Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunların bizim sosyal medyadaki tepikilerimizden haberdar olduklarını düşünüyorum.
Ama hala icraad yok. Düşündürücü..

gelelim sinan gümüş meselesine bu çoçuk ne zaman oynatılacak bruma gibi çaprazının kopmasını filan bekliyorlar heralde umutla sercan kazmalarına verilen toplam şansın bu çoçuğa verilmesi lazım umut aldığı süre içersinde ne gibi bir fayda sağlıyor bunu açıklamalı hamza

Fakat Umut'un sürpriz bindirmeleri?

Soru: Galatasaray şuan ki kadrosuyla Şampiyonlar liginde Ortalama bir gruptan çıkabilir mi.

İkinci soru, İbrahimoviç ve Robben isimlerinin ikisi birden alındığını varsayalım. (%0.01 iht) Burak nerede oynar

Necati İŞBİLEN@_necatiisbilen 12 dk.12 dakika önce
Ibrahimovic yıllık 8.5 Milyon Euro garanti olmak üzere reklam gelirinde pay ve bonuslarla birlikte toplamda 12 milyon Euro istiyor.

Ibra'ya saygım sonsuz ama abartmamak lazım. 4-5-6 filan neyse de bu paralar normal değil. 12 Milyona bonservis verip uzun yıllar oynayacak kaliteli forvet alırsın. Herkes Ibra ile oynamıyor. Ben de isterim Ibra'yı ama bu akdar paralar normal ve akıllıca değil.

Fakat Umut'un sürpriz bindirmeleri?

kardeşim birçoğunuz kızıcak ama fatih terim olsaydı bu formuyla umut asla ve katiyetle bu takımda barınamazdı terim kötü oynayanı direk kesen bir adam hamzada böyle birşey yok gençlere şans verdiğinide söyleyemeyiz terim emre ve semihi korkusuzca oynatmıştı...

Soru: Galatasaray şuan ki kadrosuyla Şampiyonlar liginde Ortalama bir gruptan çıkabilir mi.

İkinci soru, İbrahimoviç ve Robben isimlerinin ikisi birden alındığını varsayalım. (%0.01 iht) Burak nerede oynar

Evimizde oynayacagimiz maclara bagli, şayet taraftarlarla bi sinerji olusup her zamanki gibi baskici guc olursa icerde mac kazanabiliriz. Deolasmanda puan alabilecegimizi düşünmüyorum rakip kim olursa olsun bu kadro ve hamza ile cok zor.

Burak kardesim derdin bu olsun ikiside gelsin yeterki Burak defans oynar;D

★★★★

Su anki futbol ekonomisi içersinde Ibra 'nin 10-12 istemesi cok anormal degil. Bu adam dunyanin en iyi 5 oyuncusu arasinda ve hala ust duzey oynuyor. Baska oyuncularla karistirmamak lazım.

★★★★

Ibra'ya saygım sonsuz ama abartmamak lazım. 4-5-6 filan neyse de bu paralar normal değil. 12 Milyona bonservis verip uzun yıllar oynayacak kaliteli forvet alırsın. Herkes Ibra ile oynamıyor. Ben de isterim Ibra'yı ama bu akdar paralar normal ve akıllıca değil.

FB eleme maçları bizim transferdeki rotayı belirleyecek herhal Ömer. Bir tane yükselen beklentiyi karşılayacak oyuncu alacaklar duruma göre.

Blatter ne yüzsüz herifmiş. Trt'de yine canli yayinda. Bizden mi acaba araştirmamiz lazim.:D

Filipe Luis 1 sene aradan sonra tekrar Atletico ile anlasti.

Twente zaten cop takim, iflas etti iyi oyunculari da teker teker kaciyor.

Oha Gencler ne yapiyor öyle. 45.dakika 5:0 öndeler Twente'ye karsi.

Maxi Lopez filan alacaksak sezon sonuna kadar koma'da yatmaya raziyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt