Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şimdi bu adama 6-7 milyon euro bayılsaydık herkes ooo kesin bu adamda iş var diye havalara uçarlardı(adamın ismini duymasa bile) ama bedelsiz aldık ya bi mok olmaz zaten kıcımızı yırtsak ne olcak aga bizim istediklerimiz olmuyor artık sezona böyle girecez yok böle yok şöyle yok artık devre arasındada giderler olacagı bu.

Bugün bir her yerde ismi bilinmeyen bir "yildiz" dan bahsediyorlardi. Acaba bu veledi bize yildiz diye mi kakalayacak bu capsizlar?

Hayirli Olsun Camiamiza

1388741395_extras_noticia_foton_7_0.jpg

José Rodríguez - who made his debut under Mourinho last year - was the best of the Castilla boys on the day. The midfielder played in front of Xabi Alonso and Illarramendi, in a more advanced position than where he usually features for Castilla. He showed his strength and offensive prowess, and was completely unfazed by Motta, Verrati and company.
He could have even scored a brace of his own. First, when Cristiano's pass found him, but his shot crashed into the post and then, when his curling shot from the edge of the box went just over the bar. The academy player also played a part in the build-up to Jesé's goal.

Read more:Jesé and José, the dynamic duo - MARCA.com (English version)

çok da iyi oynamaya başlamıştı halbuki.
tam adam kendini buluyordu..

çok tempolu ve dairayetli bir oyuncu djemali bizim eski filipescuyu hatırlatıyor bana ama bu adamı resmen harcadık.Bence selçuktan daha iyi bir oyuncu.
Bence de. Pasörlüğü falan üst düzey değil ama adam devamlı ileri-geri koşuyor. Top sürüyor, çalım atıyor, şut çekiyor, defans yapıyor, kayarak müdahale bile yapıyor ama düşünülmüyor. Sneijder'in arkasında Dzemaili-Melo çok iyi ikili olurdu.

çok da iyi oynamaya başlamıştı halbuki.
tam adam kendini buluyordu..

çok tempolu ve dairayetli bir oyuncu djemali bizim eski filipescuyu hatırlatıyor bana ama bu adamı resmen harcadık.Bence selçuktan daha iyi bir oyuncu.

Sakatlanmasa takıma daha çabuk adapte olabilirdi. Hazırlık maçlarında da iyi başlamıştı ama sakatlık çok uzadı sonra kendine gelemeden takım oturdu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu gibi adamlari nasil alirsin, soyle olur. Adamin artik kariyer hic umrunda degildir ve basariya doymustur. O zaman gidersin Avrupa takimlarinin verdigi paranin 2-3 kati para verirsin alirsin. Robben bu durumda degil. Adam su an muhtemelen onumuzdeki sene Sampiyonlar Ligi'ni nasil kazanirimi dusunuyordur. Yani Unal Aysal'da olsa su an getiremezsin. Para sinirsiz olsa yillik 20 milyon versen banka teminati ile belki gelir :)
Robben dediğimiz de sonunda krocan ortalama bir iq sü olan topçu.Herşey alacağı yıllık paraya bakar.
Asıl zor olan bonservisini karşılayabilmek.

@_ertemsener: Real Madridli bir oyuncu için "Galatasaray'ın yeni transferi-miz nasıl ? diye bizlere soruyorsa taraftar , yönetim şapkasını önüne koymalı !

Allahım şu karektersiz şerefsizleri möt etmeyi nasip eyle ey yönetim sizde şunların agzına sakız oldunuz ya sizede ayıp yazık.

Hersene möt oluyor zaten. Hiç şampiyonluk sonrası puro yakıp Beyaz Tv izledin mi? Tavsiye ederim.

Hayirli Olsun Camiamiza

José Rodríguez - who made his debut under Mourinho last year - was the best of the Castilla boys on the day. The midfielder played in front of Xabi Alonso and Illarramendi, in a more advanced position than where he usually features for Castilla. He showed his strength and offensive prowess, and was completely unfazed by Motta, Verrati and company.
He could have even scored a brace of his own. First, when Cristiano's pass found him, but his shot crashed into the post and then, when his curling shot from the edge of the box went just over the bar. The academy player also played a part in the build-up to Jesé's goal.

Birde anlasak Ulu.

Hayirli Olsun Camiamiza

ben bu maçının özetini izledim.Bildiğin orta sahada verrati ve motta'ya karşı oynadı ve fena değildi.cepheden bir şutu da çatalı yalayarak dışarı gitti.AMRC gibi oynadı maçta bazen de sola kaydı ronaldo ile sık sık paslaştı.

Bugün doğum günüm, şuan askerdeyim, kızdan ayrıldım, bulaşık sırası bende, birazdan 2-4 nobetim var. Sizce ne yapmalıyım?

Not: Şarjör dolu.

Senin nöbet 2-4 bizimki 7-24 :) çapsız başkan ve akhisarlı hamza tarafından çalıştırılıyoruz bence silahı bize ver sen bir daha düşün:) bu arada hayırlı teskereler...

Selçuk
-Hamit
-Emre
-Bilal
-Jem
-Yekta
-Dzemaili
-J. Rodriguez (?)
-umut gündogan

beyler adam intihar edeyim mi diye sormuş alakasız cevaplar veriyorsunuz

caydırsanıza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt