Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamların çatısı bile sakatlanıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Timurlenk: Yedek kaleci büyük ihtimal yabancı olacak ve ligde Eray yedek kaleci olacak. Taffarel getirecek kaleciyi büyük ihtimal.

Benim yorumum da şu: Yabancı kaleciyi getirirlerse Muslera'yı bile gözden çıkarır bunlar.

Timurlenk: Ibra, Kalinic, Douglas gündemde değil. Sadece Melo giderse ortasaha ve yedek kaleci alınacak.

Dengesiz bir açıklama oldu o biraz. Forvet transferinden vazgeçildi ve sebebi Podolski değil. tamamen paranın olmamasından ötürü yapılamıyor transfer. Fakat orta sahaya Melo gidince bir oyuncu alınacak dedi. Bunun parası nereden geliyor, madem para yok?

Bu yönetimle olmayacak anlaşıldı. Bu TD ile hiç olmayacak. Çöküşe geçti Galatasaray. Bu işin devamında yine 8. 9. olma yıllarına doğru gideriz.

Ne sacma ya 500.000 forma amaclaniyormus nerede gs taraftarlari? Bu kadar mi yani gs tutkunu? Hersene en az iki forma alirim...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu fakir fukara hesabına inanmıyorum ffp muhabbetide yalan dolan ayrıca ha böyle sacma salak kadroyla avrupaya gitsen ne olur gitmesen ne olur

Melo yüksek ihtimalle gidecek yerine Jose Rodriguez(?) gelecekmiş. Öyle de vizyonlu işler yapıyoruz. Allah sabır versin bu sezon hepimize.

Ne sacma ya 500.000 forma amaclaniyormus nerede gs taraftarlari? Bu kadar mi yani gs tutkunu? Hersene en az iki forma alirim...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

500 binin yarısını satarlarsa iyi bence. Şahsen bu sezon forma almayı da maça gitmeyi de düşünmüyorum. O kadar dandik işler,dandik açıklamalar yapılıyor ki sezonu şampiyonlukla bitirmiş koskoca Galatasaray camiasını rezil edip taraftarı da kendilerine küstürmeyi başarıyorlar.

Hamzaoğlu : Hamit, Selçuk , Bilal , Sabri , Burak , Umut ile şampiyonlar liginde başarılı olunabileceğini herkese göstereceğim !

hamzao%C4%9Flu2.jpg

v
v
v

1376314672_fTlyHZlCTKicHaq8t0mQ_ignorance.jpg

Timurlenk: Yedek kaleci büyük ihtimal yabancı olacak ve ligde Eray yedek kaleci olacak. Taffarel getirecek kaleciyi büyük ihtimal.

Benim yorumum da şu: Yabancı kaleciyi getirirlerse Muslera'yı bile gözden çıkarır bunlar.

Taffarelin getirdigi kaleciden bir halt olmaz. Adam efsane evet, iyi de bir kaleci antrenörü (Muslera bunun en iyi delili) ama kaleciden anlamiyor adam arkadas.

Lauro falan gelecekti Allahtan araya girdiler. Eray'i da öve öve bitiremiyordu yeni kontrati kapmadan önce. Kaleci antrenörü olarak devam etsin ama kaleci scoutluguna falan kalkismasin hic bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt