Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnız kimi aldığımızı anlamadık kimse tanımıyor adam etkisiz eleman gibi
şimdi bu adamı avrupada başka bi takım alsaydı , keşke biz alsaydıka dönerdi olay.. Adam Real alt yapısının banko oyuncusu , Hagi futbol akademisinden 1.likle mezun olmuş , İspanya u19, 20, 21 yaş kategorilerinde oynamış bir çocuk bu..
Herkesin real de banko oynayacak hali yok, takdir ettiğim olay onların oyuncunun önünü 3e 5e bakmadan açması.. gönderirler, ilerde basarlar parayı geri alırlar... matic transferi geldi aklıma chelsea'nin ,çok ucuza verip 1 sene sonra milyonları döküp geri aldığı benficadan..
bir orta saha için bu çocukta çok iş var.. fiziği filan da sağlam , 2. bruma krizi de yaşamayız.. banko oynatır bu taraftar onu kendini gösterirse ,hem öyle yedek duracak birine benzemiyor..

ben şaşırdım nasıl aldı, ne zaman aldı, kim izledi vs.. bu çocuğu.. demek ki çalışanlar varmış içimizde :D

Klopp gelmezdi, bizim maçtan sonra, açıklaması vardı "başkan Türk olsa bu kadar başarılı olamazdım" gibisinden. Haklı adam.
Kim gelmeliydi falan orasını bilmiyorum. Ama kulübe yakışan biri olmalıydı. Terrenao mudur nedir o çaycı bile nasıl etkisini hissettirdi.
haklısın klopp zordu ama yine de ünal aysala laf ettik zorladı çoğu şeyi prandelli de mancini de ülkesinde çok saygın ve iyi hocalardı burda yapamadılar.ama Hamzanın 6 aydan fazla ömrü olmadı bu kulüpte şu dakkadan itibaren durduğu her saniye bizim zararımıza onun yaptığı zararları toplamakda uzun sürücek

Afellay Stoke City ile anlasti

Tamam Melo gitmek istediği için ayrılıyor ama düşünüyorum da Melo fenerde oynasaydı ve bize antipatik gelen bir futbolcu olsaydı bu dört sene içinde,şuan ayrılıyorken inanılmaz bir artı motivasyon olurdu benim için fenerden ayrılıyor diye..O yüzden bu kuş taraftarları da inanılmaz seviniyorlardır gitmesine

şimdi bu adamı avrupada başka bi takım alsaydı , keşke biz alsaydıka dönerdi olay.. Adam Real alt yapısının banko oyuncusu , Hagi futbol akademisinden 1.likle mezun olmuş , İspanya u19, 20, 21 yaş kategorilerinde oynamış bir çocuk bu..
Herkesin real de banko oynayacak hali yok, takdir ettiğim olay onların oyuncunun önünü 3e 5e bakmadan açması.. gönderirler, ilerde basarlar parayı geri alırlar... matic transferi geldi aklıma chelsea'nin ,çok ucuza verip 1 sene sonra milyonları döküp geri aldığı benficadan..
bir orta saha için bu çocukta çok iş var.. fiziği filan da sağlam , 2. bruma krizi de yaşamayız.. banko oynatır bu taraftar onu kendini gösterirse ,hem öyle yedek duracak birine benzemiyor..

ben şaşırdım nasıl aldı, ne zaman aldı, kim izledi vs.. bu çocuğu.. demek ki çalışanlar varmış içimizde :D
o kadar heveslenmeyelim bana hiç iç açıcı gelmiyo bu transfer melo gitti zaten en önemli kayıp o şu an

:asd22:

Alamazlarsa sen ne alacaksin, onu cok merak ediyorum.

Robbeni Fb alir büyük konusmak olmuyor yani. :asd22: Yemedigini ikimizde biliyoruz. Fazla uzatmaya gerek yok.

Bu arada beni kendinle karistirma, PC oyunlarini 14 yasimdan sonra biraktim.
Hala yemedi mi diyor
kafa tasının içindekini biraz çalıştırmayı dene
robben fenere gelmezse ben niye üyeliğimi sildireyim

bu gidişle robbeni de alır fener yine diyorum ama kesin alır diye bir iddiam yok
ama sen kesin gelmez diyorsun
gelirse sana özel konu açacağım.

hamza ensesıne vurup oynatacağı bir takım yaratmak istiyorsa önce kendisini bi tarafına takmayan burağı göndersin

Hala yemedi mi diyor

bu gidişle robbeni de alır fener yine diyorum ama kesin alır diye bir iddiam yok
parayı bastırırsan herkes gelir adam 31 yaşında.ronaldo messi gelmez ona eminim ama robbene kimse emin olamaz bizde o dirayet yok alamaz bu yönetim biliyorum ama terrane bıyıklısı çok azimli

Kimseyi satamayan rezil klup

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

parayı bastırırsan herkes gelir adam 31 yaşında.ronaldo messi gelmez ona eminim ama robbene kimse emin olamaz bizde o dirayet yok alamaz bu yönetim biliyorum ama terrane bıyıklısı çok azimli
Aynen ben de onu demek istiyorum. Paraya bakar yani. Her türlü başarıyı yaşamış bir adam zaten.

o kadar heveslenmeyelim bana hiç iç açıcı gelmiyo bu transfer melo gitti zaten en önemli kayıp o şu an

1 oyuncuyla bu iş bitti demedim zaten, nerden baksan minimum 3-4 kalite oyuncu şart bize.. bu transferde arada çok iyi durur, hiç sırıtmaz beklediğimiz yere adamlar alınırsa...

Chelsea ve Everton arasindaki pazarliklar devam ediyor John Stones icin.

Chelsea nin ilk teklifi reddedildi (£ 20 milyon)

Chelsea yeni bir teklif ile tekrar masaya oturacak Everton ile.

Yapilan transferlere bakilirsa ya tutar dedigimiz ucuz ve 2 transfer.Arkasina sikistirilan scout onerisi cumlesi ile agizlara verilen sus payi.Klupte gercekten para yok anlasilan.Bu kadar aciz duruma dustugumuzu ben hic hatirlamiyorum.Sonumuz hayrola

Wesley Sniperrrrr

Hala yemedi mi diyor

Güzel R yaptin. :asd22:

Madem fikrine cok güveniyorsun, herseyi yaparsin diye düsünüyordum. Yanilmisim.

Saygili olursan sevinirim. Yoksa bende forum kurallarinin disina cikmak zorunda kalacagim. İnan bana hic istemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt