Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Özbekin karısıda şampiyonluk kutlamaları esnasında çok itici gelmişti samimi söylüyorum, kendini aşırı derecede ön plana atma derdinde. Kamera mikrofon olsun sazan, yunus gibi dalıyordu yengemiz.. Meğersem bunlar sülalecek böyleymiş.

Kulüp başkanımıza, kim olursa olsun, saygısızlık etmek istemem ama bu adam ve kardeşi pisuvar temizlikçilerimiz olamaz.. Umarım yanılırım bu laflar suratıma vurulur, ama zerre kadar ışık göremiyorum arkadaş, bunaldık resmen...

Kanal D'de New York - Benfica maçı var.

birde araujyou alin ozaman tamam olur madem okadar yetenek aliyorsunuz bunuda kacirmayin.
yildiz oyuncu gelcegi yok ama bu cocuk kesinlikle yildiz olur.

CK4LBk4UEAAN5gZ.png

1 sene ile kaçırdım bedelliyi yaş tutsa düşünmezdim,tekirdagda yaptım 10 gün oldu geleli. Git bence vakit kaybetmeden yaş ilerledikçe daha zor olur senin için

vay be bitirdin demek.

bakalım ya iş durumuna göre gideyim diyorum da eskaza doğuya düşersek de sıkıntı.2018'e kadar tecilim var da gideceğim şubat gibi herhalde.

dikatinizi çekti mi bilmiyorum ama bu sene transfer sızıntıları direk Hürriyet'e yapılıyor..

Sezon öncesi Yönetim ve Hamza hoca: 4-5 tane nokta atışı transferi yapıp kapatıcaz şampiyon takım kimliğini 8-9 transfer yaparak bozamayız.

Bilal
Jem ( bu herifi niye aldık kim aldırdı kim burdan komisyon aldı bilmiyorum)
Carole
Rodriguez
(sabri)

hala sağ bek sağ açık forvet ve stoper eksiğimiz var

Net bir şekilde ne dediklerini biliyorlar ne de bir planları var

Son düzenleme:
Sezon öncesi Yönetim ve Hamza hoca: 4-5 tane nokta atışı transferi yapıp kapatıcaz şampiyon takım kimliğini 8-9 transfer yaparak bozamayız.

Bilal
Jem
Carole
Rodriguez
(sabri)

hala sağ bek sağ açık forvet ve stoper eksiğimiz var

Net bir şekilde ne dediklerini biliyorlar ne de bir planları var

sag aciga transfer yapmazlar onu unut 4,5 milyonluk tarik transferi var onun üzerine duracaklar.
forvet buraktan iyi oyuncu maliyeti yüksek olur onuda unut, sag acik olablir belki o transferi bekliyorum.
birde stoper olablir cünkü stoper yetersizligi herkes gördü gecen sezon en zayif noktamiz orasi.
ordada chedjouyou elden cikarabilmek var.
zor o 2 transfer olabilir ha birde melo takasi giderse ki eger.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt