Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza büyük kulüp hocası değil

3 Büyüklerde hocalık yapmak çok zor iş - insan ona göre hareket etmesi lazım ama Hamzanin dediklerini dinlersek adam sanki daha Akhisar'ın teknik direktörümüş gibi konuşuyor. Rezalet ötesi.

Dursun Co brorhers da cemiskezeksporu yonetecek capta bile degil!!

Yok hesapta 15 milyon hata varmis! Ulan senin abin degilmi 1 yildir Yarsuvat yonetiminde mali islerden sorumlu ? 1 yildir GS in tum hesaplari onundeyken 15 milyon euro farki algilayamayan adama kimselere vetilmeyen riva basta tum gayrimenkulleri satma yetkisi veren GS genel kurulu bunun hesabini verebilecek mi?

Ulan 1 ay evvel pazartesi sali bombalari patlatacagini soyleyen dedemmiydi?? Noldu simdi??

GS tarihinin en capsiz baskanina GS tum varliklarini verdi resmen! :(

Son düzenleme:
Mancini gibbs yada tellesi istiyomus . Versin medel ile nagatomoyu alsin

Muslera
Nagatomo cecu semih carole
Medel selcuk
Yasin wes poldi
Burak

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rivayi satip borcu odeyecek baskan cikarsa istanbula kadar kosarim

"Rumen çalıştırıcı elindeki çiçeği, alanda kendisine seslenen, Galatasaray taraftarı olduğunu belirten bir kadın futbolsevere verdi."

Lucescu :D

Huntelarla ugrasiyolarmis hala askin ates oyle dedi bugun ama hic inanmadim onu da alamazlar

Yine 31 ağustos gününde transfer edilecek çer çöplerle kaldık!! Bkz: dzemali,pandev,cris

Mehmet Özbek'den öğreniyoruz kulübün durumunu şaka gibi bir tane adamda çıkıp eleştirmiyor.

üniversite okuyacağıma 2.lig topçusu olsam iyiydi en kötü futbolcunun aylığı 20 bin lira :)

Ya Riva yı satmanın vakti artık geldi
Faiz biniyor borclara sacmasapan sanki gayrimenkul sirketiyiz.
Üstüne artan paraya ibra robben sandro rafael gervinho vidic yarmolenko ne alırsan al.
Cl den de 10 20 kar ederiz formadan da statdanda reklamdamda herşeyden ya
Zaten sampiyonluk garanti
Zatem bu sene böyle baslarsak sene sonu dursun hamza fln gider klopp u alıp yolumuza bakarız rivayida satınca

Quaresma gomez inler ........
rvp nani kjaer
Podolski jem bilal
Off of

Üstüne artan paraya ibra robben sandro rafael gervinho vidic yarmolenko ne alırsan al.
Zatem bu sene böyle baslarsak sene sonu dursun hamza fln gider klopp u alıp yolumuza bakarız rivayida satınca

aman bu yönetim rivayı felan satmasın... elimizdeki rivadanda oluruz bu yönetm öyle bişey yapsa ..

Ozan'ı almamızı çok isterim. Keşke alabilsek.

Bu arada Telles'i de çok ararız.

Sercan-Tarık-Dany-Furkan-Koray (Kiralık)-Yekta-Umut G.-Oğuzhan-Umut B. dan istediklerini versek, üste verilecek 3-4 milyonla bile bedavadan ucuza gelmiş olur, boşa ödenecek yıllık ücretleri göz önüne alınca...Ancak Ozan' dan bir Melo işlevi beklemek de kendisini baştan kaybetmek anlamına gelebilir; yanına defansif yönden sağlam biri şart (Lider bir çift yönlü merkez orta saha en ideali olacaktır)...

Telles için katılmıyorum; hele 8-10 milyon gibi bir bedel ödeyecek enayi bulunursa, fırsatı kaçırmak net ahmaklık olur...Kalsın kalmasın izleyip göreceğiz, yüksek seviye bir kariyer yapma ihtimali yok bu elemanın, net iyi olduğu söylenebilecek tek bir özelliğini göremedim; Avrupa' nın sayılı kulüpleri de arada böyle transfer saçmalığı yapabiliyorlar, faydalanmak gerekir...

Rivanın değeri 3. köprüden sonra en az 2 kat artacak.8-10 sene iyi kötü idare edersek bütün borcumuzu kapatabiliriz o arazi sayesinde

bu rivadan bıktım usandım !! binbirgece masalları gibi dine babam dinle !! yok klübün geleceğiymiş yok çok değerliymiş !! bu şuna benzer adam açlıktan ölüyor kolunda 10 bin liralık altın saat var ve adam diyor ki ben böyle idare edecem satmayacam !! hala yetki aldılar yok inşaat yapılacakmışta yok yılda şu kadar gelir gelecekmişte ohoooooo ölme eşeğim ölme !!

Sercan-Tarık-Dany-Furkan-Koray (Kiralık)-Yekta-Umut G.-Oğuzhan-Umut B. dan istediklerini versek, üste verilecek 3-4 milyonla bile bedavadan ucuza gelmiş olur, boşa ödenecek yıllık ücretleri göz önüne alınca...Ancak Ozan' dan bir Melo işlevi beklemek de kendisini baştan kaybetmek anlamına gelebilir; yanına defansif yönden sağlam biri şart (Lider bir çift yönlü merkez orta saha en ideali olacaktır)...

Telles için katılmıyorum; hele 8-10 milyon gibi bir bedel ödeyecek enayi bulunursa, fırsatı kaçırmak net ahmaklık olur...Kalsın kalmasın izleyip göreceğiz, yüksek seviye bir kariyer yapma ihtimali yok bu elemanın, net iyi olduğu söylenebilecek tek bir özelliğini göremedim; Avrupa' nın sayılı kulüpleri de arada böyle transfer saçmalığı yapabiliyorlar, faydalanmak gerekir...

Ben Ozan-Selçuk'un lig için iyi bir tandem olur o bölgede. En azından bu senelik. CL'de bile tutunabilir Ozan. Milli maçlarda gayet sertti. Gerekirse Hamit de bu formuyla oraya dahil olur ve üçlü oynayabilirler.

Ben mevcut yönetimin Melo yerine Ozan'dan daha iyi bir oyuncu alabileceğine inanmıyorum. Zaten Avrupa piyasasında da pek kalmadı. Ozan yaş itibariyle de takıma dinamizm getirecek birisi. Ayrıca iki ceza alanına çok gidip gelen bir adam.

Telles konusunda da görüşüm şu: Çok iyi, muhteşem demem. Ancak bizim mevcut şartlardaa daha iyi bek alamayacağımızı düşünüyorum. Ayrıca Telles önümüzdeki 2-3 sene daha benzer teklifler alır. Gelişen bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt