- 29 Ocak 2011
- 47.648
- 19.512
- 2.898
ne kızıyon birader tipin araba benziyor ayrımcılık olarak söylemedim yanlış anlama hatayda arab çoktur oraya gittiğine göre bağlantın olmalı diye düşündüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kızıyon birader tipin araba benziyor ayrımcılık olarak söylemedim yanlış anlama hatayda arab çoktur oraya gittiğine göre bağlantın olmalı diye düşündüm
Olum adamı araplar gasp felan etti denirmi o :asd22:
Hihhihihih ozan gece gece ictin galiba senne kızıyon birader tipin araba benziyor ayrımcılık olarak söylemedim yanlış anlama hatayda arab çoktur oraya gittiğine göre bağlantın olmalı diye düşündüm
Tiksiniyorum Fransadaki araplardan ondan.ne kızıyon birader tipin araba benziyor ayrımcılık olarak söylemedim yanlış anlama hatayda arab çoktur oraya gittiğine göre bağlantın olmalı diye düşündüm
Hihhihihih ozan gece gece ictin galiba sen![]()
Tiksiniyorum Fransadaki araplardan ondan.
Yok bizimkiler zamanında baya arsa almış burdan 2000 e yakın portakal ve çeşit çeşit meyve agaci var denize yakın ara sıra gelip göz atiyoruz birazda tatil yapıp gidiyorum. Ben Maraşlıyım.
Bu hafta içinde normalde bitiyor şişin inmesini bekliyorduk bisey kalmadi suanDişlerin ne alemde düzeldimi kardeş
Keske behlule benzetseydiseninde tipin beckhama benziyor babana katılıyorum yassin
Keske behlule benzetseydi![]()
Bu hafta içinde normalde bitiyor şişin inmesini bekliyorduk bisey kalmadi suan![]()
Keske behlule benzetseydi![]()
İkizin nerede yazmıyor
Sampiyonlar ligi bizim icin cok huzunlu gececek. Bu takimlari izledikce depresyona giriyorum.
İkiz kim yaw.
İnsanların üzerine gitmeizleme o zaman
Sampiyonlar ligi bizim icin cok huzunlu gececek. Bu takimlari izledikce depresyona giriyorum.