Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi ben sneijder ile drogba transferlerini hatırlıyorumda nerdeyse yer yerinden oynamıştı devamlı gs vardı haberlerde ben kimse ibra transferini geçtim ibra için ugraşmamışlardır bile HAMZA : ibrayı alsak süper olur aslında DURSUN :boşver knki ibra bizi aşar :)

Hamza o cümleyi kurmaz. "Ibrahimovic Umut'tan iyi değil, neden 38 yaşında 1,64 boyundaki Zlatan'a milyonlar verelim" der.

Yalnız ben bu yasağı tam anlamış değilim. Nasıl yani Almanya Türk takımlarına hazırlık maçı oynamayı mı yasakladı

Arkadaş ne faşist ne ırkçı bir toplum bunlar, hayır bencede oynanmasında alanen nasıl böyle bir karar vermişlter hayret :D

Bizim yasaklı olduğumuzu biliyorum ama tüm Türk takımlarınada yasakmı bilmiyorum

Benim anlamadigim @Sonat_Goksel gibi duzgun bir adam sandigim kisi neden boyle duyumculuk topuna giriyor. Levent Tuzemen'i gectik sonucta her lafi sallama ama bu adami duzgun sanardim.

Ya ibra robben falan dendikce heycanlaniyorum beklenti yukseliyo bide bu zamana kadar transfer yapilmamasi falan acaba dedirtiyo ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza o cümleyi kurmaz. "Ibrahimovic Umut'tan iyi değil, neden 38 yaşında 1,64 boyundaki Zlatan'a milyonlar verelim" der.

o kadar şuursuz değildir abi bence :) dursun almadıktan sonra o napabilirki . bence dursun bütün tepkiyi çekmemek için hamzayı basının önüne atıyo.tepkiler çok büyüyünce de kovar hamzayı unutulur herşey gene günlük gülistanlık olur her zamanki gibi...

%25C3%25BCnal-aysal-aziz-y%25C4%25B1ld%25C4%25B1r%25C4%25B1m-fikret-orman_433939.jpg

Keşke çıkıp şaka desen, ne olur Ünal Aysal....

Harbiden Ağustos'a kaldı, Sanki Süper Kupa maçı Ağustos'un sonunda, lig Eylül'ün başında :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt