Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Şenol Güneş bundan kat kat daha iyi
Hatta Ersun Yanal bile daha iyi olabilir
Hatta Ersun Yanal bile daha iyi olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende sana diyorum ki persie geldi diye üzülebiliriz eyvallahHayir, vahim olan durumu ortaya cikariyorum. Kendi liglerinde oynamayi kabullenmis takimlar bile daha iddiali bizden, daha vizyonlu düsünüyorlar. Biraz yazilanlarin sebeplerini anlazi et cevap vemeden önce.
Algilama da sIkIntI yasiyorsun heralde. Sen kendin diyorsun iyi kötü Burak var, faydali olur. Yani arada kendin kalite farki olmadigini söylüyorsun. Bende diyorum ki, Avrupa'da oynayacak takim kendi liginde oynayacak takimlar kadar vizyonlu degil, yapilanmaya gitmiyor.Bende sana diyorum ki persie geldi diye üzülebiliriz eyvallah
nani geldi diye de üzülürüz ona da eyvallah
ama kalkıpta fernandao diego gomez deme
bizdede sneijder var iyi kötü burak var fernandao dan gomezden faydalı olur
Ben yeterli demek istemedim zaten. CL için sneijder ve muslera hariç yetersiz kadro bunu hep söylüyoruz.yahu doğru diyor işte adam. sen CLde oynamana rağmen bu edirnenin ötesini anca kamplarda gören adamalarla eşdeğer bir kadro kuruyorsun. burada ciddi sıkıntı var yani
bir tane çirkin makyajlı kadın vardı ona da benziyor.
Cem uzan bu takimin tek çaresi ya da buyuk baskanlar birlesip kaliteli bir yonetim kurulmali cunku cem uzan dedi ki (ilk secimlerde adayim bi yolunu bulur insallah girer secimlere) eger gelirsem butun masraflari ben karsilayacam bence adama koymaz parayi da verir alttan halledilir gogus reklami tribun reklami bilmem ne ayarlar el alindan ah ah bu capsizlardan daha iyi yönetir en azindanHala Cem uzan diyen var. Galatasaray'ı araplara Çinlilere Ruslara satalım oldu olacak. Aysal son 2 yılda transfer için 39 milyon euro harcamış, şimdi adamları göndermeye çalışıyorlar ama giden yok çünkü o Paraları alacakları başka enayi yok.
Sent from my iPhone using Tapatalk
4 senede 3 kez nasıl hallettiysek yine hallederiz.Senin icine hamza hamzaoglu kaçmiş.Peki 1 yıldir kayip olan podolski , keyfine gore oynayan ancak yuzde yuz gol pozisyonlarini atabilen gol kralimizin yan etkilerinden neden bahsetmiyorsun.Heleki yasinin bu sene ne verecegi bile belli degilken.Adamin tek ozelligi sola inip sag ayagina cekerek yaptigi orta ve etkili.sutlari bu sene saga koyacak onu.Nasil olucak bunlar
Wesley Sniperrrrr
Bu Mancini gercekten Melo yu istiyor mu, supheliyim..
Inter Real M. maçını izliyorum.. Oynattıkları ve oynatmadıklarıyla Adamların elinde cok kalite topcular var. Medel ve Guarin oynamıyor daha.. Bunlar Melo dan daha mı kotu ki, Melo yu alsınlar?
evet ben kalite farkının olmadığını söylüyorum sen de ilk mesajında onların hücumunun bizden daha iyi olduğunu söylüyosun mesaj ortadaAlgilama da sIkIntI yasiyorsun heralde. Sen kendin diyorsun iyi kötü Burak var,faydali olur. Yani arada kendin kalite farki olmadigini söylüyorsun. Bende diyorum ki, Avrupa'da oynayacak takim kendi liginde oynayacak takimlar kadar vizyonlu degil, yapilanmaya gitmiyor.
Ben yeterli demek istemedim zaten. CL için sneijder ve muslera hariç yetersiz kadro bunu hep söylüyoruz.
ama fernandaoymuş gomezmiş diegoymuş takasta verseler istemem yani.
şuydurossy de palma![]()
Tamamfernandao bizim forvetlerin hepsinden bireyselde iyi. hatta umut+sercanın aynı anda sahada olsa yine onun tek başına verdiği katkıyı veremez çok netim bu konuda
4 senede 3 kez hallettiysen 2 sinde hep favori sendin zaten.Drogba sneijderi aldin psikolojik baskiyi da kurdun.Belki bu sene favori degildik bu sampiyonlugunda nasil oldugunu soylemeye gerek yok4 senede 3 kez nasıl hallettiysek yine hallederiz.
Cem uzan bu takimin tek çaresi ya da buyuk baskanlar birlesip kaliteli bir yonetim kurulmali cunku cem uzan dedi ki (ilk secimlerde adayim bi yolunu bulur insallah girer secimlere) eger gelirsem butun masraflari ben karsilayacam bence adama koymaz parayi da verir alttan halledilir gogus reklami tribun reklami bilmem ne ayarlar el alindan ah ah bu capsizlardan daha iyi yönetir en azindan
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi