Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemedi mi? :asd22:

SS aldim, rezil edecegim derken sen ergen olmuyorsun yani.
Git sen bilgisayar oyunu falan oyna
yemedi mi diyor ya :D

ben durduk yere sana bir şey demedim, robbeni de alır fener dedim sen laf attın.
alırsalar bu büyük konuşmanın karşılığını alacaksın o kadar.

bana laf attığın için karşılığını alırsın şayet gelirse, benim kesin gelecek diye bir iddiam yok.

Adama sözleşme uzatmak istemezsen o da gitmek ister sorun yok ailesi falan bunlar hikaye.
sneijderde aynı durumda sarbi hemen alıyo ama sözleşmeyi bu kadar olamaz felaket şeyler dönüyor umut bulut yürüyene kadar oynar dedi adam

sneijderde aynı durumda sarbi hemen alıyo ama sözleşmeyi bu kadar olamaz felaket şeyler dönüyor umut bulut yürüyene kadar oynar dedi adam

Çünkü bilerek yapıyorlar size söylüyorum Hamza, Dursun bunlar menemenci tayfanın kopyası gram fark yok.

Takima forvet alalim genc potansiyelli .

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta bir baska transfer daha aciklanir.

Yahu interde guarin medel var ne fokuna melo yu alıyorlar enteresan

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
melo verimli oynasın medelden daha iyi oynar acayip uyuyo bizim takıma sözleşme imzalancaktı işte oofff bizimkiler hiç akıllı işler yapmıyo

Muhtemelen bu cocuk hem saga hem de ortasaha ya alternatif olsun diye alındı
Hamit ilk 11 oyuncusu olarak düşünülecek, ortalama 20-25 maç oynayabilir sakatlık yüzünden
Orta saha as oyuncular selcuk - hamit olacak
Jose, emre, bilal ve JPK yedekleyecek bu ikisini.
Sağ da Olcan ve Sinanın yanına yine yerine göre Jose yi koyacak
Forvete muhtemelen Jose gibi bir cocuk gelecek oda umut ve buraktan sonra 3. yedek olacak
Telles buyuk ihtimalle , Melo kesin gidecek
Umarım melo icin para alırlar yoksa interin çöplerinin birde maasını odemis oluruz
Tahminen yedek forvet ile transferi kapatacagız
Muhtemelen yine 1-0 a yatıp sezonu bitirmeye calısacagız. sansımız yaver giderse lig de ilk 2 ye gireriz sampiyonlar ligi puan alıp kenara cekilip 3.luge oynamak en mantıklısı

Beni asıl korkutan su an Melo dan sonra Muslera ve Sneijder inde satılması konusu.

Telles de Bruma bence iyi transferlerdi. Biz gerçek eksikleri görüp bu adamlara yatırımın karşılığı için ısrar etmek yerine evlatlarımızı beslemeyi seçtik. Bruma, Telles, Sinan. Üçü de arayıp ta bulamayacağın fırsatlar.
Telles iyi transferdi. Dünyada ondan daha iyi alabileceğimiz doğru dürüst sol bek yok zaten.

Bruma iyi ama yanlış transferdi. Bize doğrudan katkı yapacak adam lazımdı yabancı sınırı varken. Şimdi de yabancı sınırı yok ama Bruma da yok. :red: Ne anladım bu işten?

Çok kötü planlama yapıyoruz. Her zaman da böyle oluyor, futbolu iyi bilen bi hoca veya iyi bi sportif direktör lazım bu yüzden. Gelen sapıtıyor veya sapıtmış adamlardan medet umuyoruz.

Ozan Tufan gelecek Melo nun yerine, Hamza nin istedigi orta saha:

Selcuk, Bilal, Hamit, Ozan Tufan, Jose Rodriguez, JPK, Emre Colak.

Yekta ve Dzemaili satilir.

Git sen bilgisayar oyunu falan oyna
yemedi mi diyor ya :D

ben durduk yere sana bir şey demedim, robbeni de alır fener dedim sen laf attın.
alırsalar bu büyük konuşmanın karşılığını alacaksın o kadar.

:asd22:

Alamazlarsa sen ne alacaksin, onu cok merak ediyorum.

Robbeni Fb alir büyük konusmak olmuyor yani. :asd22: Yemedigini ikimizde biliyoruz. Fazla uzatmaya gerek yok.

Bu arada beni kendinle karistirma, PC oyunlarini 14 yasimdan sonra biraktim.

Telles iyi transferdi. Dünyada ondan daha iyi alabileceğimiz doğru dürüst sol bek yok zaten.

Bruma iyi ama yanlış transferdi. Bize doğrudan katkı yapacak adam lazımdı yabancı sınırı varken. Şimdi de yabancı sınırı yok ama Bruma da yok. :red: Ne anladım bu işten?

Çok kötü planlama yapıyoruz. Her zaman da böyle oluyor, futbolu iyi bilen bi hoca veya iyi bi sportif direktör lazım bu yüzden. Gelen sapıtıyor veya sapıtmış adamlardan medet umuyoruz.
direk kovulmalı bence Hamzator bunuda yapacak yürek yok bizimkilerde futboldan çok anlasalar zaten direk klopp ikna edilirdi

gidiyor gönlümün efendisi melo :(

direk kovulmalı bence Hamzator bunuda yapacak yürek yok bizimkilerde futboldan çok anlasalar zaten direk klopp ikna edilirdi
Klopp gelmezdi, bizim maçtan sonra, açıklaması vardı "başkan Türk olsa bu kadar başarılı olamazdım" gibisinden. Haklı adam.
Kim gelmeliydi falan orasını bilmiyorum. Ama kulübe yakışan biri olmalıydı. Terrenao mudur nedir o çaycı bile nasıl etkisini hissettirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt