Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.991
- 10.486
- 2.223
Allahını seven sağ bek alsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uyuyamıyorum ulayn.
1 haftadir saat 6da yatiyorum
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Robben geleydi iyiydi. Ama Dursun ' eksik yerlere transferlerimizi yaptık ve hepsi cuk oturdu' şeklinde bir açıklama yapmış sanırım bugün![]()
Robben geleydi iyiydi. Ama Dursun ' eksik yerlere transferlerimizi yaptık ve hepsi cuk oturdu' şeklinde bir açıklama yapmış sanırım bugün![]()
Kaynak ?!?!
SPORX.COM @sporx 1h1 hour agoVallahi ben yıllardan beri gece uyayamıyorum ya Hakan cidden bendeki piskolojik bişey yani saat en az 3.30 - 4 ü görmeden uyumam 19 yasından sonra cok dengesiz bir insan oldum aga
SPORX.COM @sporx 1h1 hour ago
Dursun Özbek: "Bir kısım eksik yerlerimize transferlerimizi yaptık. Hepsi çok güzel oturdu. Kadroda eksik kalırsa yerine transfer yaparız"
13 retweets17 favoritesReply
Retweet13
Favorite17
More
Dursun Özbek: "Beşinci yıldıza şimdiden çalışmaya başladık"
8 retweets15 favoritesReply
Retweet8
Favorite15
More
Dursun Özbek: "Bir kısım eksik yerlerimize transferlerimizi yaptık. Hepsi çok güzel oturdu. Kadroda eksik kalırsa yerine transfer yaparız"
13 retweets17 favoritesReply
Retweet13
Favorite17
More
Dursun Özbek: "Beşinci yıldıza şimdiden çalışmaya başladık"
8 retweets15 favoritesReply
Retweet8
Favorite15
More
1 kelime tüm olayı değiştiriyor.
İyidir getto sen ne yapıyon