Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağ kanat sağ bek almazsanız hakkımı helal etmiyorum yönetim denen şahsiyetler

madem transfer yapacak beceriniz kabiliyetiniz yok bunu anladık !!! zaten alsanızda çöp alıyorsunuz!! bari melo ile sneiderin sözleşmesini uzatın yeter beee !!! abdurrahim abiiiiiiiiiiii allah rızası için gel kurtar biziiiiiiiiiiiiiiii!!!

Sadece bu olay yüzünden cok yakinda gömecekler Dursun´u ama haberi yok. Galatasaray´i Fenerbahce´yle karistirdi sanirim.

Kardesin de kimmis de koca Galatasaray´in futbol subesini yönetiyor? Ulan bunlar bizle iyice sey mi geciyorlar? Ne oluyor ya bu sene?

onur bey kesinlikle, aziz de kardeşini atadı diyorlarda onun kardeşi genel kurul tarafından seçilmiş yöneticiydi bu mehmet özbekin vasfı nedir kim seçti yeterli gördü bu adamı florya için başkanın at çiftliğimidir bu kulüp? adnan öztürkü türlü tehditlerle görevden kaçıran genel kurul bunun pişmanlığını yaşamaya başlamıştır umarım

bir şey dikkatimi çekti forumda çok Almanyadan Türk kardeşlerimiz var belki de Türkiyeden üye daha azdır :)

Aralik :) Bugün döndüm Türkiye´den daha. Forma almaya girdim acele, öyle hayalkirikligina ugradim ki anlatamam.

Siyah forma zaten skandal, yani o forma hakkinda konusmaya bile gerek duymuyorum. Görünüs ve kalite yerlerde.

Parcali forma da gercekten kalitesiz. O Drogba´nin zamanindaki tam parcali efsaneydi be. Aldim onun 4 yildizlisini ciktim.

Nerdeydin tam olarak?

Siyah forma o kadar mi kötü yahu??

madem transfer yapacak beceriniz kabiliyetiniz yok bunu anladık !!! zaten alsanızda çöp alıyorsunuz!! bari melo ile sneiderin sözleşmesini uzatın yeter beee !!! abdurrahim abiiiiiiiiiiii allah rızası için gel kurtar biziiiiiiiiiiiiiiii!!!

Ya Cevat abi 35 yaşında adamsın yapma şöyle şeyler milletin içinde :crushed:

Evet Shaqiri Bayernin teklifini geri çevirip beni al başkanım demişti ama o kadar para veremeyiz diye almamıştık :red:

Bizim ilgilenmemizle bayern in almasi arasinda 15 20 gunluk sure vardi..bizimkiler 12m u vermis olsa rahatlikla alirlardi yani bayern devreye girdigi icin degil biz ucreti cok buldugumuz icin almadik..sonuc olarak yigit i terim prensi oldugu icin almadik shaqiri cok para oldugu icin aldik..hala da soyluyorum kac tane yigit trqnsferi yaptik onun yerine bi shaqiri daha maliyetsiz olurdu

onur bey kesinlikle, aziz de kardeşini atadı diyorlarda onun kardeşi genel kurul tarafından seçilmiş yöneticiydi bu mehmet özbekin vasfı nedir kim seçti yeterli gördü bu adamı florya için başkanın at çiftliğimidir bu kulüp? adnan öztürkü türlü tehditlerle görevden kaçıran genel kurul bunun pişmanlığını yaşamaya başlamıştır umarım

Dursun kardeşi için GS TV'de yalan söyledi. Floryada eksikler var, duş aldıkları bölümler çok berbat. Minik yavrularımızın doğru düzgün duş alabileceği yerleri yok, olanlarda da suyu açtığın zaman topraklı su geliyor gibi şeyler zırvaladı ve kardeşinin bu sorunları halletmesi için orada olduğunu açıkladı.

Kampta şimdi kardeşi. Kamp yapılan otelde de sorunlar vardır onun için gitmiştir herhal.

Bizim ilgilenmemizle bayern in almasi arasinda 15 20 gunluk sure vardi..bizimkiler 12m u vermis olsa rahatlikla alirlardi yani bayern devreye girdigi icin degil biz ucreti cok buldugumuz icin almadik..sonuc olarak yigit i terim prensi oldugu icin almadik shaqiri cok para oldugu icin aldik..hala da soyluyorum kac tane yigit trqnsferi yaptik onun yerine bi shaqiri daha maliyetsiz olurdu

Shaqiri konusunda Fatih Terimin bizzat açıklaması var. 13M Euroyu geçtik ama oyuncu gelmedi dedi. Daha ucuza Bayerni tercih etti sonra.

Galatasaray sevgim herzaman cok büyüktür. Cocukluk aski sonucta. Ama Galatasaray camiasini gercekten hic sevmiyorum.

Yani bu genel kurul falan filan diyorlar ya, bu cakma elit gecinenler var ya, bunlar Galatasaray´in düsmani.

Galatasaray´i böyle kücük bir gelenek icerisinde hapsedip, kendi cikarlari dogrultusunda yasatmaya calisiyorlar.

Buna ragmen Mehmet Özbek gibi bir vaka hatirlamiyorum ben sahsen. Büyük bir utanc Galatasaray icin

Dursun kardeşi için GS TV'de yalan söyledi. Floryada eksikler var, duş aldıkları bölümler çok berbat. Minik yavrularımızın doğru düzgün duş alabileceği yerleri yok, olanlarda da suyu açtığın zaman topraklı su geliyor gibi şeyler zırvaladı ve kardeşinin bu sorunları halletmesi için orada olduğunu açıkladı.

Kampta şimdi kardeşi. Kamp yapılan otelde de sorunlar vardır onun için gitmiştir herhal.

2 milyon euro bayıldığımız kampta sorunlar olabilir tabi :) geldiklerinden beri çelişkili ifadeler kullanıyorlar taraftarları ahmak yerine koymaya çalışıyorlar aldığım duyumlara göre türkiyenin en pinti adamlarından biriymiş para olsada harcıyabilicek bir adam değil bilgisiz de olduğunu düşünüyorum futbol konusunda.., galatasaray genel kurulundan utanıyorum artık bunları bize layık gördükleri için...

Ya Cevat abi 35 yaşında adamsın yapma şöyle şeyler milletin içinde :crushed:
ya ne yapayım söyle ben senin bildiğin çürük yumurta gs lilerden değilim !! xamax maçında o hınca hınç tribünde olan bir çocuktum ben !! aslan ruhu yaşa bakmaz !! abdurrahim abi iş bitiren bir adam başkan olsam yanıma alacağım ilk isimdir !!!! görmüyorsun ne hale getirdiler klübü daha kendi aralarında uyum yok transfer olacağına tanmanın istifasıyla uğraşıyoruz

Genclerbirligine bak hele

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar yeri değil biliyorum ama sormadan edemedim bu gsstore sitesin de 149 lira üzerinden satılan yeni forlamar lazer delikli mac formaları mı alan varmı acaba söyleyebılırler mi bugun gıttım hep stadıum vardı begenmedım kumasını

Son düzenleme:
ya ne yapayım söyle ben senin bildiğin çürük yumurta gs lilerden değilim !! xamax maçında o hınca hınç tribünde olan bir çocuktum ben !! aslan ruhu yaşa bakmaz !! abdurrahim abi iş bitiren bir adam başkan olsam yanıma alacağım ilk isimdir !!!! görmüyorsun ne hale getirdiler klübü daha kendi aralarında uyum yok transfer olacağına tanmanın istifasıyla uğraşıyoruz

Çürük yumurta demedim ya, Galatasaray'lılığını da sorgulamam kimsenin. Sadece sakin ol biraz diyorum.

Basit insanlar için için sinir olmaya değmez üstad ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt