Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya biz Robben'i alsak bile hükümet ülkeden içeri sokmaz fenerliler tarafında toplu intiharlar olur diye ülke nüfusunda düşüş olur

boşa heveslenmeyin beyler adam jb geçiyor bizimle

Simdi de Sabri yalaniyor.

Evet burada garip garip tipler vardi yok biz Medyanin yarattigi algiya kapiliyormusuz da ondan kulübe saldiriyormusuz.

Ulan adamlar yaliyor lan bizi, laf kondurmuyorlar. Al iste en iyi örnek bu Beyaz TV deki hiyarlar. Taraftarlarin serzenisi cok haksiz falan diyorlar.

YYıllarca milli takımın geri 4lüsü bizde diye gaz verdiler şimdi de en iyi forveti-orta sahası-sağ beki diye gaz veriliyor.Sanarsın Almanya milli takımıyız :)

Yav biz transferi febe için neden isteyelim biz ligde orhan aklar ile şampiyon olmadık mı ? Cevat hocalar ile şampiyon olmadık mı? Bizim Asıl amacımız Şampiyonlar ligi bu taraftar avrupa da Başarı istiyor siz bunu hala anlayamadıysanız olay yerini terk edin bence..

Bora cok uzulecek.d.d

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herif normaldi diye bilirdim ben herkes uçtu demekki bu dönemde boşluktan oluyor ne oluyorsa.

ya biz Robben'i alsak bile hükümet ülkeden içeri sokmaz fenerliler tarafında toplu intiharlar olur diye ülke nüfusunda düşüş olur

boşa heveslenmeyin beyler adam jb geçiyor bizimle

HAYDAAAAAAAAAAAa

hqdefault.jpg

Vidic'in durumu ne? İnter de ilk 11 için mi düşünülüyor?

Bakalim robben videosu diyen ne yapcak ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneki oyun gibi oynayıp şampiyon olacaksak istemiyorum ben başlarım şampiyonluguna içine sinmeden koltuğa oturup rahatça viskymi içip fenerli arkadaşıma pis pis bakıp gulemedikten sonra boş. Rakibi korkutmak sahayı dar etmek istiyorum 1 gol atip 10 kişi ile defans yapıp yada umutun ıskalarina üzülmek istemiyorum.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

gerizekalı sürüsü seneye avrupa'ya gitmeme cezası alırsak diye korkuyolar, bu kadroyla zaten ligde 5. olacağın için gidemeyeceksin

Geçen seneki oyun gibi oynayıp şampiyon olacaksak istemiyorum ben başlarım şampiyonluguna içine sinmeden koltuğa oturup rahatça viskymi içip fenerli arkadaşıma pis pis bakıp gulemedikten sonra boş. Rakibi korkutmak sahayı dar etmek istiyorum 1 gol atip 10 kişi ile defans yapıp yada umutun ıskalarina üzülmek istemiyorum.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
Bu takımla şampiyon olalımda nasıl olursak olalım parada yok cl geliri de giderse seneye bu dursun wes-muslera satışı yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt