Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamzaya Sabriye Bilale Jeme kalitelerine göre cok yüksek ücretler verirken, bol bol dagitirken FFP yoktu, eksik bölgelere transfere gelince, FFP var. :asd22:

Ulan gül gibi adamlari yolladiniz be arar olduk abdurrahim le aliyi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Şampiyonluk'tan 97 milyon tl, ŞL katılımdan 15 milyon euro, artı 12 milyon euro daha gelecek, sponsor gelecek ama halen FFP'dan dolayı Avrupa'dan men gelebilirmiş. 15 yıldır talibi çıkmayan adama zam yaparken FFP yok muydu? Allah'tan korkun.

Son düzenleme:
Bu arada bu SporX neyin nesidir? Bir tek bunlar mi aliyor baskandan ve kardesinden roportaj?

ne derseniz deyin üstüme saldırın ama bana bu mehmet özbek samimi geldi...sanki ortalığı karıştıran tanman gibi geldi bana

Bence telles melo gidici yerine nagatomo ve flamini gelir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Nöbetin bir anlamı kalmadı.

432363-3-4-204d6.jpg

Sampiyonluk gelen paralar nereye gitti

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.5 milyon borçlanma izni vermişti uefa. Sanırım bunu arttırmak için tekrar görüşecekler.

2015-16 için Podolski hariç ekstra 8 milyon euro transfer yükümlülüğü getirip takımı bir adım ileri götürmeyip hatta geri götürenler FFP den bahsediyorlar. Ulan madem paramız yok sen neden 2,5-3 harcayıp yedek sol bek alıyorsunda asıl gerekli mevkiye o parayla hamle yapmıyorsun beceriksizler.

Sampiyonluk gelen paralar nereye gitti

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

renktaş bak geçen şöyle bişey yazmıştım...

Rakamlar kendi araştırmalarım ve tahminlerimdir aşağı veya yukarı oynama yapabilirsiniz...

son 4 yılda :

-alınan avrupa ve türkiye galibiyet ödülleri ve şampiyonluk gelirleri 160 m €...

-alınan sponsorluk, reklam ve tv gelirleri 80 m €...

-alınan transfer ücretleri 25 m €...

-stat (bilet ve kombine) ve store gelirleri 70 m €...

TOPLAM : 335 m €...

---------------------------------------------------------------

-verilen transfer ücretleri 115 m €...

-verilen temsilci ücretleri ve imza parası 25 m €...

-seyahat ve kamp giderleri 5 m €...

-bakım/onarım ve tesis giderleri 5 m €...

-yıllık ortalama 70 m €'dan 4 yılda; futbolcu + antrenör + personel maaşları 280 m € ...

TOPLAM : 430 m €...

Şampiyonluk'tan 97 milyon tl, ŞL katılımdan 15 milyon euro, artı 12 milyon euro daha gelecek, sponsor gelecek ama halen FFP'dan dolayı Avrupa'dan men gelebilirmiş. 15 yıldır talibi çıkmayan adama zam yaparken FFP yok muydu? Allah'tan korkun.

FFP bahane cebe giren paralar şahane renktaş

Ya ben bu mektep evladinin ilk secildiginde soyledim burda Bunda baskan olcak sifat yok diye.Adamin tipi tuvaletten cikarsin yuzunde pç bi gulumse vardir ya hep oyle.Koy yesilcama yengeye tacavuz sahnesinde oynasin herif sırıtmaz

Wesley Sniperrrrr

İstediğimiz kadar çırpınalım.

Faydasız. Net olan şu:

liseliler lobisi ve kulübü hortumlamaktan bıkmayanlar ve onlara, kendi menfaatleri için, bu imkanı sunanlar, olduğu müddet, bi başımız döner bi k.çımız.

Olanların başka açıklaması olamaz.

Gelirler belli. Gidenler hep soru işareti. Çok pis işler Dönüyor.

Taraftar sessiz kaldıkçada, bu Şark böyle dönmeye devam eder.

Yeter artık gerçekten b.kunu çıkardılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt