Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mancini döneminde gayet iyiydi sağ bekte.

Fakat milli takımda sağ bek açığı yok.

O yüzden stoperde devam ettirir.

Önemli olan milli takım.

hamza hocanın kişiliği bence on numara ama kişilik yetmez muslera sayesinde şampiyon olduk bir takımda en iyi oyuncu kaleciyse o takım kötüdür arkadaş ben bunu bilip bunu söylerim

Ben de gecen Messi'nin amca oglu ile bir restoranda karsilastim. Dedim Galatasaray ile Messi arasindaki durum ne? Ufak puruzler kalmis. Sevgilisi ileride cocuklari dogdugunda Ispanyolca egitim alamayacagi icin olaya soguk bakiyormus. Ancak amca oglu bunun asilamayacak bir durum olmadigini soyledi. Ayrica Messi iskender kebap hastasiymis. Kararina etki edecek bir faktormus.

Yakinda bu tip haberlere inanan tipler cikacak.

Bizden sonra adamın kariyeri bitti.:(
Fakat BAM ile değilde mesela şu anki takım elinde olsa nasıl oynatır çok merak ediyorum.

Yerli futbolculara fazla güvendi

Onları iyi profesyoneller zannetti

Bağırıp çağırmasa da işlerini yaparlar sandı, olmadı.

Belki de Baros haklıydı, biz yanıldık:

baros_2932.jpg

Devlet Sırrıdır o yüzdendir Renktaş :D çok gizli :D

Bu konuyu saklayamazlar uzun süre,şurda kalmış 10-11 saat falan o kızın twitlediği süreye göre,bu kadar saklayamazlar ayyuka çıkardı bir şekilde.Hem yönetim enayi mi niye saklayıp dursun,ne kadar erken açıklanırsa o kadar çok ürün satar.

abi ben sneijder ile drogba transferlerini hatırlıyorumda nerdeyse yer yerinden oynamıştı devamlı gs vardı haberlerde ben kimse ibra transferini geçtim ibra için ugraşmamışlardır bile HAMZA : ibrayı alsak süper olur aslında DURSUN :boşver knki ibra bizi aşar :)

kızın tüm tweetlerini okudum güzel hikaye yazmış bana kız gibi gelmedi açıkcası bakalım robbenden sonra kimi sallıyacak duyumcular

Bu konuyu saklayamazlar uzun süre,şurda kalmış 10-11 saat falan o kızın twitlediği süreye göre,bu kadar saklayamazlar ayyuka çıkardı bir şekilde.Hem yönetim enayi mi niye saklayıp dursun,ne kadar erken açıklanırsa o kadar çok ürün satar.

aynen renktaş tiye almamak lazım bence hiç

Robben gelsin ciplak fotografimi atacagim diyenler yok mu yaw onceden Nuri bir seye yeminetmisti yapti mi bilemiyorum :D

Ulan hala Robben transferine inananlar var, bizim çapsızlar Robben'in bir tane saç telini dahi getiremez. Dua edin V.Şen gibi çöpleri getirmesinler transfer diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt