Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ibrahimovic ve Robben hayallerini birakin da bu Sabri'ye nasil cozum bulacagiz onu dusunun. Adamin kanadi otobana donecek gene Sampiyonlar Ligi'nde. Ayrica Melo'yu da kaybedersek iyice rezil oluruz cunku dengeoglu oraya Hamit'i monte eder as adam olarak.

Ölü toprağı üzerinizden atın.

welkomRobben@_mrsrkn 24 Tem
Istanbulda Bomba Haberler Aldim. Son 48 Saat Sonra Görcez Kimin Yalan Konustugu Ortaya Cikacak. Ilk Önce Sponsorlar Sonra Robben Aciklanacak

robben kesn ibrada ufak pürüz varmış ya bi gidin bu twit kım ya bu kadar atılmazkı amac bellı arkadaslar fenerlıler gaz verıyo bizim yonetım beceremıcek yonetımle taraftar kavga edip huzur bozulacak planlanmıs olay bunlar

Ulan harbi harbi birde Robben geliyormus o zaman varya o duyumcuyu gazeteci yaparlar yahu :D

Ölü toprağı üzerinizden atın.

welkomRobben@_mrsrkn 24 Tem
Istanbulda Bomba Haberler Aldim. Son 48 Saat Sonra Görcez Kimin Yalan Konustugu Ortaya Cikacak. Ilk Önce Sponsorlar Sonra Robben Aciklanacak

Bu kız nedense doğru konuşuyo gibi bi his var icimde ama iki gün dedi yarinda cikmazsa 2 gun olmud oluyo ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o kızın dedigine göre 26 sında acıklanması gerekiyor acıklanmayacagı için o kıza cok fena kayanlar olcak belkide kapattırırlar twitter felan bu kza o kadar yüklenen olur :D

Robben olurda bu kiz dogru soyluuosa yarin kap gelirse sokaga cikar allahuakbar allahu akbar diye kostururum bir asagi bi yukari o duruma geldim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt