Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışına gitmek istemek ayrı Bursa'yı küçümsemek ayrı.Hani 3-4 sene takımı sırtlayan bi oyuncu olsa neyse diyeceğim de 1 sene oynadı hemen kendini bi halt sanmaya başlamış

Nerede kücümsemis ? Ve yapsa bile, bu onun futbolculugu ile alakali birsey ifade etmez. Cocuk hakli, takimin su an en iyi oyuncularindan ve buna ragmen Babasi calismasi gerekiyor. Ne yapsin cocuk, sussun mu ? Belli ki bir söz verip tutmamislar.

cok iyi haberler aldim demin

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Flamini,Melo'nun yerini dolduramaz ama imkanlar dahilinde tek mantıklı isim oydu.

İki senedir Dünyanın en iyi liginde ve hemde Arsenal'de 60 maçın üstünde oynamış bir oyuncuya Yekta muamelesi yapılması komik.

Arsenal istemiyormuş? Podolski'de istenmiyordu veya ManU'da Nani ve van Persie'de istenmiyordu? onlarla bir değiliz. Bunu kabul edelim.

L42QzV.jpg
[/url][/IMG]

S.a şanlı galatasaray taraftarı. şu resme bakın,keyfiniz yerine gelsin :D

Şarkıcı Yusuf Güney, Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü'nde yönetici oldu.

Arsenal gibi dünyanın en hızlı top çeviren takımında Flamini'nin beğenilmemesi normal Melo gitse o da beğenilmez muhtemelen.Bizim 30 snde yaptığımız hücumu onlar 10 snde yapıyo

Milan inter maçında 19-20 yaşlarında birsürü genç oynuyor, bizim gençler nerede, kıytırık maçlarda bile forma bulamıyorlar.olcan, umut, yekta gibi kaşarlar oynatacağına sinan, birhan gibi gençler oynasa keşke

el freni tanman sutlandiktan sonra tam gaz verilmis
bu hafta burasi yanacak yanacak

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Arsenal gibi dünyanın en hızlı top çeviren takımında Flamini'nin beğenilmemesi normal Melo gitse o da beğenilmez muhtelemelen.Bizim 30 snde yaptığımız hücumu onlar 10 snde yapıyo

keşke imkanımız olsa Medel veya Song'u alabilsek. İmkanlar dahilinde ben Flamini'den iyi isim bilmiyorum.

Savaşçı,Tecrübeli,Garantici vs. Adam iki senedir 60'ın üzerinde PL maçına çıkmış.

Nerede kücümsemis ? Ve yapsa bile, bu onun futbolculugu ile alakali birsey ifade etmez. Cocuk hakli, takimin su an en iyi oyuncularindan ve buna ragmen Babasi calismasi gerekiyor. Ne yapsin cocuk, sussun mu ? Belli ki bir söz verip tutmamislar.

Bi insan babasının çalışmasından neden utanır neden gocunur?Geçen sene totalde 700 bin tl kazanmış öyle açlık sınırda falan yaşamıyo yani.20 yaşında çocuk iyi oynadığı senenin ardından hemen trip atmaya başladıysa orda sıkıntı vardır.

bu sezon ligde hakan baltanın stoper oynadığı dakikalarda toplam 12 ya da 13 gol yemişiz tam sayamadım

4 ü zaten başakşehir maçı, o maçta da sizin beğendiğiniz koray ve 2 kanatta da bek olarak görev alan tarık çamdalın neler yaptığını gördük

hangi veriye dayanarak 8-9 golde hatası var dediniz acaba

21 Gol, 18 macta.... Semih Kaya ile Galatasaray 18 macta 10 gol yemis... Ama 24 yasindaki Semih cöp cogu yorumcuya göre ?

Koray genc ve tecrübesiz, ben kendisine güveniyorum. Kendi adina büyük hata yapti Türkiye´ye gelerek, cünkü burada genc oyuncularin ne hatasina, ne de gelisim süresine tahamüllü var. Kendisi Almanya U Milli takim kaptaniydi, kendisine güveniyorum, en azindan Koray´in oynamasi ile, gelisir diye bir umudun olabiliyor. Oynadigi her dakika yatirimdir.

https://www.gscimbom.com/forum/f17-...6-kadro-gelecek-planlamasi-119214/index3.html

Burada Hakan ile ilgili bir yazim var ortalarda biryerde. Ikinci devreden yedigimiz 6-7 golde hatasini gösteren video paylasmistim, ve bunlar sadece o a spontane aklima gelen maclardi.

21 Gol, 18 macta.... Semih Kaya ile Galatasaray 18 macta 10 gol yemis... Ama 24 yasindaki Semih cöp cogu yorumcuya göre ?

Koray genc ve tecrübesiz, ben kendisine güveniyorum. Kendi adina büyük hata yapti Türkiye´ye gelerek, cünkü burada genc oyuncularin ne hatasina, ne de gelisim süresine tahamüllü var. Kendisi Almanya U Milli takim kaptaniydi, kendisine güveniyorum, en azindan Koray´in oynamasi ile, gelisir diye bir umudun olabiliyor. Oynadigi her dakika yatirimdir.

https://www.gscimbom.com/forum/f17-...6-kadro-gelecek-planlamasi-119214/index3.html

Burada Hakan ile ilgili bir yazim var ortalarda biryerde. Ikinci devreden yedigimiz 6-7 golde hatasini gösteren video paylasmistim, ve bunlar sadece o a spontane aklima gelen maclardi.

hakani senelerdir elestirdim hic sevmedigim bir oyuncu cöplük gibi her oynadigi macta sorun yasiyorduk.
ama bu sene kendini asti hakkini yememek lazim yararli oldu bu sene.
aklima chedjounun kaptirdigi top ve onun dogru durup topu kesmesi geldi, yoksa garanti gol oluyordu.
hangi mac oldugunu ununttum.
isin ironik tarafi karyerin sonunda böyle performans göstermesi.

Bi insan babasının çalışmasından neden utanır neden gocunur?Geçen sene totalde 700 bin tl kazanmış öyle açlık sınırda falan yaşamıyo yani.20 yaşında çocuk iyi oynadığı senenin ardından hemen trip atmaya başladıysa orda sıkıntı vardır.

Onu bilmiyorum acikcasi ne kadar para aldi diye. Ama yurt disinda gitmek istemesi bana göre olgun bir karardir. Bursa´da bundan sonra gecirdigi her sezon zaman kaybidir. Türkiye´deki yöneticiler oyunculari yemleye yemleye, oyalaya oyalaya bitiriyorlar. Bunu bastan itibaren yememesi iyi bence.

Milan cogu As oyuncusunu oynatip, İnter Cye karsi bile skor üretemiyor. :asd22:

Premier ligin en kötü takımının oyuncuları Türkiyede banko oynar
Türkiyede oynayan en iyi 3-4 futbolcu ancak premier ligde oynar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt