Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağabey vasat bir oyuncu. Anlaşılan o ki yedeğe alınıyor. Bu oyuncudan melo çıkaramazsınız, ayrıca ön liberoda da pek fazla iş yapmaz. Adam göbek oyuncusu. Selçuk'u ön libero oynatmak gibi bir şey olur.
hamza forma savaşı yaratabilen bir olsa selçuk'u kesip bir yarı bu adamı oynatsa gelişir diyeceğim de işte çok çok şanslı olması lazım ki carole gibi bir anda dikkat çeksin.

JOSE : Son olarak; 2013 U19 European U19 Championship'in en iyi 11'e seçilmiş zamanında ve İspanya'nın kaptanlığını yapiyordu."

neyse bu sezon kimse hamit altıntopun rızkını konuşmaz

bol bol 11 oynayacak gibi duruyor

tabi sakatlanmazsa inşallah

Yav gerçekten tek bildiği doğru kendi doğrusu olan adamlardan yoruldum.
Daha Sözleşme yok, kesin bişey yok, adam daha topa ayağını değmedi bikbikbikbik yok ispanyol başarılı olmaz yok real niye gönderdi yok 25 maç oynamış yok sağda oynamış. Aynısını tribünde görüyorum deli oluyorum. Adam maça gelmiş zilzurna daha ısınırken Burak niye oynuyor çıkar şunu diyor. 2 gol atıyor çıkıyor oyundan Burak'ı niye çıkardın diye Hamza'ya saydırıyor. Ve bütün bunları ayık kaldığı uyumadığı 15-20 dkda yapıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jose Rodriguez'in 2011/12 Miss Sevilla güzeli sevgilisi Tamara Llegas transferi retweet yaparak doğruladı.

CK3-wlnWEAAjA2b.jpg

Yenge de onayladı hayırlı olsun.

Merak etmeyin Melonun yerine alınmamıştır

Çünkü Melonun yerine Balta oynayacak

ikisini kıyasladığım yok ama fenerin robbeni alma ihtimali yok demek fazla iddialı olur bunu da bir kenara yaz bence.
Bizim başımızda Aysal gibi bir adam olsaydı biz de alabilirdik mesela.

Bu gibi adamlari nasil alirsin, soyle olur. Adamin artik kariyer hic umrunda degildir ve basariya doymustur. O zaman gidersin Avrupa takimlarinin verdigi paranin 2-3 kati para verirsin alirsin. Robben bu durumda degil. Adam su an muhtemelen onumuzdeki sene Sampiyonlar Ligi'ni nasil kazanirimi dusunuyordur. Yani Unal Aysal'da olsa su an getiremezsin. Para sinirsiz olsa yillik 20 milyon versen banka teminati ile belki gelir :)

Patlat bir Oyuncu Analizi

Hemen bu yorumun altında kısa özet geçtim oyuncuyla ilgili zaten. onlara ek olarak hava toplarına hakim değil. + bu adamı ön liberoda oynatmak Selçuk'u ön liberoda oynatmak gibi olur. Adam da kesicilik yok çünkü. Bir ön liberoda aranan belkide ilk özelliktir, atak kesip topu hızlı bir şekilde takıma kazandırmak. Eleman genelde alır verir. Yedek alınıyor büyük iht. Hamza intihar etmek istiyorsa o başka tabi. + sadece orta saha düşünmeyin 1-2 maç kanatta da izledim çünkü.

@_ertemsener: Real Madridli bir oyuncu için "Galatasaray'ın yeni transferi-miz nasıl ? diye bizlere soruyorsa taraftar , yönetim şapkasını önüne koymalı !

Allahım şu karektersiz şerefsizleri möt etmeyi nasip eyle ey yönetim sizde şunların agzına sakız oldunuz ya sizede ayıp yazık.

Melo'yu saymazsak Dzemaili şu an en iyi 3 orta saha oyuncumuzdan birisi. Ama Hamza onu düşünmüyor çünkü kazanmakta olduğu maçta Yasin yerine Dzemaili'yi sol kanada alıp puan kaybetmiş, itibarı zedelenmişti. Dzemaili'ye bunun bedelini ödetecek.

o degilde bugün lig baslamadan beyaz tvde bizi yine 4 yaptilar trabzonun arkasinda :D
sezon sonu görüsürüz yine :D

hani 3cü filan deseler diger takimilarin transferlerinden sonra bakariz dicem ama trabzonun gerisine yazmakta tam
art niyetdir, rokta dedi :D

Son düzenleme:
Melo'yu saymazsak Dzemaili şu an en iyi 3 orta saha oyuncumuzdan birisi. Ama Hamza onu düşünmüyor çünkü kazanmakta olduğu maçta Yasin yerine Dzemaili'yi sol kanada alıp puan kaybetmiş, itibarı zedelenmişti. Dzemaili'ye bunun bedelini ödetecek.
çok da iyi oynamaya başlamıştı halbuki.
tam adam kendini buluyordu..

çok tempolu ve dairayetli bir oyuncu djemali bizim eski filipescuyu hatırlatıyor bana ama bu adamı resmen harcadık.Bence selçuktan daha iyi bir oyuncu.

Bugün doğum günüm, şuan askerdeyim, kızdan ayrıldım, bulaşık sırası bende, birazdan 2-4 nobetim var. Sizce ne yapmalıyım?

Not: Şarjör dolu.

JOSE : Son olarak; 2013 U19 European U19 Championship'in en iyi 11'e seçilmiş zamanında ve İspanya'nın kaptanlığını yapiyordu."

bukadar savunma adamı gelsin 2 maç oynasın ne mal olduğunu görürsünüz zaten merak etmeyin. hamzanın yapacağı genç yetenek transferine bukadar bel bağlamayın referansı hamza olan transferin çöp çıkma olaslığı % 90 dan fazladır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt