Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 Puan ‏@3puancom
Volkan'ı kastederek Vitor Pereira: "Bir dahaki sefere yanıma daha çirkin birini getirin. Benim imajımı sarsmasın."

:oley:

Benim kızdığım da şu ; borç var deniliyor Sabri'ye Eray'a zam yapıyorlar. Huntelaar'a Maxi'ye gelince para yok diyorlar. Ünal Aysal zamanında Drogba'yı Wes'i alırken borç yok muydu ? Beşiktaş'ın bizden daha çok borcu var, borç ödemekten transfer yapamıyorlar. Her sene 3. oluyorlar. Yani "feda" demek mali anlamda da başarısızlık, sportif anlamda da.

Hocam Aysal"ın son demi " mancini " zamanındaki transferler bizi çok zor duruma soktu.
Beşiktaş oyuncu satabilir fakat biz satamıyoruz. İlk 11 dışındaki hiç bir oyuncumuz Anadolu topcusu dahil olamaz.
Sabrinin zam mevzusu benimde eleştirdiğim şey fakat geçen seneki alacakları var içinde diye okumuştum. Olsa yada olmasada SAbri ile devam edilmesi hata !.
Hataları var ama bunlar yapılmasada çok bişey değişmezdi açıkcası.

Bizim şuanki tek amacımız -15 m Euro borcu kapatmak.

Dursun OZBEK sen yalancinin tekisin!

Hani Galatasaray istedigi yildizlari alirdi? Hani maddi acidan zorluk cekmiyorduk? Hani kasada 14.5 milyon EURO vardi. Hani transferler lig baslamadan bitecekti?

Yalanci ogullari, carpilmadiniz hala nasil oluyorsa bu is.

melo gidecek diyor hala ortasahaya aldığımız 3 adam jose bilal jem. toplasan bir tane melo etmez maaşlarıyla melodan daha külfetli olacak. ayrıca dzemali gibi yine bu üçlüden iyi adamı kullanmak yerine yokmuş gibi davranıyor ısrarla

forvetimiz burak umut sercan. bırakın şampiyonluğa oynayan takımları ligde kümeye oynayan takımlardan hallice bir üçlü hala forvet ihtiyacımız yok diyor.

defans geçen yıl elek olmuş CL de. paramız yok diyor böylesine sorunlu bir bölgede futbol tarihinin en gereksiz adamlarından birine zamlı sözleşme imzalıyorsun. stoperede anladığım kadarıyla yine komisyon yiyecebileceğin birini arıyorsun.

takımda bruma ve amrabat gibi en azından seni ligde idare edecek bir sağ açık rotasyonun varken ikisinide yollayıp buraya kimseyi almıyorsun. koca sezon sağ açık olmadan oynayacağız. göbekli gereksizi var saymıyorum.

takımın süperstarı seni 2 sezondur kurtaran sneijderin sözleşmesi bugüne kadar uzatılmadı. böyle adamları kaparlar sözleşme biterse senin yeteneksiz ordusu gibi takım aramaz bu tarz starlar ne olduğunu anlamadan kaçırırsın. ama hala ağırdan alıyorlar.

takımda 20 tane çöp oyuncu var. sezon bitmeden bu isimleri pazarlıyacağına ikinci kamp geçsin bakarız gibi dünyanın en aptalca söylemini yapıyorsun. bu saatten senra hiçbirini satamayacak elinde şişecek bunu görmek için nostradamus olmaya gerek yok.

Galatasaray tarihinin en çapsız, en beceriksiz, en gereksiz yönetimi ve anlayışıyla karşı karşıyayız. Şu şartlarda CLde yine avaraj takımı olur ligede mart ayında havlu atarız. seneye bu CL ve şampiyonluk gelirleri olmadan bakalım ne bok yiyeceksiniz.

Gittiğiniz gün bayramım olacak.

Bi an evvel Hamza hoca gönderilmeli gerekirse güzel bir meblağ ile de olsa lucescu getirilmeli adam tam ucuz et yahnicisi kurtarsa kurtarsa o kurtarır
belliki hamzayla bu iş yürümez bide eger ki oturmus bi kadro olmasaydı hamzayı düsünemiyorum su kadroyu bile güclendiremiyor oynatıtıgı sıkıcı futboldan bahsetmiyorum bile

Tüm parayı Sabri'nin, Bilal'in, Jem'in maaşına dayadılar, normal. Şimdi daha yüksek sesle...

Dursun OZBEK sen yalancinin tekisin!

Hani Galatasaray istedigi yildizlari alirdi? Hani maddi acidan zorluk cekmiyorduk? Hani kasada 14.5 milyon EURO vardi. Hani transferler lig baslamadan bitecekti?

Yalanci ogullari, carpilmadiniz hala nasil oluyorsa bu is.

55 Trilyona otel aldı 2 hafta önce. Parada oraya gitmiştir. Futbolculara ödeme yaptık gibi safsatalara da inanmam ben. Cebe indiriyorlar her gelen gibi kendilerini zengin edip gidiyorlar. Liseliler sırasıyla zengin ediyor herkesi.

abi kardeş klubu soymaya gelmişler utanmazlar ulan neyinize yetmiyor otelleriniz DAha soygunculuk yapıyorsunuz Bu galatasrayın Zenginleri Ne cimri Arkds o kadar paraları var adamların cebinde akrep var sözde Galatasaray Sevdalıları ama paraya gelince 1 lira vermezler bu taraftar olmasaydı Galatasaray ayakta duramazdı zaten bunlar yüzünden Bu klubun Gercek Sahibi Bizleriz biz olmasak bunlar zaten birr hiç.. Galatasaray bizim için paradan önce gelir Bunlar da ki Akıl para galatasraydan önce gelir HIRSIZLAR...

Malum yönetim ve Hamza 110 yıllık tarihinde kulübün başına gelmiş en kötü şey muhtemelen.Şey diyerek kendimi durdurmaya çalışıyorum yoksa o kelimenin altını çok güzel dolduradabilirim.Yıldızınız batsın.

Transferin ilk günü para yok transfer beklemeyin deseydi ya yalanci

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

daha sneıjderle bile sözleşme yenilemediler bu cahiller Sabriyle Evladımız Diye Zam bile Yaptılar SNEIJDER hala beklemede ...!

Babasının hayrına mı GS başkanı oluyorlar ? Tabii ki paraları götürmek için başkan oluyorlar. Ünal Aysal da en az Dursun Özbek kadar kulüpten para götürmüştür..

Renkdaşlar cebinizde 20 TL paranız var ve pazara gidiyorsunuz. Bazılarınız sadece çilek, kiraz, kivi, ananas bakacakmış gibi yorumlar yapıyor. İbrahimovic'i bende istiyorum ama durum cidden vahim anladığım kadarıyla.

Kardeş dediğin doğruda bizim yönetimde elinde 20TL varken gidip 14TL sine yerelması, bamya, lahana alıyor. Tamam kiraz, çilek, kivi alamıyosun onu anladıkta, bari bi elma, portakal arkadaş. Burda yönetime kızılmasının sebebi budur. Yoksa en başta çıkıp durumumuz budur. Eldeki fazlalıkları çıkarıp, yerine makul ölçülerde nokta transfer yapacağız deseler kimsenin itirazı olmazdı herhalde...

Başkan olmadan önce atıp tutuyordu anca pilav gününe gider zaten ADam Galatasaraydan bi Haber ztn Galatasrayla da ilgisi yok amac farklı para götürmek önemli olan paralar. zaten

biri şu hamzayı sustursun lan bu adam bu yıl bu çapsız yönetim ve başkan yüzünden kötü sonuçlar aldığındada gitmez. bukadar cehalet dolu bir adam nasıl olurda buralara kadar gelebilir aklım almıyor. ulan hamza cl de rezil olduğumuzda ne söyleyeceksin merak ediyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:
jpk nin bilalin jose nin alınması değilde hamitin olcanın umutun sabrinin ilk 11 de oynayacak olması çok gücüme gido düşündükçe çıldırıyo insan

Yönetim derhal istifa'ya cagirilmali. Inter maçinda cok güzel seyler olabilir ama uA buna engel olmak için kiçini yirtacaktir. Parali köpekler

biri şu ayı hamzayı sustursun lan bu adam bu yıl bu çapsız yönetim ve başkan yüzünden kötü sonuçlar aldığındada gitmez. adam bildiğini dağdan inme ayı çıktı bu kadar cahil,cehalet dolu bir adam nasıl olurda buralara kadar gelebilir aklım almıyor. ulan ayı hamza cl de rezil olduğumuzda ne söyleyeceksin merak ediyorum

hedefimiz lig der böyleleri bahanesi o olur 3 sene cl ligini alcaz ya ona hazırlıyolar kendilerini :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt