Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laf anlamıyorsun hala dırdır ediyorsun karı gibiGüzel R yaptin. :asd22:
Madem fikrine cok güveniyorsun, herseyi yaparsin diye düsünüyordum. Yanilmisim.
Saygili olursan sevinirim. Yoksa bende forum kurallarinin disina cikmak zorunda kalacagim. İnan bana hic istemezsin.
Ozan Tufan gelecek Melo nun yerine, Hamza nin istedigi orta saha:
Selcuk, Bilal, Hamit, Ozan Tufan, Jose Rodriguez, JPK, Emre Colak.
Yekta ve Dzemaili satilir.
Hamza hoca ne kadar çok ortasaha oyuncusu alırsam o kadar iyi olur orta saha diye düşünüyor sanırım
boateng de gelirse iyice çorba olacak
savunma ağırlıklı bir adam lazım bize.
Git sen bilgisayar oyunu falan oyna
yemedi mi diyor ya
ben durduk yere sana bir şey demedim, robbeni de alır fener dedim sen laf attın.
alırsalar bu büyük konuşmanın karşılığını alacaksın o kadar.
bana laf attığın için karşılığını alırsın şayet gelirse, benim kesin gelecek diye bir iddiam yok.
Ne kadar çok forvet o kadar çok gol onu da düşünüyor bencetipik türk kafasi iste.. ayküt de ayni kafadandi sonunu gördük.
bu sene fenere robben gelmezse üyeliğini sildir diyor ya :asd22:bu arkadaşın üslubüyle aynı yazan danimarkalı ama milanı tutan bir international renktaş daha vardı adı berke
o da naninin net maaşı 8 milyon fenere falan gelmez diyordu, ne yazık ki geldi
büyük ve bilmiş konuşan uluslararası renktaşlarımızın iddiaları tutmuyorsa yandık demektir
bu arkadaşın üslubüyle aynı yazan danimarkalı ama milanı tutan bir international renktaş daha vardı adı berke
o da naninin net maaşı 8 milyon fenere falan gelmez diyordu, ne yazık ki geldi
büyük ve bilmiş konuşan uluslararası renktaşlarımızın iddiaları tutmuyorsa yandık demektir
laf anlamıyorsun hala dırdır ediyorsun karı gibi
benim kesin gelir diye bir iddiam olmadı olduysa ispatla
ispatlayamıyosan sus sıkıldım çünkü.
Fener robbeni de alır
ffp masallarını geçsinler fenerin ne geliri var bu kadar transfer yaptı
Sabri jem ve bilalden sonra ffp demeye hakları yok.
naninin maaşını biliyormusun ?rvp nin maaşını biliyormusun ? aziz yıldırım ve futbolculardan hariç kimse bılmıyor sen bakma rvp 4.900 e oynayacak çok ucuz laflarına bonservis ve imza paralarında ne rakamlar uçuşmuştur allah bilir aynı şey nani içinde geçerli onunda yıllık ücretini açıklamadılar
Jose iyidir kötüdür bunu zaman gösterecek.
Ama şu Real'in istemediği adam argümanı cok geçerli bir argüman değil
mesela Alex Song Barcelona'nın istemedigi adam ama bize gelse takla atarız
Jose transferine bir de böyle bakmayı deneyelim derim...
Sen kesin gelecek anlamı çıkarıyorsan sorun sende.Senin gibiler neden hakaret edemeden tartisamiyor? Tartismayi uzatan alinti yapan sensin. Madem devam etmek istemiyorsun, alinti yapma. Yok SS almis, rezil edecekmis. Hata bende, ne diye dünyanin en iyi kanat oyuncusu Fbye gelir diyen birini ciddiye aliyorum ki?
Mesajin bu, Fb, Robbeni de alir ifadesi yeterince kesinlik iceriyor.