Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kulübün başına Cem Uzan gibi bir adam gelmezse gelecek sene Avrupa kupaları yalan olur söyliyim bu beceriksizler kapatamazlar bu 15 milyon euroluk farkı

O zaman gerizekalı gibi umutu oynatmanın manası yok koyacaksın Sinanı aslan gibi elinden geleni yapacak çocuk... 1 metreden topu içeriye sokamayan adamı hala oynatıyor adam şaka gibi yemin ederim.. Olcan umut yekta tarık sadece bu 4 adamın maaşı 5 m avro dan fazla al sana süper star maaşı işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Belliki bu adam umutu kanatta düşünüyor.Şu sıcakta insanı daraltıyolar.

Ozaman gayet iyi olur, kendini göstermek isteyecektir ve bu da baya istek yapar. Korkum çöp bir güney-amerikalı almaları

Vallah Inter taraftarlarinin yorumlarina bi goz attim Melo gereksiz falan demisler, bizde Kondogbia, Medel ve Gnoukouri var diyorlar, ozellikle Medel-Gnoukouri-Melo ayni tip oyuncular diyorlar, isiran, caliskan, agresif on libero yani. O bakimdan dusundum hani bunlar Melo yu aliyorsa genc Gnoukouri takasi olabilir mi diye.

Yalniz ben bu baskanin Udinese macinin iptalinden habersiz oldugu haberini saka sanmistim. Adam resmen takimdan bihaber. Rezillik resmen.

ayranımız yok içmeye bilmem ne ile gideriz s.çmaya

onca para döküp Avusturyada kamp yapıyoruz birde Sabriye araba koleksiyonu için para gömüyoruz madem FFP var bunca har vurup harman savurmak niye

İhtiyar heyeti uzan gibi bir adamı seçermi sizce? Bu moruklar geleneksel pilav günlerimiz de ve divan toplantıların da gereksiz gereksiz konular bulup el kaldırıyorlar işte .. Başka bişeyin kalkma ihtimali yok çünkü...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ozaman gayet iyi olur, kendini göstermek isteyecektir ve bu da baya istek yapar. Korkum çöp bir güney-amerikalı almaları
Gecen sezonun sonlarina dogru Mancini bu cocugu Milan derbisinde, sonrada Roma macinda direk sahaya surmus. Potansiyel gormusler. Istekli ve caliskanligi ile gozlerine girmis. Yani bilemem tabi de Melo yu aliyorlarsa bize bu genc oglani versinler diyecem + bir Nagatomo falan da yanina olabilir.

Ben anlamadım ki bu ne konuşuyor ya 5. yıldız için hazırlıklara başladık mı demiş o ne yapmış. Galiba her şampiyonluğa bir yıldız veriyorlar zannediyor.

Direk mevki transferi takası olur bence de. Yalnız bu Nagatomo bize ucuza verilecekken ve bizde baya baya iş yapabilecekken begenilmemesi forumca garip bir durum. Bence çok iyi bir takım oyuncusu

Gecen sezonun sonlarina dogru Mancini bu cocugu Milan derbisinde, sonrada Roma macinda direk sahaya surmus. Potansiyel gormusler. Istekli ve caliskanligi ile gozlerine girmis. Yani bilemem tabi de Melo yu aliyorlarsa bize bu genc oglani versinler diyecem + bir Nagatomo falan da yanina olabilir.

Resmen sey olmus (yazamiyorum) muhabirin karsisinda. Cok utandim Galatasaray baskanini o halde aciz gormekten. Bugun derhal istifa etmelidir.

böyle insanlardan istifa beklememek lazım bunlar kovalaycksn ondan anlarlar yoksa gitmezler ztn mal adam ya nasıl baskan olur böyle biri.

mehmet özbekin açıklamalarından da anlaşılacağı gibi adam giden yerine alınacak diyor yani melo yerine ucuz orta saha takas olursa nagatoma bir de genç ucuz forvet belki yani yok gervinho yok huntelaar vs alınmayacak ne yapalım geçmiş olsun artık yasin burak sabri falan izleyeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt