Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne oldu vizyoncular? 20 yasinda Real Madrid altyapisindan adam almak mi vizyon, 32+ yasinda herkesin bildigi yasli yildiz mi?
Deportivo nun kac tane macini izledin?
Ondan önce RM Castilla nin kac tane macini izledin?
Sezer Özmen @sezerozmen 52 sec.53 seconden geledenVertaling weergeven
Aziz Yıldırım, Arjen Robben'den söz aldı. Şampiyonlar Ligi'ne kalındığı takdirde transferi hayal değil.
GECMIS OLSUN GSCIMBOM AILESI
o çapsızların alacağı diğer adam da bundan hallice olur ancak. hamzanın her açıklaması futbolun doğasına hakaret o adamın alacağı futbolcu oynatacağı futboldan zerre umudum yok artık. umarım yanılırım ama sezon ortasını göremez hamzaSenaryoyu yazdık yani.
Yanında başka birinin alınmayacağı ne malum?
iyi bi oyuncu çıkacak bence
Real bedavaya veriyor gerisini sen düşün
Sezer Özmen @sezerozmen 52 sec.53 seconden geledenVertaling weergeven
Aziz Yıldırım, Arjen Robben'den söz aldı. Şampiyonlar Ligi'ne kalındığı takdirde transferi hayal değil.
GECMIS OLSUN GSCIMBOM AILESI
bana da al vercilere benziyor gibi geldi.Benim hayatım İspanya Arif. Bu sene de Brumayı izleyeceğim. İspanyada izlemediğim maç yok gibi bir şeydir. Neyini merak ediyorsan oyuncunun sor söyleyeyim. Bu adama 750bin Euro falan vermeye lüzum yok. Umut Gündoğan'ı takımda tut yeterli. Umutta alır verir yani.
Selçuk'u beğenenler bu elemanı da beğenir sergen. Onun dışında top kesmek, top dağıtmak, oyun açmak, ters top atmak gibi işlevler yok oyuncuda. Garanti oyunu tercih eden genç sıradan bir oyuncu. Selçuk gibi yani.