Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim Bilal - Selcuk iyi maclara baslamayi düsünmüyordur hoca.

Deportivo nun kac tane macini izledin?
Ondan önce RM Castilla nin kac tane macini izledin?

Benim hayatım İspanya Arif. Bu sene de Brumayı izleyeceğim. İspanyada izlemediğim maç yok gibi bir şeydir. Neyini merak ediyorsan oyuncunun sor söyleyeyim. Bu adama 750bin Euro falan vermeye lüzum yok. Umut Gündoğan'ı takımda tut yeterli. Umutta alır verir yani.

Senaryoyu yazdık yani.

Yanında başka birinin alınmayacağı ne malum?
o çapsızların alacağı diğer adam da bundan hallice olur ancak. hamzanın her açıklaması futbolun doğasına hakaret o adamın alacağı futbolcu oynatacağı futboldan zerre umudum yok artık. umarım yanılırım ama sezon ortasını göremez hamza

"I would like to play in United States, absolutely," Ibrahimovic told Yahoo Sports while travelling the country on PSG's pre-season tour this week.

He added, "Which team? Am I allowed to say that? No, I cannot say that."

Ibrahimovic 'de hayal

o degilde melo hareketleriyle karsi takimi bitiriyor ama futbol adinada cok sey yaptigi denilmez gecen sezon icin.
tamam bazen toplari kesiyor ok ama öne oynarken takimin el freni gibi oluyor bazen topu aliyor ters yere atiyor topu tutyor atak soguyor.
ben cok macta aman ayagina top gelmesin diye dua ederdim.
top kesiciligi iyi karsi tarafi sinir etmeside iyi ama öyle aman aman da top oynadigi yok 2 senedir.
ama bu saaten sonra onun tecrübesiyle bi oyuncuyuda bulmak zor tabiki.

iyi bi oyuncu çıkacak bence

Selçuk'u beğenenler bu elemanı da beğenir sergen. Onun dışında top kesmek, top dağıtmak, oyun açmak, ters top atmak gibi işlevler yok oyuncuda. Garanti oyunu tercih eden genç sıradan bir oyuncu. Selçuk gibi yani.

O zaman Yekta-Dzemaili ve Melo gidiyor.. Hamit-Selçuk-Bilal-Jose-Jem orta sahası..Şimdi pekte güçlenmiş gibi durmuyor..Umarım iyidir bu adam ama işte kesici özellikleri yok diyorlar,bu çok kötü olur Meo giderse..

Benim hayatım İspanya Arif. Bu sene de Brumayı izleyeceğim. İspanyada izlemediğim maç yok gibi bir şeydir. Neyini merak ediyorsan oyuncunun sor söyleyeyim. Bu adama 750bin Euro falan vermeye lüzum yok. Umut Gündoğan'ı takımda tut yeterli. Umutta alır verir yani.
bana da al vercilere benziyor gibi geldi.
melo dikine rakibi yaran bir oyuncuydu ayrıca josenin hiç kafa topları yok yani şişirilen topları karşılayacak şu an bir tane bile oyuncumuz yok şaka gibi..

ben olsam fellaini için şartları zorlardım piyasası çok düştü .

+ Porto olalım :( Shakhtar olalım :(

- Real altyapısından La Liga tecrübesi olan 20 yaşındaki adam aldık?

+ 1 kere bile izlemedim ama çöp :(

yapılan algıyı hemen yiyorsunuz oyuncu melonun yerine alınıyor algısı,zaten isyana hazırız bir sakin olun melo yerine alınır tecrübeli bir oyuncu

rodriguezin orta saha mevkiindeki yerlilerden iyi olması oynaması için yetmez çok iyi olması ve skora birkaç maçta katkı yapması lazım.Yoksa hamit çok yürekli,yekta savaşçı,selçuk maestro denilip bu adam 2-3 maç sonra kenara atılır.

Bu transfere en çok sevinen bilaldir. Şu an sevinçten göbek atıyordur. Helali hoş olsun. Bu arkadaşta selçuk, bilo, hamit ve jemin arkasından forma beklerken, karpuz gibi belki gelişirde potansiyeline ulaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt