Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde dernegin borcunu acikliyorlar. Konsolide borclari 500-700 milyon dolar arasi bir rakam diye söyleniyor.

su Hulusi aciklamisti. Konsolide borc 900 kusur milyon Tl +100 kusur milyon TL faiz ile net borclari 1 milyar TL uzerinde imis.

Ama i.basindan tek kelime duydunuz mu? Varsa yoksa GS 800 milyon TL borcu varmis vay vay vay! Son 4 yil bu serefsizlerden kabaca 100 er milyon TL fazla kazaniyoruz hic bu konuyu vurgulayan i.basin mensubu var mi? Ne tesaduf di mi?

Iste biz kodukmu bu ignelerin topuna koyuyoruz tff sinden basinina, azizinden ulkerine kocuna sahenkine fenerine kargasina!

Bu kadar transfer yaptilar hala bizden az kombine satislari. Vurgulayan var mi???

Iste bu yuzden asigiz armaya.

Melo büyük olasılık anlaşmayı gerçekleştirdi İtalyan basını ilk 11'e koymaya başlamış İnter'de Melo'yu.

Wesley'in kardeşi Rodney Sneijder, Dundee United'a transfer oldu.

CKwXe_jWoAAnQjx.jpg

Song West Ham ile anlasmadi hala ve Barca'ya dondu. Cokelim bilek sakatlik suphesi varmis zaten tam bizlik.

Bugun yine yekta olcan falan izleriz kesin . Allahini seven tam kadro ciksin artik hazirlik doneminin amaci buuu

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkmaz yine saçma sapan adamlar oynayacak ki takımın botkan durumu gözükmesin
Lige kalmış 3 hafta melo nun da gidişiyle geçen seneden daha kötü durumdayız.
Muhtemelen ligin ilk maçlarında problem yaşayınca son dk transferi için uğraşıp pandev dzemaili tadında saçma sapan transferler yapacağız

Takviye yapılcak yerler net belli sağ tarafa tamamen takviye lazım bek ve açık olarak göbektede 1 forvet 1 tane defansif orta saha eğer takımın geleceği olsun istiyorsanda alıcaklar belli sağ bek içi bir fikrim yok ama sağ açık için Gervinho gerekirse 2'li forvet içinde kullanırsın forvet için kiralık satın alma opsiyonlu Lacina Traore aynı zamanda Melo yerinede Alex Song kiralık satın alma opsiyonlu al sadece Gervinho'ya 6m. € gibi bir bonservis vericeksin. Sağ bek içinde Nagatomo diyolar ama bilmiyorum japonlar bizde sıkıtı oluyo. Bu kiralık oyuncular tutarsada en az 3 sene garanti olucak bu bölgeler. Geçen senede Mehmet Ekici diyordum herkes çöp saçmalama diyordu bu sene herhalde herkes ister Mehmet Ekiciyi ama geçen sene 1m € idi şimdi 10m €'dan aşşa vermez herhalde Trabzon.

Melo sezon bitmeden önce kafasında gitmişti büyük olasılık Mancini ile konuştu GS'nin bana borcu var ben bu parayı istemem bonservisim elimde gelirim dedi Galatasaray'da ufakta olsa bir para almak istiyor bu sebepten durumu öğrenince maaşını yatırdı şimdi bize para getir öyle yol al dedi. Melo'yu bu saatten sonra kimse geri döndüremez. Daha lig bitmeden Galatasaray'la ilgili herşeyi twitterdan kaldırıp bütün oyuncuları takip etmeyi filan bırakmıştı. Yaşıda maaşı artıcak yaşta biri değil 30 üstü yaşlarda sakatlıkta uzun sürer. Gidiyosa yolu açık olsun illaki biri bulunur aynı derece olmasada bana kalsa o mevkiye tek tercihim ALex Song hem İngiliz Futbolu oynadı sert ve mücadeleci futbolu biliyor hemde ispanyol futbolu hızlı ve teknik futbolu Barcelona kadrosunda düşünmeyeceği için en azından satın alma opsiyonlu kiralanır takında tutarsa verirsin parayı alırsın.
umutun niye yaşı arttıkça maaşı artıyor ?? yazıklar olsun böyle düşünen taraftara !! alex songu rüyanda görürsün artık inamotoy gibi bir çöp alırlar oturur onu izlersin

umutun niye yaşı arttıkça maaşı artıyor ?? yazıklar olsun böyle düşünen taraftara !! alex songu rüyanda görürsün artık inamotoy gibi bir çöp alırlar oturur onu izlersin

Ben geleceği düşünüyom sen günü kurtarmayı düşünüyorsun biraz mantık çerçevesinde bakmak lazım Song'u almakta zor değil CL'ye gidiyoruz sadece bundan bahsetsek yeterli olur. Ayrıca bu sene Melo bizde oynarsa her hafta kırmızı görür geçen sene her yorumcu bu maç Melo en az 2 kart diye diye adamın adını tavana çıkardılarki Bursa kupa maçında daha 2.dk'da sarıyı yedi burdanda anlaşılıyorki hakemler arasındada Melo'ya tahammül kalmadı her maç eksik kalma korkusu ile yaşamakta olmaz. Melo yu belki senden fazla seviyorum ama ben takımı düşünüyorum şahısları değil.

Son düzenleme:
Bu sessizlik hic hayra alamet degil ya cidden transfer olmucak yada kapali kapılar ardında buyuk bombalar dönüyo

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvete Kalinic olursa super olur hem sağ hem sol ayağı iyi teknik uzun....on libero medel olmazsa song veya obi mikel olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt