Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk asla kesilmez beyler :) Selçuk bilal emre çolak hamit jose orta sahamız bu 5 oyuncuya emanet ! jose de bunlarla tatlı rekabete girecek !! umarım forma şansı bulur da parlamadan sönen yıldızlardan olmaz :( bu arada aslan parçam melo da kesin gitti:( yerine aynı seviye adam kesinlikle alınmayacak !! bu 5 oyuncunun iyi performans göstermesi için dua edeceğiz yapabileceğimiz tek şey bu
:(:( aslan parçamız melo da gitti çok kandırılıyoruz bu yönetimle çook

hamza ve dursun ihtiyac olan bölgelere transfer yapmak yerine ihtiyaç olmayan yerlere oyuncu yığıyorlar bakalım bize nasıl bir çorba sunacaklar

Fener robbeni de alır
ffp masallarını geçsinler fenerin ne geliri var bu kadar transfer yaptı
Sabri jem ve bilalden sonra ffp demeye hakları yok.

Daha doğru dürüst Profesyonel seviyede sezon yapmamış gençlerden önce kabak gibi açık eksikler var.

Sonrada çıkıp FFP dersi veriyor çapsızlar.....

melo yu inter kadrolarında görünce fena koydu o adam sembol gibi bişeydi ya takım için.. burda sallayanlar atan tutanları görücem ben ön liberoda mal gibi adamlar konuşuluyor flamini ne ya

Belliki bu sene podolski dışında yüksek ücret alan transfer yapilmicak ama dert değil transfer taraftarı değiliz çok şükür bütün sezon takıma küfür edip istifa naraları atıp 2 transferle büyük başkan diyenlerden olmadık hiçbir zaman 4 yildizimizla avrupa daki kupalarimizla en buyuguz birakinda bizim asaletimize yetişebilmek için bi taraflarını yirtsinlar

Fener robbeni de alır
ffp masallarını geçsinler fenerin ne geliri var bu kadar transfer yaptı
Sabri jem ve bilalden sonra ffp demeye hakları yok.
Herkesin karıştırdığı bir husus var,Ffp ödenen bonservisleri dikkate alıyor, sonra maaşları inceliyor bu sebeple Sabrinin direkt ffp ile ilgisi yok Bilo ve jpk zaten bedelsiz geldi ha bunları savunmak amacıyla söylediğim düşünülmesin sadece bir yanlış anlamayı düzeltmek istedim

Sabriye verilen para yazık,takımda mutlaka tutulmalıydı zira adam.alamıyoruz ama maaşı en fazla 1/3 ü olmalıydı şimdikinin,jpk saçmalık Bilal bedavaya iyi transfer kim ne derse desin iş yapacak

Sony Xperia

Herkesin karıştırdığı bir husus var,Ffp ödenen bonservisleri dikkate alıyor, sonra maaşları inceliyor bu sebeple Sabrinin direkt ffp ile ilgisi yok Bilo ve jpk zaten bedelsiz geldi ha bunları savunmak amacıyla söylediğim düşünülmesin sadece bir yanlış anlamayı düzeltmek istedim

Sabriye verilen para yazık,takımda mutlaka tutulmalıydı zira adam.alamıyoruz ama maaşı en fazla 1/3 ü olmalıydı şimdikinin,jpk saçmalık Bilal bedavaya iyi transfer kim ne derse desin iş yapacak

Sony Xperia
kusura bakmayın ama fenere bir mok olmaz kurtarır yine malum birileri.. bize herkes düşman

Takımda o kadar çöp oyuncu var ki saysan bitmiyor

Git onları sat işte

jose rodriguez tipine ısınamadım gerçi tip mi oynuyo ayrı birşey ama poldi gibi sevimli değil :D

GazeteSaray@GazeteSaray 21 sn.21 saniye önce
Eskişehirspor yönetimi, Skibbe'nin çok istediği forvet Sinan Gümüş'ü kiralamak için Galatasaray'a teklif sundu. (AMK)
bunuda verin hatta yasini de satın sağ kanat kullanmayalım biz 10 kişi oynayalım ora boş olsun Hamza bekle benii küfür yükleniyor....

Sony Xperia

Sarp: Jem, Yekta, Dzemaili, Zabri, Tarık ve maliyetlerini mi istersin?

Yoksa Maxi Pereira ve Alex Song ikilisimi?

Fbli Hamzaoglu ve amatör scout ekibinin kaliteli oyuncu bulma ihtimali yok. Hamzaoglu Ekimi cikaramaz, giderken de büyük bir enkaz birakir.

Robben Turkiyeye gelmez. Hala dünyanin en iyi oyuncularindan birisi. 2 tane 2-3 yildir inis döneminde oyuncu aldilar diye Robbeni konusmalari bile cok komik. Alirlarsa en az 2 senedir inis döneminde olan, piyasasi olmayan oyunculari alirlar. Robbeni Fb alir diyen üyeler, bir zahmet futbol izlemeyi birakip, tenise baslasinlar. Bu kadar futbola uzak olamazlar. :asd22:

Son düzenleme:
jose rodriguez tipine ısınamadım gerçi tip mi oynuyo ayrı birşey ama poldi gibi sevimli değil :D
L42QbG.jpg

ulan hamza yine bana ban yedirecek en son aydın yılmazla sözleşme imzalanacak dedikoduları ortaya çıktığında içimi döküp 1 ay ban yemiştim. bizim takımdaki sorun hamza değil zaten o en fazla ligler başlayınca 2 ay kalabilir. asıl sorun çağsız başkanda bu başkan gitmediği sürece bizi huzur yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt