Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İspanyol-İngiliz futbolcular genelde kendi ülkeleri dışında pek başarılı olamıyor.Sadece Türkiye için değilki bu olay

Varmı hatırladığınız İngiltere dışında başarılı olmuş İngiliz futbolcu ? 10 u geçmez herhalde

Türkiye ligine en uygun lig Fransadır,alacaksan o ligden alacaksın.Fransa'da oynanan futbol Türkiye'ye çok yakın.Kaliteden bahsetmiyorum.

Bunu bile bile 4 yıl kontrat verip başımıza bir bela daha alıyorlar.Başarılı olmasını dilemekten başka şansımız yok maalesef

İspanyol-İngiliz futbolcular genelde kendi ülkeleri dışında pek başarılı olamıyor.Sadece Türkiye için değilki bu olay

Varmı hatırladığınız İngiltere dışında başarılı olmuş İngiliz futbolcu ? 10 u geçmez herhalde

Türkiye ligine en uygun lig Fransadır,alacaksan o ligden alacaksın.Fransa'da oynanan futbol Türkiye'ye çok yakın.Kaliteden bahsetmiyorum.

Bunu bile bile 4 yıl kontrat verip başımıza bir bela daha alıyorlar.Başarılı olmasını dilemekten başka şansımız yok maalesef

ispanyolar oluyor fabregas mata azpilcuetta filan fistik, ingilizler zaten oyuncu cikaramiyorlar son senelerdir kendi ligleri icinde gecerli.https://www.transfermarkt.de/cesar-azpilicueta/profil/spieler/57500

aysal ilk döneminde iyi transferler yapti son 4 senede 3 kere sampiyon olduysak onunda katkisi var sneijder drogba melo selcuk burak bu dönemde geldi ama bazi sacmaliklarda oldu hele senin dedigin gibi o mancini dönemide cok sacma transferler yapildi.

Hiç deney yada bilimsel çalışma yaptınmı. Deneyde yada herhangi bir bilimsel çalışmada çıkan sonuçların hangi maddelerden (etkenlerden) kaynaklandığına nasıl ulaşılır bilirmisin.

Terim döneminde 10/8 tuturup, Mancini ile 9/1 tutturuyorsan. Tutturanda, tutturamayanda sen değilsindir. Aysal'ın ne olumlu trnasferlerde nede olumsuz transflerlerin seçiminde direkt etkisi yoktur. Seçtiği antrenörden dolayı dolaylı etkisi vardır. İşin maddi yönü onun sorumluluğundadır. Ondada harcadığımız kaynaklara (hisse satışı, locaların uzun dönem satışı, artan banka borçları, sermaye artışı)ve sportif başarılarımıza rağmen geldiğimiz yere bakarsak tam bir kepazeliktir. Onun için Aysal'ın ne övünülecek nede mazur gösterilecek bir yanı yoktur.

Rodriguezi sag kanat oynatacak bence

renktaş bu postumu okudun mu sana katılıyorum

renktaş bu çocuk banko sağ kanatta oynar demedi deme...

hamza hoca bi yerde aynen şöyle demişti hatırlayan var mı?

"-kanat oyuncuları merkez oyuncusu olarak kullanıyoruz bazen kanada açılıyorlar bazen orta sahayı dörtlüyorlar..wesley gibi emre gibi..."

uzun süre

wesley - selçuk - melo - emre

orta sahasını oynattı...

Fatih Terim de

hamit - selçuk - melo - sneijder

veya

engin - selçuk - melo - emre

oynatıyordu...

bu eleman tam o tarz hem merkez hem sağ kanat gibi bana güvenin :D

Hayirli olsun bu transfer melonun yerine degil bi kac farkli mevkide oynanilen bi adama benziyor sag kanat oynatilabilir.

Avrupa'nin butun ust duzey takimlarinda, EPL'de her buyuk takimda Ispanyol oyuncu var. Arsenal, Chelsea, ManU, Man City, Bayern daha sayalim mi? Nereden buluyor insanlar bu yorumlari ya... Inanilmaz hakikaten. Yahu haydi birakalim yabanci ligleri, Ispanyol takimlari acik ara Avrupa kupalarinda en basarili takimlar.

Avrupa'nin butun ust duzey takimlarinda, EPL'de her buyuk takimda Ispanyol oyuncu var. Arsenal, Chelsea, ManU, Man City, Bayern daha sayalim mi? Nereden buluyor insanlar bu yorumlari ya... Inanilmaz hakikaten. Yahu haydi birakalim yabanci ligleri, Ispanyol takimlari acik ara Avrupa kupalarinda en basarili takimlar.

Senin ülkende başarılı olmuş bir tane ispanyol futbolcu söyle o zaman ?

Yerel Ligler bazında kötüler demiyorum ki zaten onu nereden çıkardın ?

En son Aragones,Del Bosque,Guiza,Josico'yu felan gördük hiçbiri alışamadılar bu ülkeye alışamazlar.Guiza'da gol kralı olarak gelmişti sonuç ortada

Zaman kimin haklı olduğunu gösterir.Bilal ve Hamit'i ilk 11 e koyulmak için transfer edilmiş bir futbolcudur kendisi.Yerli tayfası üzülmesin diye bu tarz boş beleş adamlar alınıyor.

O kadar mükemmel futbolcu ki Real beleşe veriyor.Hayır bir gram potansiyel görselerdi verirlermiydi sence ? Morata'yı kaça sattıkları ortada..

Hamit canli yayinda bu formayi kimseye vermeyi düşünmüyorum demişti. Harbiden de öyle olacak gibi.:DD

Jose orta saha orijinli sag açik diyelim. Sag beke adam gibi oyuncu almamiz lazim. Sabri'ye bütün sezon bel baglanmaz. Hele ardinda daha beteri var. Defans forvet var sirada. alternatif olmazsalar iyi olur:(

En son Aragones,Del Bosque,Guiza,Josico'yu felan gördük hiçbiri alışamadılar bu ülkeye alışamazlar.Guiza'da gol kralı olarak gelmişti sonuç ortada

Zaman kimin haklı olduğunu gösterir.Bilal ve Hamit'i ilk 11 e koyulmak için transfer edilmiş bir futbolcudur kendisi.Yerli tayfası üzülmesin diye bu tarz boş beleş adamlar alınıyor.

O kadar mükemmel futbolcu ki Real beleşe veriyor.Hayır bir gram potansiyel görselerdi verirlermiydi sence ? Morata'yı kaça sattıkları ortada..

Riera vardi işte. Öyle böyle yarari olmuştu. Futbolcunun biraz karakterine bagli. Bu oyuncu 4 sene içinde satilirsa yüzde 40 payi istemiş mi Real harbiden. Öyle şeyler yaziyorlar. Bu herifi sag açiga düşünmüştür hamza. ben eminim. Görecez nasil oyuncu.

ya arkadaş madem takımı gençleştirmeye niyetlendiniz scout transferi yapıyorsunuz sormazlar mı adama brumayı neden yolladınız diye?

dursaydı belki o da parlardı gençlerin arasında

yüzde 50 satis haiyla vermek satmak demektir zaten.
adam kross öbür rodriguez modric isconun oldugu yerde nasil oynasin?
bu kötü oyuncudur anlamina gelmez bizde o saydiklarim oyuncular olmadigina göre oynayabilir.
neyse zaman gösterir iymi kötümüdür diye.

ya arkadaş madem takımı gençleştirmeye niyetlendiniz scout transferi yapıyorsunuz sormazlar mı adama brumayı neden yolladınız diye?

dursaydı belki o da parlardı gençlerin arasında

bruma kendi gitmek istedi sorun orda.
zaten hamza diyordu ben bruma tutmak istiyorum diye.
ama cocuk burda gelisemecegini anladi.

benimde bu aksam ama yazacagim varmis bütün senede yazdigmi yazdim bu aksam :D
belki rodriguez ondan yararli olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt