Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu markayı oluşturma gayreti yok, Ünal Başkan Honda'yı alarak Japon pazarına açılmak istiyordu mesela, hazırlık maçları dev ekiplerle Çin'de, Japonya'da oynanabilir.

Bizi Real ile karsilastirman manasiz renkdas. Onlara o parali oraya gelmeleri icin veriliyorlar, seni kim ister orada? Bizim oyle bir marketing, markamiz yok bunu kabul edelim. Oradaki insanlar Real in maclarini izlemek icin ozel olarak izin alip maclara gidiyorlar.

hamza ve dursun ihtiyac olan bölgelere transfer yapmak yerine ihtiyaç olmayan yerlere oyuncu yığıyorlar bakalım bize nasıl bir çorba sunacaklar

joseyi izledim bi kere adam kesinlikle ön libero degil ndan sonracıma adam kesinlikle kanat degil atanamamıs ögretmen hissi verdi bana 45 dk lık bi macını izledim atletico madride karsı meloyu göndermek cok net ayagına sıkmaktır bu hamzanın ömrü cok cok kısa olucak prandelli gibi

t.motta ya da cambiasso 1 yıllık alınıp ffp sağlama alındımı seneye iyi bir ön libero alınabilir

Melo'nun yerine alınabilecek adamlar..

Defour
M`Vila
Capoue
Sandro
Alex Song
Y.Gourcuff

Her ne kadar birebir pozisyonlarda oynamasalar alınabilecek adamlar.Ayrıca Sabri denilen zerzevatın yerine de bir sağ bek lazım.
Gourcuff haric benim listem ile denk :D

Gourcuff cop transferi olur ayrica defansif orta saha degildir renkdas.

Thiago Motta Atletico ile anlasmis galiba.

NTVSpor, "Rodriguez'in bir sonraki satışından Real Madrid'e yüzde 50 pay verilecek" diyo.

Psg mottayi gondermek istiyordu 1 sene kiralayalim bari.

Ya bonservis odemek istemezsin eyvallah ama adam bari git kiralik yapis.
Bu gidisle sponsor bulamayacagizda

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

joseyi izledim bi kere adam kesinlikle ön libero degil ndan sonracıma adam kesinlikle kanat degil atanamamıs ögretmen hissi verdi bana 45 dk lık bi macını izledim atletico madride karsı meloyu göndermek cok net ayagına sıkmaktır bu hamzanın ömrü cok cok kısa olucak prandelli gibi
dengeler kralının hedefi evlatları oynatmak onları üzmemek !! jose de bu amaçla alındı ama umarım patlama yaparda evlatlar üzülür !! elinde melo varken macera aramak delilik !! melo gittikten sonra gerçekleri anlayacağız işin perde arkasını !! meloya sallayan arkadaşlar melo yerine 34 lük cambiasso alınırsa ne tepki gösterecekler yada ş.ligi maçında sahada hamit ve selçuğu gördüklerinde merak ediyorum doğrusu !!

Bu Rodriguez icin bonservis ödeyecek mi bizim capsizlar simdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt