Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzaoglundan sonra dökülmüyorduk yani. :asd22:

Bursa, İbb, Mersin, Ts vs gibi maclari unutmadim. Yaptigi hatalarla bircok macta puan kaybettik.
Adamın zaten toplam 6 maçta puan kaybı var. Dördünü yazıp bir çok demişsin marjinal olmuş :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Milanin dis saha formasi. Bu seneki Adidas formalarindan en hosuma gideni diyebilirim.

CKwebBjVAAAca3j.jpg

BJK'nin geçen sezonki formasına benzettim. :)

Balta´nin en az 8-9 golde kritik hatasi var, sadece ikinci devrede. Biraz tempolu gelince rakip, ilk dagilan oyuncu oluyor. Ilk müdahalerde hep gec kaliyor, sonra rakibi indirecek kadar gücü de kalmiyor. Hakan gönderilmesi gereken ilk oyuncularin basinda geliyor.

bu sezon ligde hakan baltanın stoper oynadığı dakikalarda toplam 12 ya da 13 gol yemişiz tam sayamadım

4 ü zaten başakşehir maçı, o maçta da sizin beğendiğiniz koray ve 2 kanatta da bek olarak görev alan tarık çamdalın neler yaptığını gördük

hangi veriye dayanarak 8-9 golde hatası var dediniz acaba

Son düzenleme:
Ozan Tufanın babası hala çalışıyormuş bak ne ayıp ne ayıp sizin o beyninizle bi mok olmucagı belli.

El birligi ile takimin icine ediyorlar, iyi oyunculari gönderiyorlar, cöpler geliyor. Bir 5 sene daha kaybettik, gecmis olsun.

Yurtdışına gitmek istemek ayrı Bursa'yı küçümsemek ayrı.Hani 3-4 sene takımı sırtlayan bi oyuncu olsa neyse diyeceğim de 1 sene oynadı hemen kendini bi halt sanmaya başlamış

Normal yani. Cocugu dört bir yandan herkes pohpohladi yok Türkiyenin en yetenekli en iyi genci diye. Ben kendisinde fazla suc bulmuyorum acikcasi, cünkü yerli futbolcularin hemen hemen hepsi mental acidan cok ama cok zayif ver en kücük seylerden kötü etkileniyor.

Onun icin gecelerde de yazmistim burada, akli varsa yurt disina cikar takim ayirdetmeden. Yoksa burada hic bir zaman o herkesin istedigi seviyelere gelemez. Ayrica buna kimse 7-8 Milyon falan vermez, böyle topcuyu Avrupada cok bulursun. Tabi bizim ülkede göze süper yetenek gibi geliyor altyapilarin kisirligi yüzünden. Ama cok abartildigi bir GERCEK.

Maksimum eder 3 Milyondur. O da gercekten tas catlasa.

Ya Adem olaylari dramatize etmeye ne kadar bayiliyorsun arkadas. Yok Balta gitmesi gereken ilk kisiymis. Stoperlerimiz o kadar kötü ki, Balta aralarinda en derli toplusu hemde devsirme stoper olmasina ragmen. Aci gercek bu.

ibraaaaaaaaa

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt