Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza hoca ne kadar çok ortasaha oyuncusu alırsam o kadar iyi olur orta saha diye düşünüyor sanırım :D

boateng de gelirse iyice çorba olacak

savunma ağırlıklı bir adam lazım bize.

Güzel R yaptin. :asd22:

Madem fikrine cok güveniyorsun, herseyi yaparsin diye düsünüyordum. Yanilmisim.

Saygili olursan sevinirim. Yoksa bende forum kurallarinin disina cikmak zorunda kalacagim. İnan bana hic istemezsin.
laf anlamıyorsun hala dırdır ediyorsun karı gibi
benim kesin gelir diye bir iddiam olmadı olduysa ispatla
ispatlayamıyosan sus sıkıldım çünkü.

hem laf atıyosun hem üste çıkmaya çalışıyosun
ne yapışkan çıktın be.

fikrine güveniyorsun diyor adam
hakikaten laftan anlamıyorsun sanırım.
kesin gelecek deseydim girerdim iddiaya.

Git sen bilgisayar oyunu falan oyna
yemedi mi diyor ya :D

ben durduk yere sana bir şey demedim, robbeni de alır fener dedim sen laf attın.
alırsalar bu büyük konuşmanın karşılığını alacaksın o kadar.

bana laf attığın için karşılığını alırsın şayet gelirse, benim kesin gelecek diye bir iddiam yok.

bu arkadaşın üslubüyle aynı yazan danimarkalı ama milanı tutan bir international renktaş daha vardı adı berke

o da naninin net maaşı 8 milyon fenere falan gelmez diyordu, ne yazık ki geldi

büyük ve bilmiş konuşan uluslararası renktaşlarımızın iddiaları tutmuyorsa yandık demektir

Melo giderse eğer Steven Defour'u alalım diyecem de yeni yönetim ve hoca ismini bile bilmiyordur.

bu arkadaşın üslubüyle aynı yazan danimarkalı ama milanı tutan bir international renktaş daha vardı adı berke

büyük ve bilmiş konuşan uluslararası renktaşlarımızın iddiaları tutmuyorsa yandık demektir
bu sene fenere robben gelmezse üyeliğini sildir diyor ya :asd22:

o değilde fener bu paraları nerden buluyo :asd22: adamlar bilmem kaç senedir clde yok son dört yılda 1 kez şampiyon oldular ama bugun turu geçseler bi tane daha maliyetli transfer yapılacağı konuşuluyor büyüklük olarak belki bize asla yetişemeyecekler ama bizde mali olarak hiçbizaman fener seviyesine gelemicez heralde

naninin maaşını biliyormusun ?rvp nin maaşını biliyormusun ? aziz yıldırım ve futbolculardan hariç kimse bılmıyor sen bakma rvp 4.900 e oynayacak çok ucuz laflarına bonservis ve imza paralarında ne rakamlar uçuşmuştur allah bilir aynı şey nani içinde geçerli onunda yıllık ücretini açıklamadılar

laf anlamıyorsun hala dırdır ediyorsun karı gibi
benim kesin gelir diye bir iddiam olmadı olduysa ispatla
ispatlayamıyosan sus sıkıldım çünkü.

Senin gibiler neden hakaret edemeden tartisamiyor? Tartismayi uzatan alinti yapan sensin. Madem devam etmek istemiyorsun, alinti yapma. Yok SS almis, rezil edecekmis. Hata bende, ne diye dünyanin en iyi kanat oyuncusu Fbye gelir diyen birini ciddiye aliyorum ki?
Fener robbeni de alır
ffp masallarını geçsinler fenerin ne geliri var bu kadar transfer yaptı
Sabri jem ve bilalden sonra ffp demeye hakları yok.

Mesajin bu, Fb, Robbeni de alir ifadesi yeterince kesinlik iceriyor.

naninin maaşını biliyormusun ?rvp nin maaşını biliyormusun ? aziz yıldırım ve futbolculardan hariç kimse bılmıyor sen bakma rvp 4.900 e oynayacak çok ucuz laflarına bonservis ve imza paralarında ne rakamlar uçuşmuştur allah bilir aynı şey nani içinde geçerli onunda yıllık ücretini açıklamadılar

neticede nani gelmez diyordu

ayrıca o 8 milyon euro naninin brüt maaşıydı manuda , 110 bin pound haftalık

Jose iyidir kötüdür bunu zaman gösterecek.

Ama şu Real'in istemediği adam argümanı cok geçerli bir argüman değil

mesela Alex Song Barcelona'nın istemedigi adam ama bize gelse takla atarız

Jose transferine bir de böyle bakmayı deneyelim derim...

Özbek başkanımızın katılacağı pilav günündeki pilavın tadı nasildir acaba

Jose iyidir kötüdür bunu zaman gösterecek.

Ama şu Real'in istemediği adam argümanı cok geçerli bir argüman değil

mesela Alex Song Barcelona'nın istemedigi adam ama bize gelse takla atarız

Jose transferine bir de böyle bakmayı deneyelim derim...

aynen katılıyorum real madrid en son nezaman altyapsından oyuncu oynattı etooyu bile elden çıkartan bi takımdan bahsediyoruz real madrid top seviyedir oyüzden dediğiniz çok doğru

Senin gibiler neden hakaret edemeden tartisamiyor? Tartismayi uzatan alinti yapan sensin. Madem devam etmek istemiyorsun, alinti yapma. Yok SS almis, rezil edecekmis. Hata bende, ne diye dünyanin en iyi kanat oyuncusu Fbye gelir diyen birini ciddiye aliyorum ki?

Mesajin bu, Fb, Robbeni de alir ifadesi yeterince kesinlik iceriyor.
Sen kesin gelecek anlamı çıkarıyorsan sorun sende.
dön bir mesajlarına bak, dalga geçer gibi mesajlar yazıyorsun adam gibi tartışmıyorsun, sonra adam gibi cevap bekliyorsun.

r falan yapığım yok "fener robbeni de alır" cümlesiyle "robben bu sene kesin fenere gelecek" cümlesindeki farkı idrak edemiyorsan tartışmanın faydası yok.
yüz kere söyledim yine söylüyorum, fener robbeni alır diyen futboldan uzak tenis izlesin diye iddialı bir cümle kullanarak laf attığın için ss aldım.

Dip not: faal olarak tenis de oynayan birisiyim iyiki bu zihniyetteki insanlar tenisle ilgilenmiyor çok güzel bir spor.

korkarımki polat dönemindeki ortasahaya geri dönüyoruz hep ofansif ortasaha oyuncusu alıp geride SARP-BARIŞ-AYHAN'la oynamıştık senelerdir. Melo gittikten sonra ortasahamızın nekeder sıradanlaştığının farkındasınızdır en kalıtelisi dzemaili onuda ırkçı TD müz oynatmıyor. birde benim anlamadığım nokta koskoca inter Meloyla 3 senelik kontrat yapıyo biz yaşlı diye gitmesine izin veriyoruz sonrada aynı yaştaki melonun tırnağı etmeyecek flamini, inler, medel gibi adamlarla ilgileniyoruz. Ben Meloya 4 yıl boyunca bir önlibero nasıl olur, bir oyuncu takıma nasıl ruh verir gösterdiği için sonsuz teşekkür ediyorum aldığı para sonuna kadar helal olsun yeride asla dolmayacak bundanda eminim

Real Madrid Çin ve Avustralya'da oynadığı hazırlık maçlarından 19 Milyon Euro gelir elde ediyor, biz geceliği 2 bin TL olan odalarda Avusturya'da kalıyoruz. Sonra Huntelaar pahalı geldi, kendi yıldızımızı kendimiz çıkaracağız sözlerine inan.

Hamdolsun gune yine ffp ile baslamisizdir umarim

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt