Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahaya flamini alınacağına genç oyuncu kumarına girelim daha iyi keşke doğru düzgün genç bir oyuncu alabilsek

Sağ bek,stoper,orta saha,sağ açık,forvet ihtiyacı var.

Bu mevkilerden 2-3 on bir oyuncusu geri kalan da rotasyon şeklinde alınsa bile olur
Ama yine transferleri yarım yamalak şekilde yapacağız gibi duruyor

Bu adamların çapsızlığını bi çok kişi seçimden önce de bile söylüyordu zaten burada.. Beni şaşırtan hamleler yapmıyoruz tam onlara yakışan bir şekilde ilerliyor takım.. Hatta hamzanın en büyük hayali wes i gönderip 4-3-3 oynamak yani wes gibi değil de tipik 3 orta saha ile oynamak..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu Dursun'un kardeşinin açıklamalarına göre transfer yapılmayacak yapılsa bile giden birinin yerine yapılacak Melonun yerine mesela

sokucam uefanın mali kriterlerine finansal fair playine. milletin cebiyle ilgileneceğine gitsinler şikeyi önlesinler önce

Durumu nedir kardo sen bilirsin ?

Melo-Gnoukouri takasi olabilirmi?

GNOUKOURI_Assane.jpeg

Asıl mesele çöpleri pazarlayamıyoruz çünkü ciddi yıllıkları var gönderemiyoruz..

Zamanında çok yazdık bonservisle almaktan korkmayın yüksek yıllık vermekten korkun dye..bonservis verdiğinde kulübüde baskı yapıyo uygun yıllığa alıyosun tutmazsa çıkartması koly oluyo...bonservis vermeyim deyip yıllığa abandığında adam tutmazsa gitmiyo kulüpten...
Yekta dzemaili vs vs bi gönderebilsek transfer kolay olacak.. Ama melo çok önemliydi psikolojik olarak rakibe korku veren maçın tansiyonunu iyi tutan akıllı güçlü hava topunda etkili....
Yerine çok sağlam bi adam almalıyız selçuk muadili flamini hafif kaçar..
Nagatomo sol bek oynar sağda pek verimli değil.. Telles gidecekse olabilir ..yoksa sağ kanat için daha iuisi olmalı..

Geçen maçta izledim 21 numarayla oynadı süperdi.. Ama intwr vermez tabi:)

Besiktas yine mi yeniliyor :asd:

Transfer sezonu başında fark edip buraya yazmıştım para yok klüpte büyük transfer beklemeyin demiştim yöneticiler sanki para bolda hamza transfer istemiyor algisini yarattı gerçekleri şimdi açıklıyorlar çünkü köstebek cüneyt konuşmaya başladı gerçekleri mecbur açıkladılar artık hamza yi deil istesek messi yi bile alırız diyen atmasyoncu dursunu suclamaniz gerektiğini anlayin

Durumu nedir kardo sen bilirsin ?
Vallah Inter taraftarlarinin yorumlarina bi goz attim Melo gereksiz falan demisler, bizde Kondogbia, Medel ve Gnoukouri var diyorlar, ozellikle Medel-Gnoukouri-Melo ayni tip oyuncular diyorlar, isiran, caliskan, agresif on libero yani. O bakimdan dusundum hani bunlar Melo yu aliyorsa genc Gnoukouri takasi olabilir mi diye.

O zaman gerizekalı gibi umutu oynatmanın manası yok koyacaksın Sinanı aslan gibi elinden geleni yapacak çocuk... 1 metreden topu içeriye sokamayan adamı hala oynatıyor adam şaka gibi yemin ederim.. Olcan umut yekta tarık sadece bu 4 adamın maaşı 5 m avro dan fazla al sana süper star maaşı işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt