Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:) ali sabanci filan da olmuyor 1milyar net kari var pegasus un açıl dunyaya iste kardesim..turk sirketleri barcelonaya 61 milyon dolar kazandiriyormus sponsorlukta ayiptir bunun adi baska bisey degil

Galatasaray'da birlik beraberlik yok malesef. Genel kurul kulübün sahibi gibi davrandığından, cemiyettekiler kulüp bizim havamızda gibi takıldığından kendini psikolojik olarak ister istemez kulübün dışında gören zengin Galatasaraylılar malesef kulübü sahiplenemiyorlar yeterince. Bu nedenle Galatasaraylı işadamları kulübe katkı veremiyorlar, vermek istemiyorlar. Dün fenerli arkadaşımla konuşuyorum, bizde Murat Ğlker, Ferit Şahenk, Ali Koç var diyor. Bizde zengin çok diyor. Bizde de çok dedim ama işe yaramıyor malesef. Kulübün genel yapısında bozukluk olduğundan bizim bile kendi içimizde kulübe katkı yapacak pozisyonumuz yok malesef. Durum bundan ibaret.

:) ali sabanci filan da olmuyor 1milyar net kari var pegasus un açıl dunyaya iste kardesim..turk sirketleri barcelonaya 61 milyon dolar kazandiriyormus sponsorlukta ayiptir bunun adi baska bisey degil

galatasaraylilarin ceplerinde akrep var, fenerli is adamlari öyle degil, icabinda kara paralarini bile böyle sekilde akliyorlar

Galatasaray'da birlik beraberlik yok malesef. Genel kurul kulübün sahibi gibi davrandığından, cemiyettekiler kulüp bizim havamızda gibi takıldığından kendini psikolojik olarak ister istemez kulübün dışında gören zengin Galatasaraylılar malesef kulübü sahiplenemiyorlar yeterince. Bu nedenle Galatasaraylı işadamları kulübe katkı veremiyorlar, vermek istemiyorlar. Dün fenerli arkadaşımla konuşuyorum, bizde Murat Ğlker, Ferit Şahenk, Ali Koç var diyor. Bizde zengin çok diyor. Bizde de çok dedim ama işe yaramıyor malesef. Kulübün genel yapısında bozukluk olduğundan bizim bile kendi içimizde kulübe katkı yapacak pozisyonumuz yok malesef. Durum bundan ibaret.

Galatasaray'da birlik beraberlik şampiyonluğa oynayınca ortaya çıkar.

kardeşim birçoğunuz kızıcak ama fatih terim olsaydı bu formuyla umut asla ve katiyetle bu takımda barınamazdı terim kötü oynayanı direk kesen bir adam hamzada böyle birşey yok gençlere şans verdiğinide söyleyemeyiz terim emre ve semihi korkusuzca oynatmıştı...

Kızacağım bir durum yok aynı yorumu ben de Yekta için yapmıştım İtalyan hocalar varken. Fatih Terim döneminde forma görmeyen adam Mancini ve Prandelli döneminde ilk 11 oyuncusu oldu. :red:

Melo halihazırdaki performansı ile dünyanın ilk 3'üne girer libero da..

Kısaca parayla kapatamazsın onun bölgesini..

Onun arkasından kim gelirse gelsin kesmez taraftarı..

Taraftar kısmen de olsa kesecek 1-2 futbolcu var Yaya Toure-Bastian Schweinsteiger gibi.. zaten onları da almak imkansız..

Melo giderse şampiyonluk gider Melo giderse ortasaha çöker Melo giderse kısaca biz biteriz..
Maç başına 9km yi bile zor koşan dünyanın en iyi ön liberosu. Sonra fanboy dediğimde kızıyorlar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bahsettiğim birlik beraberlik o değil ama haklısın. Herkes iyi gün dostu :)

İyi gün dostluğu değil aslında,haklısın iş adamlarının destek olmaları gerekir ama bizim kulüp Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi değil çok farklı bir yapısı var.Bu yapı yüzünden de en başarılı kulübüz diyebilirim.Galatasaray taraftarları hep destek tam destek moduna girse Fener 3-4 şampiyonluk öne geçer ilerde bu kadar net konuşuyorum.Çoğu kişi Galatasaray taraftarını beğenmez ama yaptığı eleştirilerle protestolarla takımını ileri götüren tek taraftar bence,amaç stada gidip bağırmaksa diğer Anadolu takımları neden bir yerlere gelemiyor?

Melo halihazırdaki performansı ile dünyanın ilk 3'üne girer libero da..

Kısaca parayla kapatamazsın onun bölgesini..

Onun arkasından kim gelirse gelsin kesmez taraftarı..

Taraftar kısmen de olsa kesecek 1-2 futbolcu var Yaya Toure-Bastian Schweinsteiger gibi.. zaten onları da almak imkansız..

Melo giderse şampiyonluk gider Melo giderse ortasaha çöker Melo giderse kısaca biz biteriz..

Ne ağladın be.
Melo gidince dükkanı kapayalım biz.

Real Sociedad in hazirlik maci var bizim bruma da ilk 11 olacakmis

sinani nasil ilk 11 almis hamza? kafasina birsey mi düsmüs yoksa baska bir yerden emir mi geldi oynat artik bu oyuncuyu diye

Levent Tuzemen : Gervinho 1 yıllığına kiralanacak İbrahimovic ve Meunier de gelecek

Cl de oynayacak takimin 2 senedir dogru durust sponsor bulamamasi skandaldir

senin de paran olsa komisyonculara sabriye bilal'e jem'e gideceğini bilsen sen de vermezsin ...
sponsor demek tanıtımını yapacak futbolcu , oyun ve başarı çıtası sunmaktır. ben storeye verdiğim üç kuruşun sabriye gitmesine yanmışım adam milyon euroları çöplere döker mi ?

bunlar da yedek oyuncular Alperen, Tarık, Olcan, Emre, Bilal, Yekta, Umut, Sercan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt