Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kızıyon birader tipin araba benziyor ayrımcılık olarak söylemedim yanlış anlama hatayda arab çoktur oraya gittiğine göre bağlantın olmalı diye düşündüm
Tiksiniyorum Fransadaki araplardan ondan.
Yok bizimkiler zamanında baya arsa almış burdan 2000 e yakın portakal ve çeşit çeşit meyve agaci var denize yakın ara sıra gelip göz atiyoruz birazda tatil yapıp gidiyorum. Ben Maraşlıyım.

Bize su an gelebilecek en buyuk "yildiz" Huntelaar olur. Gelirse de cok guzel olur. Ancak bu yonetim onu bile yapamaz.

Tiksiniyorum Fransadaki araplardan ondan.
Yok bizimkiler zamanında baya arsa almış burdan 2000 e yakın portakal ve çeşit çeşit meyve agaci var denize yakın ara sıra gelip göz atiyoruz birazda tatil yapıp gidiyorum. Ben Maraşlıyım.

Dişlerin ne alemde düzeldimi kardeş

Sampiyonlar ligi bizim icin cok huzunlu gececek. Bu takimlari izledikce depresyona giriyorum.

Sampiyonlar ligi bizim icin cok huzunlu gececek. Bu takimlari izledikce depresyona giriyorum.

Yırtındıgımız onun için ya takımın ne doğru düzgün sağ beki stoperi ne de adam gibi sağ kanat ve forveti var denge hastası yüzünden takım kan ağlıyor.Cl'de dengemizi bozacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt