Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fakir edebiyatini geçelim oyunu kurallarina göre oynamak lazim kimse çal filan demiyor ama sen bunlarin dilinden anlayan birini getirecen yoksa aziz iti dursunu oyalar durur bas edemez ne tupcuyle ne azizle

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabahtır şampiyon olalımda nasıl olursa olalım kafasındasın.

Hayırdır sen ya ?!?

Karsılıgında Olcan,Tarık,Yekta gibi cöplerden kurtulacaksak Ozan transferine karsı değilim

Hadi Ozan Tufan da gelsin diyelim (orta saha doldu anasini satayim ama kalite yok tabi), ama bari paradan ziyade 2-3 tane ise yaramayan adamlari gonder basta Yekta yi, yanina 2 tane daha adami ekle, para da istiyorlarsa € 2 milyon ver en fazla yeter. Bari takimdaki adam azalsin hic olmazsa.

floryada çok kavgalar çıkar bu sezon büyük başıboşluk var hamza daha kendine bakamıyor 28 topçuyla idare etmesi mümkün değil

ya yemin ediyorum formadaki Galatasaray armasını sök bu takım bu kadroyla bu hocayla bu yönetimle 6 veya 7. bitirir ligi...o da muslera sneijder sayesinde...yoksa 12 veya 13. olur...

Ozan da balon. Cok ama cok abartiyorsunuz bunu.

Gecen aciklamalarini okudum, bu cocugun götü kalkmis iyice. Bundan artik bir halt olmaz.

buraya girdikçe sizi gördükçe moralim dahada bozuluyor.Hamza hala oturduğu yerde ve antrenmalarda pis pis gülüyo yalanı ortaya çıktı gomez konusunda ama nolucak bişey değişmicek.transfer yapmıcaz dedi açık açık forvete stopere de normal bir oyuncu gelir melo gitti yerine jose gibi ezik bir real madridli aldık Ben brumayı da gönderme taraftarı değilken amrabatta gitti son demlerimiz lig başlayana kadar atağa geçtik geçtik geçemedik bittik

o degilde biz bu jose anlasmasindan fena kazik yemisiz gibime geliyor

G.SARAY, bu hafta Inter’e gitmesi beklenen Felipe Melo’nun yerine real madrid’in genç ön liberosu Jose Rodriguez’i alıyor. Yönetim, daha 16 yaşındayken Arsene Wenger’in Arsenal’e istediği 21 yaşındaki oyuncuya 2 milyon Euro isteyen Real'i, kontrata konulan iki özel maddeyle ikna edip transferi bedelsiz bitirdi. Buna göre Rodriguez 4 yıl içinde satılırsa bonservisinin yüzde 50’si İspanyollara verilecek.

Real, oyuncuya talip olursa, gelen tekliflerin yüzde 30 altında bir rakama alabilecek. Geçen sezon Deportivo’da kiralık oynayan Rodriguez de Real’de şans bulamadığını belirterek G.Saray’a gitmek istediğini söyledi.

Tarihte şampiyon olmuş takımını hocasını bu kadar yerden yere vuran başka taraftar da olmamıştır. Transferler çık gecikti gereken yerlere halen adam alınmadı evet ama sadece bunun için Saçma sapan laflar etmeye gerek yok, yakışmıyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mevzu transfer mi olduğunu sanıyorsun hala ? Öyle ise yanılıyorsun.

Mesele taraftarı iplemeyen bir yönetim ve teknik direktörün olmasıdır.Mario gomez isimli futbolcunun 9 milyon euro fiyatı kendi de 5 milyon euro diyipte palavra atması takımı hala akhisar gibi yöneteceğini sanan bir hoca olması şampiyon oldu evet ama nasıl oldu son 7 hafta ne eziyetler çektik.Adam ne olursa olsun umut fiyaskosundan vazgeçmedi.Birde alay eder gibi porto olacaz diyor sen elindeki iş yapacak adamları gönderiyorsun birde ben porto olacam diyorsun.Kimle porto olacan orta açamayan sabri göbekli olcan ile mi veya komisyon transferi olan ingiltere 2.lig takımında bile doğru düzgün forma giyemeyen jem karacan ile mi ?

Yıllardır hala adam olmamış topçulardan medet umuyoruz.Hadi hocayı da geçelim.Başkan kendi sülalesini kadrolaştırma peşinde sponsor yok bişey yok ffp diye ağlıyorsun.Üstüne vaatler veriyorsun milletle alay eder gibi istersek messi gelir diyosun.Hass. palavranı yesinler senin adam burayı gayrimenkul şirketi sanmış.

Biz demiyoruz ki zlatan gelsin robben gelsin zaten gelmez.Ama sen eldekileri gönderip mantıklı bir hamle dahi yapamıyorsun.Ona ayıracağın vakti gazetelerde boy boy demeçler vermeye ayırıyorsun.Forma çıkarıyorsun çok önemli birşeymiş gibi alay eder gibi geri sayım yapıyorsun.

Hadi herşeyi gene normal karşıla adam gibi bir açıklama yok.Batıyorsak batıyoruz.Çıkıyorsak çıkıyoruz.Biri ffp diyor.Biri para var transfer olacak diyor.Neresinden bakarsan bak tutarsızlık akıyor.

Yalancı başkandan sonra yalancı teknik direktörümüzde var. Ama fanboys şimdi gelir ne var yhaa para yok kulüpte derler.

sabahtır şampiyon olalımda nasıl olursa olalım kafasındasın.

Hayırdır sen ya ?!?

Sen neyin kafasindasin klubu soyan soyana CEM UZAN bu dursundan daha mi kotu ya da adnan polattan ya da unal aysal dan soyle bakalim (unal aysal bence diğerlerinden iyidir kiyaslamaya gore) bu kafa olamaz ya resmen mantik su sizde biz namusluyuz (yavaaass namuslusun klubu gelen vurdu giden vurdu) sen buraya parali guclu birini getirmezsen bu liseli tayfaya boyun egersin yenicerilerin son hali gibiler aziz yildirim tupcu melo hamza dursun BILLUR geciyor bizle florya da disiplin yok goreceksiniz ama gec olacak uyanin hem cem uzan hirsizlik yaparkenyaninda miydin bu ulkede GEMIcikler soforlukten destan yazanlar hocaliktan avakodlar acma simdi siyasiden iceri atarlar hep bir rant ihalede neler dönüyor biliyor musun bizzat ben bu isin ici de goruyorum burda oturmus klavyeden bana namuslu rolü yapmayin kurali yazarlar oynarsin degil Kurali sen koyacan oynatacan boyle biri lazim suanda bu alternatiflerde cem uzun haluk ulusoy son secenekre unal aysal (saglam yonetimle)

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orta saha merkez;

selçuk
hamit
melo
yekta
jem
emre ç.
jose r.
bilal
dzemaili
furkan
umut g.

----------

şu oyunculardan daha 1 tanesi resmi olarak takımdan ayrılmadı...İŞTE KADRO PLANLAMASI BU !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt