- 11 Temmuz 2015
- 2.686
- 0
- 496
hayırlı nöbetler renktaşlar iyi geceler allaha emanet olun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi ben sneijder ile drogba transferlerini hatırlıyorumda nerdeyse yer yerinden oynamıştı devamlı gs vardı haberlerde ben kimse ibra transferini geçtim ibra için ugraşmamışlardır bile HAMZA : ibrayı alsak süper olur aslında DURSUN :boşver knki ibra bizi aşar![]()
Ibra yakin mesaleleri yakin?
Bu konuyu saklayamazlar uzun süre,şurda kalmış 10-11 saat falan o kızın twitlediği süreye göre,bu kadar saklayamazlar ayyuka çıkardı bir şekilde.Hem yönetim enayi mi niye saklayıp dursun,ne kadar erken açıklanırsa o kadar çok ürün satar.
Yalnız ben bu yasağı tam anlamış değilim. Nasıl yani Almanya Türk takımlarına hazırlık maçı oynamayı mı yasakladı
Arkadaş ne faşist ne ırkçı bir toplum bunlar, hayır bencede oynanmasında alanen nasıl böyle bir karar vermişlter hayret![]()
Sana yakın bize uzak herif komşuda git bi bak
Robbende saç yok ki telini getirsinlerUlan hala Robben transferine inananlar var, bizim çapsızlar Robben'in bir tane saç telini dahi getiremez. Dua edin V.Şen gibi çöpleri getirmesinler transfer diye.
Ibrahimovic hayirli olsun diyebilir miyiz ?ŞAMPİYON![]()
![]()
@Galaanaliz 36 sn.37 saniye önce
İbrahimoviç ve Hemen arkasında Şanlı Galatasaray Formalı Kardeşimiz![]()
Ibrahimovic hayirli olsun diyebilir miyiz ?
Hepsinde yok galiba çünkü daha bugün Mönchengladbach-Bursa maçı vardı Gelsenkirchen'in(Schalke) yakınlarında.Bizim yasaklı olduğumuzu biliyorum ama tüm Türk takımlarınada yasakmı bilmiyorum
ŞAMPİYON![]()
![]()
ŞAMPİYON![]()
![]()
Hamza o cümleyi kurmaz. "Ibrahimovic Umut'tan iyi değil, neden 38 yaşında 1,64 boyundaki Zlatan'a milyonlar verelim" der.
![]()
Keşke çıkıp şaka desen, ne olur Ünal Aysal....