Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo iyi de aslında Tellesin kalmasını tercih ederdim. Genç ve potansiyeli oyuncumuz çünkü.

Bu kolpa ortaya ciktiginda yarin yeni bir tanesi cikar, millet gene inanir. Saflik da kotu birsey.

Galatasaray Başkanı Polat son olarak da “Çağlar’ın transferinden mutluyum. Savunmada; Sabri, Ali Turan, Hakan Balta, Emre, Servet ve Çağlar yani çok iyiyiz. Forvete aldığımız Mehmet Batdal’dan çok umutluyum. Yani moralim yerinde” diye konuştu.

Olm bu dursun vs adnan galibi kim olacak acaba? :asd:

Robben Haberlerine itibar Etmeyinizzz!! Robben Haberleri Yapan Sahtekarları alo 155 ihbar ediniz!

Bu yonetim 1tl'nin hesabini yapiyor. Robben'i nasil getirecekler? Daha Sneijder'in sozlesmesinden buyuk indirim istiyorlar ve hala uzatilmis degil. Robben' emi kesesnin agizi acilacak? Ozaman sneijder oynamaz.

Fenerliler operasyon yapiyor GS'lilerin hesabini ele gecirmisler para karsisinda yada bazilerin kani bozuk.

2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 37 Min.Vor 37 Minuten
Fatih Terim: Arda Turan'ın formda kalması lazım. Galatasaray'da kiralık oynaması için Enrique ile konuştum ama takımda kalacak dedi.

Bu bile dogruysa artik FT'in oyuncagi olmusuk demektir, yazik koskoca kulube. Kulubun kapisina kilit vuralim daha mutlu olurum yeterki Demiroren in adami bu kulubu yonetmesin. Hamza da derhal istifa etsin o beyin ile takimi yonetecekse bakkal dan cikolata almaya giderken FT i de arar herhalde hangi marka cikolata almam lazim diye.

Yazik yazik..

tek amaçları takipçi kazanmak burada kendisiyle ilgili konuşulduğunu görüp tatmin olmak ayrıca video varsa 00.15i bekleme amacı nedir saçmalık tamamen

Robben ici bilgi kirliligi var ilgilendigimiz kesin bazilari oldu diyo ama hicbiseyi bilemiyoruz kulupten de robben ve ibra hakkinda olmuyor da denmiyor kndan umutlaniyoruz.su da var bu yonetim hic umut vermedi

Ne robbeni yahu gervinho gelsin (kiralık) o bile hayal

Sent from my iPhone using Tapatalk

tek amaçları takipçi kazanmak burada kendisiyle ilgili konuşulduğunu görüp tatmin olmak ayrıca video varsa 00.15i bekleme amacı nedir saçmalık tamamen

Basin ondan calmasin diye videoyu kendi videosu diye koymasın diye almanyada saglam bilgi alan birisi robbenin takimda mi kalacağını transfer mi olacagini bilir

Teknik adamlar ısrarla Yiğit Gökoğlanları ,Tarık Çamdalları, Bratuları, Petreleri, Jem Karacanları istiyorsa yönetim almak zorunda

Tarik´i da mi Terim istemis... :D Teknik adama bütce verirsin, ona göre saha ici basarisizlik, ve basarida ilk sorumlu odur. Isterse 10 tane Bratu, yada 8 tane Kewell aldirir, önemli olan sonuctur. Galatasaray´in belki en kaliteli hücum hatti Rijkaard zamaninda vardi, ve basarisiz oldu. Basarisizlik onun, ancak maddi olarak olusan sikintida sorumlu olan yöntimdir.

Oyuncularin basarisindan, performansindan teknik adam, bütce konusunda ise yönetim...

ya ben Robbeni geçtim herşeyi geçtim

yeterki şu çöpleri atsınlarda FFP muhabbetine, gelecek senede şampiyon oldugumuzda CL'ye gidelim bir problem olmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt