transfer oldu.
![]()
Bugun yine yekta olcan falan izleriz kesin . Allahini seven tam kadro ciksin artik hazirlik doneminin amaci buuu
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Wesley'in kardeşi Rodney Sneijder, Dundee United'a transfer oldu.
![]()
umutun niye yaşı arttıkça maaşı artıyor ?? yazıklar olsun böyle düşünen taraftara !! alex songu rüyanda görürsün artık inamotoy gibi bir çöp alırlar oturur onu izlersinMelo sezon bitmeden önce kafasında gitmişti büyük olasılık Mancini ile konuştu GS'nin bana borcu var ben bu parayı istemem bonservisim elimde gelirim dedi Galatasaray'da ufakta olsa bir para almak istiyor bu sebepten durumu öğrenince maaşını yatırdı şimdi bize para getir öyle yol al dedi. Melo'yu bu saatten sonra kimse geri döndüremez. Daha lig bitmeden Galatasaray'la ilgili herşeyi twitterdan kaldırıp bütün oyuncuları takip etmeyi filan bırakmıştı. Yaşıda maaşı artıcak yaşta biri değil 30 üstü yaşlarda sakatlıkta uzun sürer. Gidiyosa yolu açık olsun illaki biri bulunur aynı derece olmasada bana kalsa o mevkiye tek tercihim ALex Song hem İngiliz Futbolu oynadı sert ve mücadeleci futbolu biliyor hemde ispanyol futbolu hızlı ve teknik futbolu Barcelona kadrosunda düşünmeyeceği için en azından satın alma opsiyonlu kiralanır takında tutarsa verirsin parayı alırsın.
Kaan citak @KaanCitak 2 dk.2 dakika önce
@_necatiisbilen Chelsea'li bir taraftar ile aramda gecen konusma.
Bu ne şimdi ??
umutun niye yaşı arttıkça maaşı artıyor ?? yazıklar olsun böyle düşünen taraftara !! alex songu rüyanda görürsün artık inamotoy gibi bir çöp alırlar oturur onu izlersin
Çöp topçu.