Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.962
- 10.791
- 2.838
nice ile biz de oynayacağız , rakibi analiz edelim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman gerizekalı gibi umutu oynatmanın manası yok koyacaksın Sinanı aslan gibi elinden geleni yapacak çocuk... 1 metreden topu içeriye sokamayan adamı hala oynatıyor adam şaka gibi yemin ederim.. Olcan umut yekta tarık sadece bu 4 adamın maaşı 5 m avro dan fazla al sana süper star maaşı işte..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Niasse gelse bari
Vallah Inter taraftarlarinin yorumlarina bi goz attim Melo gereksiz falan demisler, bizde Kondogbia, Medel ve Gnoukouri var diyorlar, ozellikle Medel-Gnoukouri-Melo ayni tip oyuncular diyorlar, isiran, caliskan, agresif on libero yani. O bakimdan dusundum hani bunlar Melo yu aliyorsa genc Gnoukouri takasi olabilir mi diye.
Yalniz ben bu baskanin Udinese macinin iptalinden habersiz oldugu haberini saka sanmistim. Adam resmen takimdan bihaber. Rezillik resmen.
Yalniz ben bu baskanin Udinese macinin iptalinden habersiz oldugu haberini saka sanmistim. Adam resmen takimdan bihaber. Rezillik resmen.
Gecen sezonun sonlarina dogru Mancini bu cocugu Milan derbisinde, sonrada Roma macinda direk sahaya surmus. Potansiyel gormusler. Istekli ve caliskanligi ile gozlerine girmis. Yani bilemem tabi de Melo yu aliyorlarsa bize bu genc oglani versinler diyecem + bir Nagatomo falan da yanina olabilir.Ozaman gayet iyi olur, kendini göstermek isteyecektir ve bu da baya istek yapar. Korkum çöp bir güney-amerikalı almaları
oha gerçek mi çıktı o haber nasıl olur ya
Gecen sezonun sonlarina dogru Mancini bu cocugu Milan derbisinde, sonrada Roma macinda direk sahaya surmus. Potansiyel gormusler. Istekli ve caliskanligi ile gozlerine girmis. Yani bilemem tabi de Melo yu aliyorlarsa bize bu genc oglani versinler diyecem + bir Nagatomo falan da yanina olabilir.
Resmen sey olmus (yazamiyorum) muhabirin karsisinda. Cok utandim Galatasaray baskanini o halde aciz gormekten. Bugun derhal istifa etmelidir.