Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten avrupaya gitmeme tehlikesi varsa
Bu Galatasaray için intihardir
Müthiş bir prestij kaybidir
Ama killandiran durum neden mali açıdan sorun yok yıldızlar gelecek demeleri
Neyse bu oyuncu için söylenecek yok
Hayirlisi olsun

böyle bir ihtimal var mı sence :) imkansız jose oynasa bencede keser ama çok zor önce evlatlarımız !!!

Abi inanki biktim joseye formayi vsrsinler mevkisinde superligin en iyisi olurda evlat diye diye bitirdi onlar evladiysa bi bimmenne cocuguyuz snaki onlar gelip gecici biz kaliciyiz biz taraftariz ya

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RVX06j.jpg
artık ayrılık vakti güle güle felipe MELO !!

Plansiz programsiz is yapiyorlar bu ne ya

Bilal, jpk ve simdi de jose rodriguez. Toplasan 3'ü 1 melo etmez.

Anca kadroyu sisiriyorlar ama kalite anlaminda sifir.

Hicbisey olmaz bu takimdan bu sezon butun hevesimi kirdilar

emre çelik ‏@_ecelik 27 dk.27 dakika önce
J. Rodriguez'e dair @ukarakullukcu 'nun söylediklerine şunları ekleyebilirim. Orijini göbek. 3 yıldır sağda oynuyor. Yerini bulamayanlardan.

emre çelik ‏@_ecelik 27 dk.27 dakika önce
Sezon başı ligin izlenmesi gereken en potansiyelli 10 genci arasında gösteriliyordu, pozisyon bilgisi inanılmaz ama o patlamayı yapamadı.

emre çelik ‏@_ecelik 23 dk.23 dakika önce
Castilla'da forvet arkası, Deportivo'da da ağırlıkla sağ açık oynadı. Doğrudan Melo'ya alternatif olarak düşünülüyorsa büyük hata.

emre çelik ‏@_ecelik 23 dk.23 dakika önce
Forvet arkası ve sağ için yetenekli, pozisyon bilgisi üst düzey ama kaleye çok uzak. Orta saha için defansif anlamda yetersiz. Riskli oyuncu

Jese yide kiralasalar bize kardes kardes oynarlar ne guzel :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu ispanyol çocuk melonun alternatifi olarakmı alınıyor acaba ? eğer öyle birşeyse yandık demektir

ama dzemaili ve yekta şutlanıp onların yerine alınacaksa ozaman anlarım ama melonun yerine degildir umarım

her seferinde daha cok ne kadar sacmalayabilirler diye merak ediyorum.

potansiyeli olabilir ama bu adam MC, kesinlikle on libero oynayamaz.
Takimdaki diger ayni tip oyuncular :
selcuk - yekta- dzemaili - furkan - umut- bilal- hamit- jem - colak
kamera sakasi mi bu ayni mevkiye oyuncu alip duruyoruz ???

Joseyi melonun yerine almadilar adam 3 yildir sag acik oynuyormus hala daha melonun yerine diyenler var o mevkiyi en kotu hamite birakiriz josenin o mevkiye ne gucu ne fizigi ne tecrubesi yeter sag kanat agirlikli ve sneijderin mevkisinde ara ara gorebiliriz bence ben bos cikcagini dusunmuyorum deportivoda a takim tecrubesi almis real altyapsinda yetismis gencecik bedava topcu guzel transfer.

sezona sag aciksiz ve on liberosuz baslayacagiz anlasilan :)

stoper ve sag bek de var denemez gerci

Joseyi melonun yerine almadilar adam 3 yildir sag acik oynuyormus hala daha melonun yerine diyenler var o mevkiyi en kotu hamite birakiriz josenin o mevkiye ne gucu ne fizigi ne tecrubesi yeter sag kanat agirlikli ve sneijderin mevkisinde ara ara gorebiliriz bence ben bos cikcagini dusunmuyorum deportivoda a takim tecrubesi almis real altyapsinda yetismis gencecik bedava topcu guzel transfer.
eger sag acik transferini onunla kapatmayi dusunuyorlarsa o daha da vahim bi durum :)

Nagatomo gelicek bence
Jose de iyi transfer
Flamini de banko bence
Muslera
Nagatomo Chedjou Semih Carole
Jose Flamini Selçuk Podolski
Sneijder
Burak
Jose nin alınma sebebi 4 2 3 1 den 4 3 1 2 ye dönmek icin podolski burak cift forvet oynar.

Jose transferi hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Ömer Tuğrul Yılmazer @Talha Küllü @Alpay Asma ?

Abi kendisini hiç izlemedim. Dolayısıyla fazla yorumlayamam. Ama İspanyol bir ön liberonun dünyadaki diğer ön libero örneklerinden farklı olduğunu, dolayısıyla Melo'dan da farklı olduğunu bilmek gerek. Bu sebeple bizim gibi fazla temaslı ligde nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca bu tarz bir adam alınacaksa JPK ne diye alınır onu da hiç anlamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt