Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefli aydın yazmaya başlamış yine

mehmet özbek denen kişinin, ağabeyi dursun özbek tarafından dünya'nın en iyi 5 hücum futbolcusundan birinin transferini bitirmesi için aldığı emir.

kaldı ki finansal fairplay dalgası yüzünden uefa kulübün ensesindeyken.. :)

• galatasaray'ın kadrosuna kattığı 21 yaşındaki dm/cm/amr

kendisi real madrid altyapısından çıkmış olup, geride bıraktığımız sezonu deportivo'da geçirmiştir.

buyrun

Ya arkadaşlar İbra, Robben yazmayın şuraya sonta millet maytap geçiyor bu adamları Türkiye de kimse şuanda alamaz

Sony Xperia

muslera
sabri transfer semih telles
hamit selçuk
yasin wesley podolski
burak
hocanın düşündügü kadro bu bence

şerefli aydın yazmaya başlamış yine

mehmet özbek denen kişinin, ağabeyi dursun özbek tarafından dünya'nın en iyi 5 hücum futbolcusundan birinin transferini bitirmesi için aldığı emir.

kaldı ki finansal fairplay dalgası yüzünden uefa kulübün ensesindeyken.. :)

• galatasaray'ın kadrosuna kattığı 21 yaşındaki dm/cm/amr

kendisi real madrid altyapısından çıkmış olup, geride bıraktığımız sezonu deportivo'da geçirmiştir.

buyrun

tereyağından kıl çeker gibi top kapıyor bu adam !! fırsat verilirse bizim evlatları rahat keser ben beğendim valla bu video da daha net bir fikir sahibi oldum ! pasları da iyi ve güçlü

Robben fenere giderse burda 1 kişi fena rezil olcak caps aldım
sonra kendisi tenis mi izler bale mi bilemem.

parasını verince herkes gelir.

İddaaya girmek ister misin? Robben bu yaz Fbye gelirse, futbolu izlemeyi birakip, tenisle ilgilenmeye baslayacaksin. Üyeligini adminlere sildireceksin. Eger gelirse aynisini ben yapacagim.

bu yönetimin en fazla alacağı ptt 2.ligden mert nobredir ne ibrası.İbrayı almayı görüşme randevusu bile alamazlar umutsuz vaka yönetim bitmiştir benim için gelen futbolculara dua edin

İddaaya girmek ister misin? Robben bu yaz Fbye gelirse, futbolu izlemeyi birakip, tenisle ilgilenmeye baslayacaksin. Üyeligini adminlere sildireceksin. Eger gelirse aynisini ben yapacagim.
robben fenere gelirse herkes herkese söver burda emin olun rvpden beter kargaşa çıkar 3gramlık umudumuz yokolur

Melo giderse bu yıldan umudu keserim. Bu yönetim oraya ucuz adam alma hatta "kendi içimizden" çözme kafasını taşıdıkları için bizim orta saha yol geçen hanı olacaktır.

Hamit de 4. ylında önceki 3 yılda olduğu gibi iyi 2-3 maç sonrasında sakatlanır, sezon sonu tekrar kadroya girer, bir iki felsefi ve boş konuşma yapar kariyeri boyunca GS a tek schalke maçı katkısı ile cebine 4 yıl yatarak indirdiği 12 milyon euro ile emekliliğinin tadını çıkartır ama takım ilk 3 ü göremez.

Jose rogriguez ve Carole gibi ya tutarsa tarzı adamlar kadro kurulduktan sonra alınır, kadroyu bunlarla kurmak salakça iştir.

Senin Telles, Sabri,Semih, Selçuk Burak yerine banko adam alman gerekiyordu. hiç birini yapmadın.

Herşeyin maliyetini hesaplayan çapsız başkan bu sene sonunda şampiyon olaMAMAnın maliyetini hesap edebiliyor mu ?

Ben söyleyim, 60 milyon Euro. NAsıl mı ? Şöyle:

CL geliri minimum 25 milyon Euro,
Sen değil de fener gitti , sen bu kaybettiğin 25 milyon Euro yu rakibine veriyorsun.
Şampiyonluk primi 7 milyon Euro, + iyi giden takımın ekstra forma satışlarından kalan net kar 3 milyon euro minimum = 60 milyon euro.

Üstelik bir daha ki yıl da sen Vittor terenaonun cebine koyduğun bu 25 milyon euro karşılığı alacağı adamlarla takımını güçlendirirken sen futbolun f sinden çakmayan özbek brothers &Co nun sağdan soldan 500-600 bin eurolarla topladığı çöplerle onları durdurmaya çalışacaksın!!

İşte vizyonsuz olunca bunun hesabını yapamıyorsun !! Malesef özbek brothers başımıza büyük bela olacaklar, umarım tez zamanda giderler!!

Abi kendisini hiç izlemedim. Dolayısıyla fazla yorumlayamam. Ama İspanyol bir ön liberonun dünyadaki diğer ön libero örneklerinden farklı olduğunu, dolayısıyla Melo'dan da farklı olduğunu bilmek gerek. Bu sebeple bizim gibi fazla temaslı ligde nasıl olur bilmiyorum. Ayrıca bu tarz bir adam alınacaksa JPK ne diye alınır onu da hiç anlamam.

onu fatih terim aldırmadıysa bişe bılmıyorum banko oynatcak bu adamı milli takımda oynasın diye yazın bunu bir kenara

Melo giderse bu yıldan umudu keserim. Bu yönetim oraya ucuz adam alma hatta "kendi içimizden" çözme kafasını taşıdıkları için bizim orta saha yol geçen hanı olacaktır.

Hamit de 4. ylında önceki 3 yılda olduğu gibi iyi 2-3 maç sonrasında sakatlanır, sezon sonu tekrar kadroya girer, bir iki felsefi ve boş konuşma yapar kariyeri boyunca GS a tek schalke maçı katkısı ile cebine 4 yıl yatarak indirdiği 12 milyon euro ile emekliliğinin tadını çıkartır ama takım ilk 3 ü göremez.

Jose rogriguez ve Carole gibi ya tutarsa tarzı adamlar kadro kurulduktan sonra alınır, kadroyu bunlarla kurmak salakça iştir.

Senin Telles, Sabri,Semih, Selçuk Burak yerine banko adam alman gerekiyordu. hiç birini yapmadın.

Herşeyin maliyetini hesaplayan çapsız başkan bu sene sonunda şampiyon olaMAMAnın maliyetini hesap edebiliyor mu ?

Ben söyleyim, 60 milyon Euro. NAsıl mı ? Şöyle:

CL geliri minimum 25 milyon Euro,
Sen değil de fener gitti , sen bu kaybettiğin 25 milyon Euro yu rakibine veriyorsun.
Şampiyonluk primi 7 milyon Euro, + iyi giden takımın ekstra forma satışlarından kalan net kar 3 milyon euro minimum = 60 milyon euro.

Üstelik bir daha ki yıl da sen Vittor terenaonun cebine koyduğun bu 25 milyon euro karşılığı alacağı adamlarla takımını güçlendirirken sen futbolun f sinden çakmayan özbek brothers &Co nun sağdan soldan 500-600 bin eurolarla topladığı çöplerle onları durdurmaya çalışacaksın!!

İşte vizyonsuz olunca bunun hesabını yapamıyorsun !! Malesef özbek brothers başımıza büyük bela olacaklar, umarım tez zamanda giderler!!
bu özbek brothersa küfür serbest olmadıkça kendi kendimizi yeriz bir serbest olsa var ya of :D

Şu çapsız,karaktersiz,haysiyetsiz Sabri'nin yerine birini alsınlar da ben başka birşey istemiyorum.

Ya madem para yok, Melo ve Telles'i gönderiyorsunuz yerine takasla adam alın.

Melo= Vidic+Nagotomo
Telles=Wiel+Motta

Üzerine de Gervinho'yu kirala tamamdır işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt