Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazırlık kampları için neden sürekli Avusturya'yı falan seçiyoruz gidelim İtalyada yada ne biliyim Yunanistan'da falan yapamıyormuyuz

Kendimi bildim bileli hep aynı ya Almanya ya Avusturya

kesinlikle ama kesinlikle , yönetimimiz her ne kadar kötü bir başlangıç yapsalarda, fenerbahçenin yıldız transferlerini gölgede bırakacak en az 1 yıldız bu sene 4 yıldızlı formamızı giyecek. atın beğeniye bekleyin. bu konuda şüphe yok. hee ama eksik mevkiler vs gibi konular nasıl tam olarak halledilir onu bilemem.

Ovv cezam bitmiş ulen yönetim yüzünden ceza üstüne ceza yiyoruz.neyse bu takımdan bir cacık olmaz diyeyim küfür etmeden.

kesinlikle ama kesinlikle , yönetimimiz her ne kadar kötü bir başlangıç yapsalarda, fenerbahçenin yıldız transferlerini gölgede bırakacak en az 1 yıldız bu sene 4 yıldızlı formamızı giyecek. atın beğeniye bekleyin. bu konuda şüphe yok. hee ama eksik mevkiler vs gibi konular nasıl tam olarak halledilir onu bilemem.

O zaman Yıldız getirmenin ne anlamı kaldı ? Eksik yerleri kapatsınlar saplamışım yıldıza.

Tranafer yapmicaksak cöpleri bari şutluyalim maaslarindan kurtuluruz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyuk ihtimal tranafer yapmicaklar taraftari salliyolar

U
n
u
t
u
l
m
a
m
a
k

g
ü
z
e
l

b
i
r
ş
e
y

t
e
ş
e
k
k
ü
r

e
d
e
r
i
m

olacağı kesin adamlarda ülker koç acun doğuş kığıli say say bitmez bizde bir pegasus bir iki tane de bilinmedik isimler ben anlamıyorum her zengin neden fenerde türk telekom olmasa bize stat için o kadar para veren de olmazdı anlamıyorum ben bunu

fenerın senelerdır ş.ligine gitmeden bu paraları nerden buldugu ortada bı kac ay once forumda fenerı maddı tehlıke beklıyor dıye arkadaslar havaya gırmıstı bende onların zengın babaları var bısey olmaz dedıgımde hehe denmıstı sonuc ortada ülker resmen senelerdır basketbolda ısmını verirken bize kahve ismini vermıstı ülker şahengi acunu ama işin en ilginç yanı hükümete atıp tutarlar ama bu yanındakı zengınler acaba hangi sıyasılerin yanındalar ilginç :) bizi anca cem uzan kurtarır yoksa yönetilemıyoruz para krizi ciddi boyutta

Yaprak kımıldamıyor o degilde icim daraldı benim hala en ufak transfer kipirtisi yom ibraciyla robencidende haber yokmu

sa

CKylNasW8AAt_W-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt