Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jem Karacan ı Hamza Hoca çok istemiş . İbretlik bir durum . Adam PTT ikinci lig oyuncusu

Şampiyonlar ligine direkt gittiğimiz bir yıl da başımızdaki yönetimi bak .

Sabri tutmaz artık muhtemelen seneye yok, hem taraftarla bağı koptu atar yaptığı için hemde aldığı para olay oldu, oynayamaz bu sene gerçi morali olsa ne oynayacaksa.

Hamzaoglu sag beke sag kanada ve forvete ilk11 oyuncusu almaz. Melonun yerine de kimseyi alacagina inanmiyorum. Belki rotasyona biri alinir. Parayi cöpe atacak cöpleri alir en fazla.

Son düzenleme:
45 yasindaki Simeone herhalde simdi bu haliyle top oynasa Selcuk'u da Semih'i de yikip gecer bize karsi.

CKzwxWyWUAA2X09.jpg

Su futbolcularin vucutlarina gore yorum yapmayin be arkadas simdi naninin kaslari iyi sneijderin gobegi var şinodan iyimi bu adam nr dangalak yorumlar var nani ile olcanin vucudunu gosteren var olcan body builder olsa gene nani etmez bu bigercek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ bek istiyomus amza hocam daha yeni çark etti kafasina biz aylardir diyoruz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

28 temmuzda Shakhtar işi uzatmasada paranın gelmesi garantilense transferde işimize yarar

hamza JPK nı sakat olmasa zor alırdık diyecek kadar futboldan anlayan bir adam. Sağ bek istese ne olur, forvet istese ne olur

Hamzaoglu Ekimi bile cikaramaz. Böyle giderse, CLde gecen seneden kötü durumlara düsecegiz. Yönetim de kerametin Hamzada olmadigini anlayacak ama gec olacak.

hamza JPK nı sakat olmasa zor alırdık diyecek kadar futboldan anlayan bir adam. Sağ bek istese ne olur, forvet istese ne olur

CLye giden takima Akhisar seviyesinde oyuncular isteyen bir TD. Fazla bir sey beklememek gerek. Sezona hazirlik kampi yapiyoruz, bugün 26 Temmuz. ilk11 hala bir macta birlikte oynamadi. Hala Sercanlari Olcanlari Yektalari deniyor. Hazirlik kampi degil, sanki tatil köyü. Oglunu bile kampa götürmüs.

Jem, Akhisar seviyesinde bir oyuncu. Antemanlarda As oyunculardan birini sakatlamasa bari. Cok riskli oynuyor.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON!@AslanStatistic 4 dk.4 dakika önce
Galatasaray muhabiri Mehmet Demircan'a göre Hamza Hamzaoğlu hazırlık maçlarında gördüğü tablo neticesinde sağ bek'e de takviye kararı aldı.

İnşallah.

Dogruysa Hamza benim icin hoca filan degildir. Taraftar kadar capi yoktur. Bunu görmek icin 1 ay antrenman yapmasi gerekiyorsa, lütfen bugün istifa etsin.

Bu kadari da fazla artik yavas yavas. Yönetim ve teknik ekip olarak bizle gercekten dalga mi geciyorlar bu sene ne yapiyorlar anlamadim.

Yaziklar olsun.

Hamza Hoca nın da GS a 3 beden küçük geldiğini düşünüyorum . Ne oyun okuma , ne bir taktik anlayış . G.Birliği maçında dili dışarda Hamit i çıkarmadı , Başakşehir maçında Bruma yı çıkarmadı , göz göre göre verdi maçı . BJK maçı bence GS tarihinin kara lekesiydi. İç sahada bu kadar ezildiğimiz bir maç da hatırlamıyorum skor aldatmasın

CLye giden takima Akhisar seviyesinde oyuncular isteyen bir TD. Fazla bir sey beklememek gerek. Sezona hazirlik kampi yapiyoruz, bugün 26 Temmuz. ilk11 hala bir macta birlikte oynamadi. Hala Sercanlari Olcanlari Yektalari deniyor. Hazirlik kampi degil, sanki tatil köyü. Oglunu bile kampa götürmüs.

Jem, Akhisar seviyesinde bir oyuncu. Antemanlarda As oyunculardan birini sakatlamasa bari. Cok riskli oynuyor.
PTT Birinci lig de istemezler bu adamı

bu transfer dönemi tam bir rezalettir...

takimdaki eksiklikler 6 aydan beri belli olmasina ragmen hicbir transfer calismasi ve planlamasi yapilmamis...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt